Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    08. Listopad 2021. 07:50

Jutro cure 😊
    Ja ću raditi Panoramu od prenatalnih testova,nebi mogla izdržati cijelu trudnoću ne znajući dali je sve dobro,barem ono šta se može otkriti.Marta ako nema svježe krvi,sigurno nisi prokrvarila tj GV je i dalje na mjestu.Možda je bolje u takvim situacijama ne prčkati,znam da si sva na iglama.
    Ali nažalost nemožeš napravit više od ovoga šta radiš.
    Naravno u slučaju jakih bolova odi na hitnu odmah.
    A kao šta su i cure pisale neke žene znaju smeđarit dobar dio trudnoće pa bude na kraju sve ok.Šta se Bete tiče pa mislim da nemoraš brinuti,jer ultrazvuk je pokazao GV u maternici time isključujemo vanamaterničnu trudnoću.
    Molim za tebe 🍀💞
    Sretno ako netko ima danas pregled,nisam upamtila.Inače ja prošli put kad sam bila na pregledu,nakon šta sam prokrvarila i nije se vidjela više GV (a na prvom pregledu se vidjela) me dr poslala vaditi sve nalaze,krvnu grupu,KKS,na mikrobiologiju nešto..sad neznam dal' se to i inače daje trudnicama ili je meni dala s obzirom da je bio spontani..Ugodan dan svima 😘

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Chappie
    08. Listopad 2021. 07:52

Niki777

Chappie ja bi radila NIFTY. Znaš li koliko unaprijed se treba naručiti? To je najbolje u 11 tjednu ja mislim, znaci sa 10t i još koji dan?

Ja sam radila u Agramu, par dana prije sam se narucila jer sam imala i pregled uzv gratis uz Nifty inace ako je samo Nifty nema narucivanja. 

🧔39
    👧31

Lida 🍀
    08. Listopad 2021. 07:53

Ayzis

Čestitam missR i Sweety na dobrim pregledima, unijele ste malo pozitive u ovaj tmurni dan
    Osim ultrazvuka, kaj se još radi na prvom pregledu? Jel vas ginekolog poslao vaditi krv radi utvrđenja krvne grupe? Jel vas generalno poslao na kakve pretrage?

Meni je privatna gin nakon pregleda napisala dole pod preporuke da napravim krvnu sliku, urin, secer, tsh, zeljezo i s tim nalazima doci ponovno na pregled za 3-4 tjedna. Isti dan sam obavila to privatno i ispao je malo povisen secer i tsh pa sam otisla do socijalca da pregleda nalaze , on me ponovo uputio vadit krvnu sliku i komplet TSH 😅 i dobila sam jos uputnicu za endokrinologa to idem danas.

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

marta96
    08. Listopad 2021. 08:09

Meni je moja dr opće prakse nakon spontanog dala uputnice za krvnu sliku, mokraću, hormone štitne i željezo i šećer. Ja nebi radila te testove previse, nekad te znaju samo u plašiti pa brineš cijelu trudnoću bezveze, ionako ne možeš promijeniti ono kako treba biti❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

missR
    08. Listopad 2021. 08:30

Marta kod nas ne zele napraviti ciscenje dok ti ne izvade krvnu grupu. Nisam ni ja znala da sam negativna do tad. Mene na nista nisu slali samo sam ja na svoju ruku urin, krvnu sliku i tsh izvadila. Bilo je sve ok. 
    Mislim da ti nema smisla ici opet na ultrazvuk, mozda da probas mirovati koliko mozes pa iduci tjedan odes na pregled bi bilo bolje. Bit ce dobro. 💛
    Atina e super za informacije, nisam znala jel potrebno ici na kakve dodatne pretrage u vezi tog. Kako si nam ti? 😀
    Lida ❤️ sretno kod endo, da bude sve dobro. 🤞🏻😊

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Pepika
    08. Listopad 2021. 08:33

Ne planiram na nikakve prenetalne ici osim ako bude nuhakni nabor veci nego treba, ovako mi nema smisla sto mi je i gin rekla sama u prosloj T posto smo i muz i ja ispod 30. Jedino sto budem isla van redovitih pregleda kod soc gin je anomaly scan tj 4D tamo oko 22TT

Atina25
    08. Listopad 2021. 08:44

MissR Ja sam super, osim sta me umor ubija i posao i jedva čekam utorak,koliko ga čekam toliko me i strah 
    Sad sam se sjetila da mi je u prvoj t sestra rekla da obavezno krvnu grupu moram imati u trudničkoj knjizici uvijek, tko zna ako pozli ili nesto da se zna.
    Ja cekam prvi pregled da sve bude OK pa cu vidjet dalje sta cemo kakve pretrage i sta kaze dr. 
    Sad gledam staru trudničku i vidim da mi ju je otvorila tek sa 9 tj znači na drugom pregledu tad je CRL bio 15 mm a sa 11 tj je vec mjerio nuhalni tako da tada se već radi taj test za down sindrom i slično. Tad vjerojatno i NIFTY

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Atina25
    08. Listopad 2021. 08:45

A taj anomaly scan rade svi socijalci s 20 i 30 tjedana. To je free a kod nas većina ih ide privatno kao da dobiju CD i slike jer socijalac to sve na rzinu odradi:)

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Lota 🌼
    08. Listopad 2021. 08:46

Bokic cure, pridruzujem se i ja ovoj temi, napokon. 😄🥰
    Jucer potvrdjeno, po kalendaru sam 6+5, ali jucer mi je gin. napisao 5+6, pa me to malo buni, no dobro. Srce nam kuca i sve je u redu, sljedeci termin tek za 4 tjedna kada sluzbeno otvaramo i trudnicku. 💕 
    I ne znam, da li je normalno, no nije me slao vaditi betu, zapravo ju uopce nisam ni vadila od kako sam saznala, jel to okej ? 🤔 
    Zelim sviima puuuuno srece i najljepsi period pred nama. ❤

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Visibaba07
    08. Listopad 2021. 09:00

Dobrodošla Lea 🍀🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.