Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ☯️
    07. Listopad 2021. 21:25

marta dok nema bolova i svjeze krvi ne znaci nuzno da je nesto lose. Nazalost,moze biti ali i ne mora. Nije neobicno pogotovo danas da sve vise trudnica ima implatancijsko krvarenje do kraja prvog tromjesecja. Znam da ti je uzasno cekati jer ne znas sto se dogada kad ti tijelo pokazuje jedno,a krv drugo,ali ja vjerujem da ce se mrvica izboriti za svoje mjesto pod ovim nasim nebom 🤞🏻💪🏻☺️☺️

Ayzis
    07. Listopad 2021. 21:50

Čestitam missR i Sweety na dobrim pregledima, unijele ste malo pozitive u ovaj tmurni dan 
    Osim ultrazvuka, kaj se još radi na prvom pregledu?  Jel vas ginekolog poslao vaditi krv radi utvrđenja krvne grupe? Jel vas generalno poslao na kakve pretrage? 

🙋‍♀️31 👱‍♂️34
    ➕ 30.9.
    11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
    21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
    04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)

Ayzis
    07. Listopad 2021. 21:58

Antares

Bokić curke,Ja evo uzgajam plivaće kožice, ne znam kak je kod vas, kod mene je potop. I ne predaje se kiša. Baš neka gadna depra.
    Sweety, baš mi je drago da je sve ok. 🥰
    Sretno missR! 🤗Ja sam otvorila čuvanje trudnoće. Malo mi je žao kaj neću moć raditi, jer ipak mi plaća ode dolje i to puno, al s druge strane, mislim da je sad najvažnija beba. A pod zadnje, na poslu sam stalno bila bolesna i iscrpljena, vječito na lošoj hrani, slabokrvna, u žurbi, stresu, autu, i još mi je tamo prohladno jer ljudi kojima je vruće bezobrazno otvaraju prozore, a maltene sjedim kraj prozora.Moram malo olabaviti. Tak da, kaj je, tu je.Marta, no sikiriki. Isto sam ja imala, točno na kraju 5 i početku 6. tjedna. Samo sam random nasla na papiru iscjedak, smeckast. I iza toga je bio ko sitan ugrusak, i nekakva ko opnica (ko na kraju menge).
    I taj tjedan sam imala grčeve identicne menstrualnim. Mislila sam da cu dobit. Svako malo.Ja sam stalno gladna. Veli mi jucer moj dečec, "e daj lakše malo s hranom, da nebuš završila na 100 kila", reko pusti me, jedem za dvoje…
    A čuješ njega; "da, samo kaj drugi ima 5,7 mm." Krepala sam. 🤣Nadam se da ste mi sve okej. Ja i dalje nemam simptoma (6+4 po uzvu danas, a 7+1 po ciklusu). I ispada da nas tu više nema, nego ima simptome. Dobre neke bebe. 😁

Ovo za radne uvjete na poslu kao da sam ja pisala. Identična stvar kod mene, stalno mi je zima jer ured nema nikakvu izolaciju, a grijanje je na klimu na kojoj se naravno štedi (privatnici hehe), tako da sam prošle godine imala dvije upale mjehura samo od sjedenja u tom hladnom prostoru.  O osjećaju iscrpljenosti i lošem imunitetu od stresa da ni ne pričam. 
    I sama razmišljam da bi najbolje bilo otići na čuvanje trudnoće, samo to baš i neće najbolje proći kod mojih.  Kakva je bila rekacija kod tebe na poslu? 

