Cao zene,treba mi pomoc. Pre 4 mjeseca sam imala blighted ovum. Gestacijski mjehur bez ploda. Radjena mi je kiretaza. Kasni mi 5 dana i uradila sam juce test blago roza linija jedva vidjljiva. Danas sam opet uradila i bila je jace roza. Vidjela se . Posla sam odmah na UZ . Medjutim soktorica je rekla da tu trudnoce nema da nista nema u materici, i poslala me kuci😔😔😔
Cao zene,treba mi pomoc. Pre 4 mjeseca sam imala blighted ovum. Gestacijski mjehur bez ploda. Radjena mi je kiretaza. Kasni mi 5 dana i uradila sam juce test blago roza linija jedva vidjljiva. Danas sam opet uradila i bila je jace roza. Vidjela se . Posla sam odmah na UZ . Medjutim soktorica je rekla da tu trudnoce nema da nista nema u materici, i poslala me kuci😔😔😔
To je jos jako jako rano da se uopće vidi na uzv tako da bez brige ❤️
Gabi vadila sam betu, sad čekam nalaze 🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta96 ajde javi nadam se da ce biti dobra 🤞🏻
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Marta javi obavezno,bit će to dobro 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Meni stigli nalazi bete4440 i sad brinem jer nije dupla 😒Utorak je bila 2424…trebala bi se pravilno duplati po ovome šta čitam 😓
Ja ti ulijećem sa proljetnica samo da te utješim, ja sam u svojim dramama vađenja bete u prvoj trudnoći našla studije koje kažu da je sve iznad 42% povećanja pravilno, ne brigaj ❤️😇
Hvala ti ❤️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
To je jos jako jako rano da se uopće vidi na uzv tako da bez brige ❤️
Gabi vadila sam betu, sad čekam nalaze 🙏
Nadam se ,jako sam se uplasila. Sad cu biti jako pod stresom dok ne prodje malo vremena...
Lorena baš mi je žao.. dobro da si bila na pregledu i da je beba u redu.. sad si pod nadzorom i ja se nadam 🤞 da će sve dobro završiti.. 😀 budi snažna.. i što manje se stresiraj..
Josipab taj krevetić je predivan 😀
Nelanr da ja sam druga po redu.. 🙊 uskoro će to.. a onda ste sve vi uskoro zamnom.. 😊 ja dohranu neću još kupovati.. nadam se da neće trebati a ako zatreba onda ću vidjeti što daju u bolnici da dalje nastavim s time.. ako zatreba.. tako da ću vidjeti poslje poroda.. ali mislim da nebi trebalo prije pripremati.. 🤷♀️ sada će cure reći ako treba.. 😀
Bea hvala.. a ovo sa strahovima i preispitivanjem je sasvim normalno.. brinemo za naše bebe pa nas kroz glavu prolazi 101 pitanje.. i ja sam takva.. nešto čujem ili vidim i odmah proradi Google.. i onda pročitam još štošta drugo.. 🙉 to je naš trudnicki mozak..
Danchy nadam se da će proći što prije.. 😘
LadyD hvala.. ali uskoro ćete i vi sve zamnom.. 😘 vrijeme stvarno brzo prolazi..
Ginger hvala.. ja vjerujem da si predivna trudnica.. 😊
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Oprostite cure..poslala sam na krivu temu 😀
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sweety, MissR drago mi je za super preglede! ♥️🥰 Stavljam nove datume sutra
Gabi12 super beta, a Visibaba i tvoja mi se čini dobra, ne mora bas u bobu biti ☺️
Marta, nes pozitiva na najjače 🤞🤞🙏
Antares neka si otisla na komplikacije kad je tako. Bolje ne riskirati ☺️ daj mi samo reci s koliko tt je bebica bila 5.7mm? Ja sam na prvom pregledu bila sa 7+1 a po UZV cak tjedan manje - 4.4mm. To mi se bas nekako cini malo i kao da nije dovoljno narasla 😏 a nikako ne mogu docekati sljedeci pregled. Jos nemam nikakvih simptoma i sva sam uspanicena da nesto nije ok. Cak mi ni po ovulaciji ne pase da je tjedan manje, nego 4 dana.
Ja sam ti na pregledu bila sa 6+6, s tim da mi je tad rekla da mi plod odgovara 6+2. Dakle, 4 dana manje.
A gle, teško je to procijeniti. Vjerujem da ima nešto u onom putovanju do jajšca i spajanju blastociste i tu se gubi tih par dana pa je teško procijeniti taj razmak od ovulacije do oplodnje. :)
Meni je rekla ginicka, svi smo razliciti i sve ide razlicitio. Ne znaci da je krivo. ❤
👦30
🙍♀️32
+ 13.9.2021. 🥳
5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
19.10.2021. missed ab 🖤
Sortiraj odgovore
Najstariji