Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    08. Listopad 2021. 09:01

Atina25

MissR Ja sam super, osim sta me umor ubija i posao i jedva čekam utorak,koliko ga čekam toliko me i strah
    Sad sam se sjetila da mi je u prvoj t sestra rekla da obavezno krvnu grupu moram imati u trudničkoj knjizici uvijek, tko zna ako pozli ili nesto da se zna.
    Ja cekam prvi pregled da sve bude OK pa cu vidjet dalje sta cemo kakve pretrage i sta kaze dr.
    Sad gledam staru trudničku i vidim da mi ju je otvorila tek sa 9 tj znači na drugom pregledu tad je CRL bio 15 mm a sa 11 tj je vec mjerio nuhalni tako da tada se već radi taj test za down sindrom i slično. Tad vjerojatno i NIFTY

Nifty može od 10tjedna,tako su barem meni rekli :)

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    08. Listopad 2021. 09:03

marta96

Ja nebi radila te testove previse, nekad te znaju samo u plašiti pa brineš cijelu trudnoću bezveze, ionako ne možeš promijeniti ono kako treba biti❤️

Istina,ne možeš promijeniti ali možeš se pripremiti ako se na to uopće može pripremiti 😒

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Pepika
    08. Listopad 2021. 09:03

Atina25

A taj anomaly scan rade svi socijalci s 20 i 30 tjedana. To je free a kod nas većina ih ide privatno kao da dobiju CD i slike jer socijalac to sve na rzinu odradi:)

E vidis moja ne radi😅A trudnicku knjizicu ni ne otvara🤷🏼‍♀️

marta96
    08. Listopad 2021. 09:09

missR ja nisam imala kiretažu nego se samo očistilo, onda je i rekao dr da su šanse da se nešto zakomplicira onda minimalne, ali ovdje koliko znam šalju vaditi krvnu grupu s oko 12 tt tak da mislim da bi se to trebalo puno prije. 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

Atina25
    08. Listopad 2021. 10:08

Pepika kakva je ta tvoja ginićka? mislim znam od ostalih cura tu u okolici da neki to ne radi ali daju uputnicu za bolnicu pa tamo naprave sta je još bolje al ono to bi se trebalo obaviti..

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Ninnek
    08. Listopad 2021. 10:25

Ako ima koja cura da doji, dal dojite dalje ili ste prestale nakon + ?? 
    Ja trenutno jos dojim (curica 15mj), cekam prvi pregled pa cu cuti sto ce gin reci.
    I zanima me ako ima koja da je prethodno rodila na carski? Sta su vam rekli doktori, kada je dobro za drugu trudnocu?

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• Pepika
    08. Listopad 2021. 11:54

Atina ovako je dobra al velim anomaly trebas privat, jbg nije mi zao tih 500kn dat pa otic privat i biti tamo 45min do 1h i da moze muz biti prisutan i da bas lijepo objasni😁Ninnek ja sam prestala ovih dana dojiti ali ne zato jer sam morala nego sam vec od ranije imala u planu prekinuti jer mi se smanjivalo mlijeko a izdajala sam se iskljucivo pa mi vise nije imalo smisla mucit sebe za malu kolicinu. Ako je T uredna dojenje mozes slobodno nastaviti, znam curu koja je dojila do mj dana pred porod☺️

Lida 🍀
    08. Listopad 2021. 12:53

Evo mene od endokrinologa...
    Za tsh mi nisu nista rekli , ali moram na dijetu 1700 kalorija zbog povisenog secera i sama si mjerit glukozu...
    Nije dobro nikako , eto bas sam zabrinuta sad pogotovo...zvat cu ginekologa da vidim sta dalje i da ranije odem na pregled jer nemoguće da nemam apsolutno nijednog simptoma trudnoce... Ne osjećam se nimalo trudno 😭

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Sweety
    08. Listopad 2021. 12:54

Ninnek

Ako ima koja cura da doji, dal dojite dalje ili ste prestale nakon + ??
    Ja trenutno jos dojim (curica 15mj), cekam prvi pregled pa cu cuti sto ce gin reci.
    I zanima me ako ima koja da je prethodno rodila na carski? Sta su vam rekli doktori, kada je dobro za drugu trudnocu?

Ja sam rodila na carski, prije 15 mjeseci, rekli su da godinu dana nakon carskog bi trebalo pričekati, al to nije uvijek pravilo, neke su cak i tu prvu godinu zatrudnile

marta96
    08. Listopad 2021. 12:58

Lida 🌼

Evo mene od endokrinologa…
    Za tsh mi nisu nista rekli , ali moram na dijetu 1700 kalorija zbog povisenog secera i sama si mjerit glukozu…
    Nije dobro nikako , eto bas sam zabrinuta sad pogotovo…zvat cu ginekologa da vidim sta dalje i da ranije odem na pregled jer nemoguće da nemam apsolutno nijednog simptoma trudnoce… Ne osjećam se nimalo trudno 😭

Hej nemoj se brinuti!! ❤️ Ma zasto dijeta? Jel to sve zbog one torte??
    Pričekaj pregled, sve će biti dobro. Nadam se da znas da nije dobro raditi često preglede pogotovo ovako rano jer to može naštetiti škodu. Bit će sve dobro, dr dižu paniku s tim šećerom i svasta. Primjer moje rodice, ona je davno davno kad je bila prvi put trudna otisla ginekologu prvi put sa 8mj trudnoće. Gdje bi bile sve nase bake da su isle kod sto doktora i milijun nalaza u trudnoći :) bit će sve tip top 🤞🍀

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.