Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    08. Listopad 2021. 12:59

*naštetiti plodu

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

• Pepika
    08. Listopad 2021. 13:01

Lida nemoj se brinuti sto nemas simptome, oni nisu mjerilo trudnoce i nije svaka zena ista, opusti se samo😘

Lida 🍀
    08. Listopad 2021. 13:04

marta96

Lida 🌼

Evo mene od endokrinologa…
    Za tsh mi nisu nista rekli , ali moram na dijetu 1700 kalorija zbog povisenog secera i sama si mjerit glukozu…
    Nije dobro nikako , eto bas sam zabrinuta sad pogotovo…zvat cu ginekologa da vidim sta dalje i da ranije odem na pregled jer nemoguće da nemam apsolutno nijednog simptoma trudnoce… Ne osjećam se nimalo trudno 😭
    Hej nemoj se brinuti!! ❤️ Ma zasto dijeta? Jel to sve zbog one torte??
    Pričekaj pregled, sve će biti dobro. Nadam se da znas da nije dobro raditi često preglede pogotovo ovako rano jer to može naštetiti škodu. Bit će sve dobro, dr dižu paniku s tim šećerom i svasta. Primjer moje rodice, ona je davno davno kad je bila prvi put trudna otisla ginekologu prvi put sa 8mj trudnoće. Gdje bi bile sve nase bake da su isle kod sto doktora i milijun nalaza u trudnoći :) bit će sve tip top 🤞🍀

Vadila sam krv i nakon toga jos jednom i bio je 5.4...
    Raden OGTT i kaze da po njoj ipak nisu dobre prve dvije vrijednosti jer sam trudna, a pogotovo joj je sumnjivo jer mi i mama ima malo povisen secer. 
    Kaze nisi dobila secer u trudnoći vec si i prije trudnoce imala samo nisam znala jer nisam provjeravala.  
    A ne znam vise sta da mislim i radim. Muz ce poludit samnom doslovno.

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

marta96
    08. Listopad 2021. 13:10

Lida 🌼

marta96

Lida 🌼

Evo mene od endokrinologa…
    Za tsh mi nisu nista rekli , ali moram na dijetu 1700 kalorija zbog povisenog secera i sama si mjerit glukozu…
    Nije dobro nikako , eto bas sam zabrinuta sad pogotovo…zvat cu ginekologa da vidim sta dalje i da ranije odem na pregled jer nemoguće da nemam apsolutno nijednog simptoma trudnoce… Ne osjećam se nimalo trudno 😭
    Hej nemoj se brinuti!! ❤️ Ma zasto dijeta? Jel to sve zbog one torte??
    Pričekaj pregled, sve će biti dobro. Nadam se da znas da nije dobro raditi često preglede pogotovo ovako rano jer to može naštetiti škodu. Bit će sve dobro, dr dižu paniku s tim šećerom i svasta. Primjer moje rodice, ona je davno davno kad je bila prvi put trudna otisla ginekologu prvi put sa 8mj trudnoće. Gdje bi bile sve nase bake da su isle kod sto doktora i milijun nalaza u trudnoći :) bit će sve tip top 🤞🍀
    Vadila sam krv i nakon toga jos jednom i bio je 5.4…
    Raden OGTT i kaze da po njoj ipak nisu dobre prve dvije vrijednosti jer sam trudna, a pogotovo joj je sumnjivo jer mi i mama ima malo povisen secer.
    Kaze nisi dobila secer u trudnoći vec si i prije trudnoce imala samo nisam znala jer nisam provjeravala.
    A ne znam vise sta da mislim i radim. Muz ce poludit samnom doslovno.

Jesi držala dijetu dan prije vađenja? 

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

Lida 🍀
    08. Listopad 2021. 13:15

Nisam ...ali nisam nista slatko jela

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Antares
    08. Listopad 2021. 13:19

Lida 🌼

Nisam …ali nisam nista slatko jela

Nema veze sto nije slatko. Hrpa toga se u tijelu pretvara u šećer. Možda ti je stvarno nalaz popljuljan jer si pojela nešto.Evo ti recimo moj slučaj.  Ja sam tamanila prije par mjeseci maslac od kikirikija. I spletom okolnosti bas tad isla na vađenje krvi i kks. Kad ono šok.  Visok kolesterol. Na kraju... par mjeseci kasnije, nalaz normalan. To je bilo zbog hrane. A sto se tice simptoma. Nemam ni jedan. Svaki dan mi je sve bolje. 

