Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Astera
    22. Siječanj 2022. 12:07

Postoje kategorije lijekova koji se mogu piti u trudnoci, a neki lijekovi se propisuju jer je veca steta za tebe i plod ako ih ne pijes, nego ako ih pijes.
    Vecina ih nije dovoljno ispitana za konzumaciju u trudnoci pa se koriste s oprezom i zbog tog manjka istrazivanja to i naglasavaju. Vjeruj doktoru i sretno! ☺️

Trudnice u visim tjednima, je li koja od vas bila na anomaly scanu u Petrovoj? Jeste se narucile preko online obrasca ili?

Teab
    22. Siječanj 2022. 12:11

Astera bila sam ja,ali mene su telefonski narucili,ali vjerujem da mozes i online,ja sam se u 12 tj na specijalisticki narucila preko online obrasca

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Nara-Nara
    22. Siječanj 2022. 12:11

Bachata

Pozdrav….. Jako sam uznemirena…. Naime, ako mi može tko pomoć. Ja sam 2020.imala spontani i nakon toga sam radila sve pretrage di mi je ustanovljeno da imam 3 mutirajuća gena i specijalista mi je tada napisao i rekao da čim saznam da sam T da počnem pit ANDOL 100 za razrjeđivanje krvi. Sad kako sam T tako sma ga odmah i počela piti i evo u 9.om sam tjednu i sada sam mamu poslala u ljekarnu da mi uzme Andol 100 i kažu joj žene šta rade tamo da ako sam trudnica da nebi smjela to uzimat da to oštećuje plod. Mislim nezz šta bi mislila jer dr. Budimira specijalista mi je to još onda prepisa po mojim nalazima…… Sad nezz ima li koja žena koja je isto to pila u trudnoći i koliko dugo da joj je sve bilo ok s bebom?
    Hvala 😔

Ja sam ti pila cijelo prvo tromjesečje andol. Mislim da i ostale IVF cure to pod standardno piju tako....Ne bih se zamarala s tim što su tvojoj mami reki. Ipak te specijalista bolje poznaje 🤗🤗🤗

Mama_anđela
    22. Siječanj 2022. 12:21

Dobro jutro cure :)
    Svima brz oporavak zelim, i sama sam u tome da danima jos pomalo kasljem ali proci ce nas sve to. Moj muz je takodjer od jucer u temperaturi, pa mu pokusavam pomoci, stavljam obloge, nosim voce, pravim ono sto mu se jede. Nekako sam i ja sva nikakva, oa volim kad je on dobro, nekako mi je lakse. Ovako moram sve sama odraditi, ali proci ce i to polako Cuvajte se, vec koristite dobre preparate tako da bude to sve okej.
    .
    Ja nemam ruzne snove, ali zato sam sva ukocena, posto spavam pretezno na desnoj strani, ujutro kad ustanem, kao da me neko pretukao, uzasss
    .
    Mare, dobro nam dosla i sretno dalje u trudnoci
    .
    Ariel, vi bome imate bas cudna pravila, i bas rijetke preglede. Super da je jucer bilo iznenada, da si ipak vidjela malo bebicu. I dobro trebate imati strpljenja, ipak je to dug period. Ali, doktori kao doktori, svi imaju razlicita misljenja i pravila. Moramo ih postovati Ako stignes napraviti grupu, tu smo. I ja mislim da bi nam ljepse bilo Samo dok se uhodamo s nadimcima, bit ce topp

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Astera
    22. Siječanj 2022. 12:29

Teab hvala, poslala sam u obrascu pa bi se trebali javiti kroz 5 dana. Ako ne budu, zvat cu. 

Teab
    22. Siječanj 2022. 12:33

Astera kako ti doktor vodi trudnocnu,visok rizik ili normalno? Ak je visok meni su se javili isti dan 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Ina85
    22. Siječanj 2022. 13:27

Ko je pitao za andol. Slobodno ga pij ako ti je doktor tako rekao. Ja ga pila do 12 tt a sad sam na heparinu. Cure pilates lopta je spas za bolnu trticu. Vec danima me jako muci i tek danas se sjetim da ju imam. Evo skakucem na njoj i pomaze jako. Ja happy 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Mrvica722
    22. Siječanj 2022. 14:29

Bachata

Pozdrav….. Jako sam uznemirena…. Naime, ako mi može tko pomoć. Ja sam 2020.imala spontani i nakon toga sam radila sve pretrage di mi je ustanovljeno da imam 3 mutirajuća gena i specijalista mi je tada napisao i rekao da čim saznam da sam T da počnem pit ANDOL 100 za razrjeđivanje krvi. Sad kako sam T tako sma ga odmah i počela piti i evo u 9.om sam tjednu i sada sam mamu poslala u ljekarnu da mi uzme Andol 100 i kažu joj žene šta rade tamo da ako sam trudnica da nebi smjela to uzimat da to oštećuje plod. Mislim nezz šta bi mislila jer dr. Budimira specijalista mi je to još onda prepisa po mojim nalazima…… Sad nezz ima li koja žena koja je isto to pila u trudnoći i koliko dugo da joj je sve bilo ok s bebom?
    Hvala 😔

Ja ga moram pit do 36 tjedna

Atina25
    22. Siječanj 2022. 14:29

Dan žene♥️
    Bubanima brz oporavak🙏
    Ja se ošišala ful i ofarbala druga osoba 
    Ljubičica koliko je dijete staro?nas ima 3 god i rekli smo mu odmah kod plusa na testu,već kuzi sve vezano za seku i sretan je bas jako. Vidjet ćemo sta će bit kad Seka dođe inače nije ljubomoran jako ali tko zna imat će promjene sigurno to je normalno. Kako god pričamo stalno s njim o tome i vec sve razumije.
    Mi popodne idemo na neki roćkas jedva čekam pojest torte 🤣
    MissR zao mi je za bolove 🥴

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Astera
    22. Siječanj 2022. 14:54

Teab

Astera kako ti doktor vodi trudnocnu,visok rizik ili normalno? Ak je visok meni su se javili isti dan

Pod dg. sam prijeteci pobacaj (na bolovanju sam, ali radi opisa posla, ne zbog rizicne trudnoce, valjda takvu sifru moraju staviti). Ma nije jako hitno, javit ce se valjda drugi tjedan, poslala sam jucer taj obrazac nakon sto sam dosla od dr. popodne.  Hvala ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.