Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    22. Siječanj 2022. 21:24

Martina ti si genijalna. Ja nikad nisam radila nista previse na fejsu osim stavljala neke slike pa ni ne znam kako se ista radi u grupama. Odlicno da si ti admin jer ja sam programerka nesposobna za drustvene mreze 😂

Mary10
    22. Siječanj 2022. 21:31

Astera

Mary10

Super za grupu 👍👍
    Mislim da, da ce trebat vremena da se uhoda. Ipak smo navikle na forum.
    ..
    Moj jedini update je da curicu osjetim sve bolje i bolje. Muzu pricam vec danima kako je osjecam i sad je uspio i on. Bas se cudi kako dobro udara 🤣 sve u svemu, preeeeeedivan osjecaj 🤩

Kad si krenula osjetiti bebolinu? Vidim da si tjedan ispred mene, ja za sad kao neke mjehurice osjetim, ali vrlo lagano 🤷

E pa tako sam ja nesto pocela sa 16 tj osjecati lagane mjehurice. Tocno kako su cure opisivale ovdje, bas kao mjehurici. Evo zadnja dva dana bas osjetim lagane udarce pa sam prvi put ukljucila muza da stavi ruku. Mislila sam da nece osjetit, a zapravo me nasmijala njegova faca šokirana. Nije mogao vjerovat da se tako jako osjeti. Tih pola sata je bila bas aktivna pa sam uspila i snimiti. 
    .. 
    Doktorica mi je objasnila da je itekako moguce talo rano osjetiti bebicu, pogotovo ja koja nemam apsolutno nista trbuha ni sala. Izmjerila mi je barijeru koze do bebe - 1,5cm nas dijeli. Tako da je itekako moguće i ranije. Sve ovisi i o poziciji posteljice i aktivnosti bebe. Ova moja ko da je u cirkusu. Bas je zivahna. 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Marijanaaa12345
    22. Siječanj 2022. 21:53

MMMartinaaa

Marijanaaa12345

Martina stavis u info br stranice di je link za grupu ?
    Cure, kak mislite da je partner isto osjetio bebu? Šta se to osjeti na dodir? Ili vidno vec?

Da, da - budem sutra kada objavim listicu 😊
    Meni je dragi osjetio isto dosta rano, baš sam ulovila tren kada se jače osjetio udarac i stavila njegovu ruku na svoj trbuh.
    Sada već na oko mogu ponekad vidjet kada beba lupi, baš se vidi ako je jak šut 😅

Fascinantno, ja osjećam nekako iznutra lagano, nevjerovatno mi da se moze na dodir ili vizualno. Valjda kasni moj malac Hh 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Marijanaaa12345
    22. Siječanj 2022. 21:56

Mrvica722

Pitanjce nevezano za trudnoću.
    kuma cu bit na vjenčanju, koliko je po vama prosjek da se stavi u kuvertu mladencima. Malo je to danas sve otislo previse al eto neke okvirne cijene

Mislim da to ovisi o mogućnostima tipa jesi student, trajno zaposlena, Teza zivotns situacija, djeca, pratnja, svasta nesto. Ja bih rekla 200e to za tebe i pratnju da je ok ali opet bas ovisno o prilici i mogućnostima. 

29/ZD

• Gabi12
    22. Siječanj 2022. 21:59

Mrvica haha pojma nemam 
    I ja sam isto u dilemi. Pitali su nas da budemo klincu krsni kumovi. Isto ne znamo koliko bi novaca dali. Okej sve ono kupit odjelce,svijeca. Ali novci vjecito problem koliko stavit u kovertu. Sad imam osjecaj kao da svi toliko ocekuju od tebe za poklon.

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖

______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

Marijanaaa12345
    22. Siječanj 2022. 22:07

Gabi12

Mrvica haha pojma nemam
    I ja sam isto u dilemi. Pitali su nas da budemo klincu krsni kumovi. Isto ne znamo koliko bi novaca dali. Okej sve ono kupit odjelce,svijeca. Ali novci vjecito problem koliko stavit u kovertu. Sad imam osjecaj kao da svi toliko ocekuju od tebe za poklon.

Za kumstvo sam uzela svjecu, haljetak, i poklon Bibliju djecju i zlatnik ( vrijednost je cca 1500 kn) Mislim da je to bio bas solidan poklon, tad sam imala dobar posao, sada nebi bila u mogućnosti toliko dati. 

29/ZD

Marijanaaa12345
    22. Siječanj 2022. 22:08

Dakle, prvi put u zivotu imam zgaravicu. Googlala sam, mislim da je zgaravica. Uff bas je iritantno. Nakon koliko vremenski se to primiri? 

29/ZD

Maajaa12344
    22. Siječanj 2022. 22:13

Mrvica ja imam obicaj (govorimo u slucaju partner i ja skupa) da to bude 1000kn za neke ovako ne tako previse bitne prijatelje, mislim nekoga s kime se ne druzimo bas, ali eto pozvali su nas... 200€ (ili 1500kn) za nekoga tko nam je bolji odnosno blizi. I 300€ dajem za rodbinu, kakvim kumovima, braci, sestrama i to. U svakome slucaju kako su čije mogucnosti to prvenstveno, a najvise je bitno mladencima da dobiju onaj iznos kojim pokriju stolicu i vecer po pojedincu (danas je dalje sve premija dobiti). Zadnje vjencanje koje sam bila i sto je tako zalosno bilo na kraju za cuti, da nisu uspjeli niti polovinu vjencanja pokriti poklonima jer su mnogi ostavili prazne cestitke. Bas ruzno. Makar 20€ po osobi ne bi ubilo nikoga da pokrije te troskove stolice 😓 svasta si ljudi dopustaju

ljubičica
    22. Siječanj 2022. 22:15

Atina25

Ljubičica nitko iz grupe ne moze nista vidjeti više nego oni koji uopće nisu u grupi. Znači ako se namjeste postavke nitko ti nista ne moze vidjeti ako se ne podalje zahtjev za prijateljstvo:)
    Tamo je isto privatno i zaključano i bilo koji sadržaj koji ti objavis mozes bilo kada obrisati,mi smo imali slucaj s prvim forumom da su neke cure prepoznali ljudi iz grada koji su čitali forum (jer je bio dostupan ko i sad ovaj) tako da na fejsu je svakako veća privatnost jer nitko nema pristup kao forumu. Ovdje svi mogu pristupiti i čitat pa ako nesto napises moze se povezati i tako.

Kad klikneš tri točkice desno od imena imaš opciju 'prikaži glavni profil" i inda se otvori tvoj profil sa vremenskom crtom, profilnim slikom i nekim objavama koje su me iznenadile jer mi nije podešeno za javnost. 
    Znači profil "pogledaj kao javno" nije isto što i ti se prikaže. 
    Nije mi se dalo oko toga bakćati.
    U par minuta otvoriš novi profil - i rješena stvar. 😁
    Čak Fb drži oba profila pa se možeš prebacivati iz jednog u drugi.
    Nadam se da će ovaj moj post pomoći curama koje se dvoume oko pristupa u grupu.😁😁💜💚

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Anushka
    22. Siječanj 2022. 22:53

Ja nemam fejs, koristim mužev, nisam nikad radila svoj profil...zato se još i nisam priključila🤷🏼‍♀️

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.