🙋‍♀️31 👱‍♂️34
    ➕ 30.9.
    11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
    21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
    04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)

missR
    07. Listopad 2021. 22:14

Ayzis nista osim uzv-a nisam radila. Vjerovatno to sve ide kasnije? Nemam pojma, sve mi je to novo pa ni ja ne znam 🤷🏻‍♀️
    Receno mi je samo na iducem pregledu da ce mi otvorit trudnicku i to je to. Ja cu ga iduci put pitat za tu krvnu grupu sto mi slijedi jer ja sam rh negativna i prosli put sam primila rhogam nakon spontanog i ciscenja. 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

missR
    07. Listopad 2021. 22:16

Uglavnom danas htjela pitati za krvnu grupu, briseve kad se rade i jos neke stvari i na kraju sve zaboravila od uzbudenja i sjetila se kad sam dosla kuci😅🤦🏻‍♀️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Atina25
    08. Listopad 2021. 06:30

Jutro curke ♥️
    MissR i ja sam dobila Rhogam ali rekao mi je dr da po tom pitanju nista posebno se ne radi,samo im je bitno imati tvoju kg generalno ☺️ Kod nas svaki put gleda urin i dal' je uredan ako vidi plusiće kao neke bakterije da su unutra onda salje na briseve ja sam tako bila 2x u prosloj t al na kraju je sve bilo sterilno. za početak je najbitniji uzv i vidjet dal' kuca srceko♥️♥️🤞

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Chappie
    08. Listopad 2021. 07:05

Cure namjeravate li raditi neki prenatalni test? Ja sam prosli put nifty i ovaj put mislim oko 10-11 tj. 

🧔39
    👧31

marta96
    08. Listopad 2021. 07:17

missR

Ayzis nista osim uzv-a nisam radila. Vjerovatno to sve ide kasnije? Nemam pojma, sve mi je to novo pa ni ja ne znam 🤷🏻‍♀️
    Receno mi je samo na iducem pregledu da ce mi otvorit trudnicku i to je to. Ja cu ga iduci put pitat za tu krvnu grupu sto mi slijedi jer ja sam rh negativna i prosli put sam primila rhogam nakon spontanog i ciscenja.

Vidiš ja sam imala taj spontani i dr mi je rekao da bi to trebala primiti ako sam RH negativna, a ostali dr nisu to spominjali. Da napomenem da nisam jos ni vadila krvnu grupu pa ne znam koja sam 🤷‍♀️
    Ne znam ni da li da idem privatno sad na pregled ili da čekam svoj termin, poludit ću s ovim smedarenjem. I boluckanja kao da će procuriti i jos visoka Beta, uopće ne znam sta je sve to skupa. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

Lida 🍀
    08. Listopad 2021. 07:29

TRUDNICE I PREGLEDI 🥰
    Ayzis - 11.10.♥️🤰
    Visibaba07 - 11.10.♥️🤰
    Atina25 - 12.10.♥️🤰
    Gabi12 - 12.10.♥️🤰
    teabobi - 13.10.♥️🤰
    Šarena_zastavica3 - 14.10.♥️🤰
    Pepika - 15.10.♥️🤰
    nes - 18.10.♥️🤰
    Marta96 - 18.10.♥️🤰
    Chappie - 18.10.♥️🤰
    Niki777 - 19.10.♥️🤰
    Antares - 19.10.♥️🤰
    MissR - 19.10.♥️🤰
    Hope - 20.10.♥️🤰
    Lida - 21.10.♥️🤰
    Sweety - 21.10.♥️🤰
    MMMartinaaa - 22.10.♥️🤰
    Tonkica - 25.10.♥️🤰

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Sweety
    08. Listopad 2021. 07:37

Ayzis

Čestitam missR i Sweety na dobrim pregledima, unijele ste malo pozitive u ovaj tmurni dan
    Osim ultrazvuka, kaj se još radi na prvom pregledu? Jel vas ginekolog poslao vaditi krv radi utvrđenja krvne grupe? Jel vas generalno poslao na kakve pretrage?

Hvala ❤. Ja nisam u Hrvatskoj, tako da ne znam kakva je procedura tu. Ovdje (Njem) je samo uzv, i trudnicku mi jos nije otvorila, tek iduci put, ako bude sve ok, kad bi se trebalo cuti ❤ . Bit cu tada 7+2. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.