Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sweety
    08. Listopad 2021. 15:28

Lida 🌼

marta96

Lida 🌼

Evo mene od endokrinologa…
    Za tsh mi nisu nista rekli , ali moram na dijetu 1700 kalorija zbog povisenog secera i sama si mjerit glukozu…
    Nije dobro nikako , eto bas sam zabrinuta sad pogotovo…zvat cu ginekologa da vidim sta dalje i da ranije odem na pregled jer nemoguće da nemam apsolutno nijednog simptoma trudnoce… Ne osjećam se nimalo trudno 😭
    Hej nemoj se brinuti!! ❤️ Ma zasto dijeta? Jel to sve zbog one torte??
    Pričekaj pregled, sve će biti dobro. Nadam se da znas da nije dobro raditi često preglede pogotovo ovako rano jer to može naštetiti škodu. Bit će sve dobro, dr dižu paniku s tim šećerom i svasta. Primjer moje rodice, ona je davno davno kad je bila prvi put trudna otisla ginekologu prvi put sa 8mj trudnoće. Gdje bi bile sve nase bake da su isle kod sto doktora i milijun nalaza u trudnoći :) bit će sve tip top 🤞🍀
    Vadila sam krv i nakon toga jos jednom i bio je 5.4…
    Raden OGTT i kaze da po njoj ipak nisu dobre prve dvije vrijednosti jer sam trudna, a pogotovo joj je sumnjivo jer mi i mama ima malo povisen secer.
    Kaze nisi dobila secer u trudnoći vec si i prije trudnoce imala samo nisam znala jer nisam provjeravala.
    A ne znam vise sta da mislim i radim. Muz ce poludit samnom doslovno.

Ja sam u prosloj trudnoci imala povisen secer, inace imam normalan, jer dan-dva prije toga sam jela sve zivo, da su me poslali da opet ponovim nalaz, tada je Ogtt bio normalan, jer sam pazila sto sam jela dan prije nego sam vadila nalaze
    Tako da se ne sikiras. Super da ce te primit u ponedjeljak da rijesis svoje brige. Bit ce to sve ok ❤

• Gabi12
    08. Listopad 2021. 15:35

Hej,vezano uz secer curke ja vam radim u labosu bas pa ugl probajte dan prije vadenja krvi jest laksu hranu vise dijetno i probajte vecerat oko 7 i to je to. 
    Tako je i moja sogorica najela se slatkih palacinki u 9 navecer i naravno da je guk povisen. 
    Lida probaj uzimat tipa integralne zitarice ,integralnu tjesteninu kruh. Jer u svemu tome imas guk. Ali ako je malo poviseno mozda do iduceg puta ce ti bit normalno jer kazem mozda ovisi sta si papala dan prije. Atina ja evo isto imam vecinom je bijeli ali nekad zna bit zuckasti gusti iscjedak. Kazu da je to sve okej dok nema svrbeza,peckanja i mirisa. Ali evo ja od par dana prije + sam ga dobila i evo svaki dan je tak. Jos uzimam duphaston tak da vjerojatno i to povecava. 

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
    ______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

Atina25
    08. Listopad 2021. 15:41

Malo mi je čudno da je baš toliko žut,al ne pecka ne svrbi ništa pa se nadam da nije neka bakterija..

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Gabi12
    08. Listopad 2021. 15:51

Pitaj onda u utorak da budes sigurna ali evo ja mislim da dok nista ne pece svrbi itd nije nista nego zbog hormona.

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
    ______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

• Pepika
    08. Listopad 2021. 16:53

Pojacan iscjedak, bijeli, zuti sve je normalno ako nije neugodnog mirisa, ak ne svrbi il ako nije sirasti

marta96
    08. Listopad 2021. 18:18

nes

Pozdrav trudnice 🙂
    Lida ja sam u prvoj T na prvom vađenju krvi imala povisen secer 5.6 pa gin nije dizao paniku, nego mi je rekao da sam malo slatka 🤭 s tim da nisam pazila dan prije, nisam znala da se i to mjeri. Kasnije je ogtt bio uredan, ali sam pazila dan prije sto jedem. Secer dizu i ugljikohidrati, tako da bas treba paziti prije vađenja.
    Atina cure su vec napisale u vezi iscjetka, tako mislim da nemas brige ako nemas ostale znakove upale.
    Kod mene je situacija ista kao i jucer s iscjetkom, ujutro rozo, preko dana smeđe. Vidjet cemo, kako bude, bit ce.
    Kad smo tek saznali smo se zezali da cemo objaviti T tek za Bozic, zbilja ce tako i biti ako bude sve u redu na kraju. Mislim da se prije ni necemo usuditi reci.
    Marta kako je kod tebe?

Ja sam trenutno ipak otisla na hitnu jer se to malo pojačalo, pa sad čekam. Uzela sam i nalaz bete da čujem mišljenje. Nadam se da će biti sve dobro 🙏

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

Atina25
    08. Listopad 2021. 19:13

Marta javi se ♥️🙏

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

marta96
    08. Listopad 2021. 20:47

Evo mene. Kaže dr drugi piti duphastone 3x1. Sve je ok i uredno, apstinencija (to sam i znala 😂 samo ne znam do kad haha) i vidljiva je GV i ŽV sa naznakama ploda,ali nije jasno vidljiv. Uzv prema rasporedu, ako bude sve dobro do tad. Tako da izgleda da se bas poklopio taj iscjedak kad sam počela piti duphastone pa je tak ispalo 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

Visibaba07
    08. Listopad 2021. 20:57

Cure,evo i mene malo,vidim o svemu ste danas pisale.
    Šta se šećera tiče,ja mislim da ću i ja imat problema sa tim,imam doma aparatić i mjerim svako jutro i bude 5.1-5.2. bez obzira jela ili šta jela za večeru dan prije 😓 mislim to je granica ali opet stalno mi tako..neznam kakav je koja dr po tom pitanju,vidjet ću ponedeljak.
    Ja sam danas imala malo rozo na papiru kod brisanja i odmah digla paniku naravno,zvala privatnu ginekologicu i pijem duphaston sada. Marta sad si mirnija,izborit će se mrvica  🍀
    Inače mislim da od duphsstona može bit i iscjedak malo pojačani,možda ti se sve to potrefillo..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    08. Listopad 2021. 21:15

Nes meni je to grozno 😓 nisam sigurna da bi ponovno mogla prolaziti kroz to.
    Odmah panika i suze na oči naravno,a kažem bilo je samo malo smeđe ali svejedno,pušem i na hladno nakon svega.

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.