Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    22. Siječanj 2022. 23:01

Kod mene ista stvar ko kod Anuske. Ja cu ostati tu na forumu ☺️🤭

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Marijanaaa12345
    22. Siječanj 2022. 23:03

Maajaa12344

Mrvicaja imam obicaj (govorimo u slucaju partner i ja skupa) da to bude 1000kn za neke ovako ne tako previse bitne prijatelje, mislim nekoga s kime se ne druzimo bas, ali eto pozvali su nas… 200€ (ili 1500kn) za nekoga tko nam je bolji odnosno blizi. I 300€ dajem za rodbinu, kakvim kumovima, braci, sestrama i to. U svakome slucaju kako su čije mogucnosti to prvenstveno, a najvise je bitno mladencima da dobiju onaj iznos kojim pokriju stolicu i vecer po pojedincu (danas je dalje sve premija dobiti). Zadnje vjencanje koje sam bila i sto je tako zalosno bilo na kraju za cuti, da nisu uspjeli niti polovinu vjencanja pokriti poklonima jer su mnogi ostavili prazne cestitke. Bas ruzno. Makar 20€ po osobi ne bi ubilo nikoga da pokrije te troskove stolice 😓 svasta si ljudi dopustaju

Troskovi stolice u Zagrebu Danas  kad stavis salu, hranu, cugu, band, cvjece, rasvjetu su cca 100e po osobi. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Maajaa12344
    22. Siječanj 2022. 23:13

Marijanaaa12345

Maajaa12344

Mrvicaja imam obicaj (govorimo u slucaju partner i ja skupa) da to bude 1000kn za neke ovako ne tako previse bitne prijatelje, mislim nekoga s kime se ne druzimo bas, ali eto pozvali su nas… 200€ (ili 1500kn) za nekoga tko nam je bolji odnosno blizi. I 300€ dajem za rodbinu, kakvim kumovima, braci, sestrama i to. U svakome slucaju kako su čije mogucnosti to prvenstveno, a najvise je bitno mladencima da dobiju onaj iznos kojim pokriju stolicu i vecer po pojedincu (danas je dalje sve premija dobiti). Zadnje vjencanje koje sam bila i sto je tako zalosno bilo na kraju za cuti, da nisu uspjeli niti polovinu vjencanja pokriti poklonima jer su mnogi ostavili prazne cestitke. Bas ruzno. Makar 20€ po osobi ne bi ubilo nikoga da pokrije te troskove stolice 😓 svasta si ljudi dopustaju

Troskovi stolice u Zagrebu Danas kad stavis salu, hranu, cugu, band, cvjece, rasvjetu su cca 100e po osobi.

Je to se slazem definitivno, ja sam komentirala zadnje vjencanje koje smo bili (u Srbiji) i stolica nije puno i bas zato zalosno da ljudi ne mogu makar to pokriti ( cak nisu htjeli racunati sve ovo rasvjetu, band, cvijeće). Radije ne bi dosla ili bi rekla situaciju pa na neki drugi navin rijedila, a zna se na kraju tko je dao a tko ne pa nije teško zakljucit.  🤔

Mama_anđela
    22. Siječanj 2022. 23:14

Cure bravo za grupu😊 I ja sam poslala zahtjev pa hajde, ne nerujem da ce bilo ko nase objave shvatiti pogresno. Nesto ce biti i malo i intimnije, nesto mozda za neke glupo ali tu smo. Trebamo imati razumijevanja jedna za drugu, jer jedino mi zapravo i znamo kroz sta sve prolazimo, a pojedine evo medju kojima sam i ja, prolazimo kroz malo vece strahove i brige. Vise puta su me cure s foruma znale ohrabriti i zato sam tu. Nadam se lijepom druzenju na obje mreze 😊😊

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Marijanaaa12345
    22. Siječanj 2022. 23:56

Ovo je bas grozno, zgaravica, bogu hvala pa prije Nisam imala problema s Tim. Pojela Sam bananu, par orasida I skuhala caj od dumbira I kamilice. Drzite fige da pomogne, imam dojam da cu izgoriti I da nemogu udahnuti :/

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

BlaBla
    22. Siječanj 2022. 23:59

Marijanaaa12345

Ovo je bas grozno, zgaravica, bogu hvala pa prije Nisam imala problema s Tim. Pojela Sam bananu, par orasida I skuhala caj od dumbira I kamilice. Drzite fige da pomogne, imam dojam da cu izgoriti I da nemogu udahnuti :/

Znam kako ti je, zao mi je ... Meni je Reflustat znao pomoci, hrana i cajevi 0 bodova. 

marta96
    23. Siječanj 2022. 03:13

Žgaravica mene skoro scaki dan, ugl navečer. Koma 😵
    Poklon mi smo bili krsni kumovi prije mj dala i kupili poklon za dijete u vrijednosti oko 2500kn.
    Za vjenčanje smo mi dobili od kumova po oko 5000kn,a mi smo dali 1000e. Tako je kod nas, a sad to ovisi o vama i jos 100 drugih stvari. 🍀

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

MfrauM
    23. Siječanj 2022. 07:16

Znate kako kažu za zgaravicu da će beba biti kosata kad se rodi. Tako moja sestricna uopće nije imala zgaravicu, a rodio se mali s perikom kao Dusko Lokin 😆  imao je kosiceee ko neki odrastao čovjek 😄.
    Ja jedva čekam zgaravicu i lupanje jer sad sam u fazi u kojoj apsolutno ništa ne osjetim i to me malo brine. Osjetim zatezanje tu i tamo i neki mini val mučnine me prođe, ali ne znam jel to od korone ili trudnoce. Kako kažu u drugom tromjesečju vraća se energija a ja bi ipak nešto osjetila da znam da je sve ok 😩. Jel vama tak bilo ili da se zabrinem?

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Demetria
    23. Siječanj 2022. 07:52

Evo ponavljamm: gastritis, refluks- kiselina iz želuca se vraća u jednjak.To je u trudnoći češće nego inače. Možete uzeti gastal ili rupurut, kupite Reflustat.-on se uzima preventivno iza obroka, a gastal ili rupurut kad postoje smetnje.
    Morate paziti što jedete, češće manje obroke, izbjegavati gazirana pića, začinjenu hranu.
    Može se koristiti i Donat Mg.
    *

MfrauM

Znate kako kažu za zgaravicu da će beba biti kosata kad se rodi. Tako moja sestricna uopće nije imala zgaravicu, a rodio se mali s perikom kao Dusko Lokin 😆 imao je kosiceee ko neki odrastao čovjek 😄.
    Ja jedva čekam zgaravicu i lupanje jer sad sam u fazi u kojoj apsolutno ništa ne osjetim i to me malo brine. Osjetim zatezanje tu i tamo i neki mini val mučnine me prođe, ali ne znam jel to od korone ili trudnoce. Kako kažu u drugom tromjesečju vraća se energija a ja bi ipak nešto osjetila da znam da je sve ok 😩. Jel vama tak bilo ili da se zabrinem?

Brzo ce trece pa ces zeljeti biti bez simptoma ;)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

marta96
    23. Siječanj 2022. 07:58

Demetria meni je rekla u ljekarni reflustat isto po potrebi, ne preventivno 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.