👦30
    🙍‍♀️32
    + 13.9.2021. 🥳
    5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
    19.10.2021. missed ab 🖤

marta96
    08. Listopad 2021. 13:20

Lida 🌼

Nisam …ali nisam nista slatko jela

Na šećer ne utječe samo slatko nego sva hrana. Šta god da pojedeš nakon toga će ti biti povišen, zato dan prije se uvijek jede nešto jako jako lagano i manje naravno. Sigurno ima na internetu neki primjer kako biti dan prije vađenja šećera.. Bit će to ok ali znas za drugi put 🤞🙏

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

missR
    08. Listopad 2021. 13:21

Lida ja te skroz razumijem i bolje da odes ranije nego da se toliko nerviras. Jedan uzv manje vise nece puno naskoditi plodu, a ti ces se malo umiriti i bit ce ti lakse. Probaj se svejedno malo smiriti radi sebe i bebice. Znam da je lakse reci nego napraviti, sve smo mi takve. 💛

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Antares
    08. Listopad 2021. 13:25

Ayzis

Antares

Bokić curke,Ja evo uzgajam plivaće kožice, ne znam kak je kod vas, kod mene je potop. I ne predaje se kiša. Baš neka gadna depra.
    Sweety, baš mi je drago da je sve ok. 🥰
    Sretno missR! 🤗Ja sam otvorila čuvanje trudnoće. Malo mi je žao kaj neću moć raditi, jer ipak mi plaća ode dolje i to puno, al s druge strane, mislim da je sad najvažnija beba. A pod zadnje, na poslu sam stalno bila bolesna i iscrpljena, vječito na lošoj hrani, slabokrvna, u žurbi, stresu, autu, i još mi je tamo prohladno jer ljudi kojima je vruće bezobrazno otvaraju prozore, a maltene sjedim kraj prozora.Moram malo olabaviti. Tak da, kaj je, tu je.Marta, no sikiriki. Isto sam ja imala, točno na kraju 5 i početku 6. tjedna. Samo sam random nasla na papiru iscjedak, smeckast. I iza toga je bio ko sitan ugrusak, i nekakva ko opnica (ko na kraju menge).
    I taj tjedan sam imala grčeve identicne menstrualnim. Mislila sam da cu dobit. Svako malo.Ja sam stalno gladna. Veli mi jucer moj dečec, "e daj lakše malo s hranom, da nebuš završila na 100 kila", reko pusti me, jedem za dvoje…
    A čuješ njega; "da, samo kaj drugi ima 5,7 mm." Krepala sam. 🤣Nadam se da ste mi sve okej. Ja i dalje nemam simptoma (6+4 po uzvu danas, a 7+1 po ciklusu). I ispada da nas tu više nema, nego ima simptome. Dobre neke bebe. 😁
    Ovo za radne uvjete na poslu kao da sam ja pisala. Identična stvar kod mene, stalno mi je zima jer ured nema nikakvu izolaciju, a grijanje je na klimu na kojoj se naravno štedi (privatnici hehe), tako da sam prošle godine imala dvije upale mjehura samo od sjedenja u tom hladnom prostoru. O osjećaju iscrpljenosti i lošem imunitetu od stresa da ni ne pričam.
    I sama razmišljam da bi najbolje bilo otići na čuvanje trudnoće, samo to baš i neće najbolje proći kod mojih. Kakva je bila rekacija kod tebe na poslu?

Sad sam tek skuzila da mi se nije poslao post ujutro. 🤨
    Uglavnom, cestitali, kao bude sve dobro. A bas da su presretni ne vjerujem. Rukovodeci samo znaju.Inače kod mene se radi o velikoj internacionalnoj renomiranoj kompaniji, i sofisticiranom radnom mjestu, pa ono, moraju bit okej, na van. Nedaj boze da mi se nesto dogodi. Iako je sve samo ne okej. 🤣
    Al tak je valjda svuda...

👦30
    🙍‍♀️32
    + 13.9.2021. 🥳
    5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
    19.10.2021. missed ab 🖤

marta96
    08. Listopad 2021. 13:27

missR

Lida ja te skroz razumijem i bolje da odes ranije nego da se toliko nerviras. Jedan uzv manje vise nece puno naskoditi plodu, a ti ces se malo umiriti i bit ce ti lakse. Probaj se svejedno malo smiriti radi sebe i bebice. Znam da je lakse reci nego napraviti, sve smo mi takve. 💛

Točno je da smo sve takve. Ja sam rekla za to oštećenje jer kad sam dosla dr rekao je da me neće gledati opet jer bi se s tim moglo puno štete napraviti. Zato imaju ti termini koje dobijemo kako oni kažu 🤷‍♀️
    Ali sve će to biti dobro s bebicom Lida, ❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.