Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mianininamama
    07. Listopad 2021. 16:57

Cao zene,treba mi pomoc. Pre 4 mjeseca sam imala blighted ovum. Gestacijski mjehur bez ploda. Radjena mi je kiretaza. Kasni mi 5 dana i uradila sam juce test blago roza linija jedva vidjljiva. Danas sam opet uradila i bila je jace roza. Vidjela se . Posla sam odmah na UZ . Medjutim soktorica je rekla da tu trudnoce nema da nista nema u materici, i poslala me kuci😔😔😔

• mianininamama
    07. Listopad 2021. 16:58

Ne , nisu mi dali uput za to samo su me poslali kuci ...

marta96
    07. Listopad 2021. 17:02

mianininamama

Cao zene,treba mi pomoc. Pre 4 mjeseca sam imala blighted ovum. Gestacijski mjehur bez ploda. Radjena mi je kiretaza. Kasni mi 5 dana i uradila sam juce test blago roza linija jedva vidjljiva. Danas sam opet uradila i bila je jace roza. Vidjela se . Posla sam odmah na UZ . Medjutim soktorica je rekla da tu trudnoce nema da nista nema u materici, i poslala me kuci😔😔😔

To je jos jako jako rano da se uopće vidi na uzv tako da bez brige ❤️

Gabi vadila sam betu, sad čekam nalaze 🙏

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Gabi12
    07. Listopad 2021. 17:05

Marta96 ajde javi nadam se da ce biti dobra 🤞🏻

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖

______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

Visibaba07
    07. Listopad 2021. 17:15

Marta javi obavezno,bit će to dobro 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    07. Listopad 2021. 17:15

Arsancres

Visibaba07

Meni stigli nalazi bete4440 i sad brinem jer nije dupla 😒Utorak je bila 2424…trebala bi se pravilno duplati po ovome šta čitam 😓

Ja ti ulijećem sa proljetnica samo da te utješim, ja sam u svojim dramama vađenja bete u prvoj trudnoći našla studije koje kažu da je sve iznad 42% povećanja pravilno, ne brigaj ❤️😇

Hvala ti ❤️

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• mianininamama
    07. Listopad 2021. 17:16

marta96

mianininamama

To je jos jako jako rano da se uopće vidi na uzv tako da bez brige ❤️

Gabi vadila sam betu, sad čekam nalaze 🙏

Nadam se ,jako sam se uplasila. Sad cu biti jako pod stresom dok ne prodje malo vremena...

Taya_
    07. Listopad 2021. 17:25

Lorena baš mi je žao.. dobro da si bila na pregledu i da je beba u redu.. sad si pod nadzorom i ja se nadam 🤞 da će sve dobro završiti.. 😀 budi snažna.. i što manje se stresiraj.. 
    Josipab taj krevetić je predivan 😀
    Nelanr da ja sam druga po redu.. 🙊 uskoro će to.. a onda ste sve vi uskoro zamnom.. 😊 ja dohranu neću još kupovati.. nadam se da neće trebati a ako zatreba onda ću vidjeti što daju u bolnici da dalje nastavim s time.. ako zatreba.. tako da ću vidjeti poslje poroda.. ali mislim da nebi trebalo prije pripremati.. 🤷‍♀️ sada će cure reći ako treba.. 😀
    Bea hvala.. a ovo sa strahovima i preispitivanjem je sasvim normalno.. brinemo za naše bebe pa nas kroz glavu prolazi 101 pitanje.. i ja sam takva.. nešto čujem ili vidim i odmah proradi Google.. i onda pročitam još štošta drugo.. 🙉 to je naš trudnicki mozak.. 
    Danchy nadam se da će proći što prije.. 😘 
    LadyD hvala.. ali uskoro ćete i vi sve zamnom.. 😘 vrijeme stvarno brzo prolazi.. 
    Ginger hvala.. ja vjerujem da si predivna trudnica.. 😊

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Taya_
    07. Listopad 2021. 17:26

Oprostite cure..poslala sam na krivu temu 😀

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Antares
    07. Listopad 2021. 17:37

Lida 🌼

Sweety, MissR drago mi je za super preglede! ♥️🥰 Stavljam nove datume sutra
    Gabi12 super beta, a Visibaba i tvoja mi se čini dobra, ne mora bas u bobu biti ☺️
    Marta, nes pozitiva na najjače 🤞🤞🙏
    Antares neka si otisla na komplikacije kad je tako. Bolje ne riskirati ☺️ daj mi samo reci s koliko tt je bebica bila 5.7mm? Ja sam na prvom pregledu bila sa 7+1 a po UZV cak tjedan manje - 4.4mm. To mi se bas nekako cini malo i kao da nije dovoljno narasla 😏 a nikako ne mogu docekati sljedeci pregled. Jos nemam nikakvih simptoma i sva sam uspanicena da nesto nije ok. Cak mi ni po ovulaciji ne pase da je tjedan manje, nego 4 dana.

Ja sam ti na pregledu bila sa 6+6, s tim da mi je tad rekla da mi plod odgovara 6+2. Dakle, 4 dana manje. 
    A gle, teško je to procijeniti. Vjerujem da ima nešto u onom putovanju do jajšca i spajanju blastociste i tu se gubi tih par dana pa je teško procijeniti taj razmak od ovulacije do oplodnje. :) 

Meni je rekla ginicka, svi smo razliciti i sve ide razlicitio. Ne znaci da je krivo. ❤

👦30
    🙍‍♀️32
    + 13.9.2021. 🥳
    5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
    19.10.2021. missed ab 🖤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.