Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Antares
    07. Listopad 2021. 13:22

Bokić curke, 

Ja evo uzgajam plivaće kožice, ne znam kak je kod vas, kod mene je potop. I ne predaje se kiša. Baš neka gadna depra.

Sweety, baš mi je drago da je sve ok. 🥰
    Sretno missR! 🤗

Ja sam otvorila čuvanje trudnoće. Malo mi je žao kaj neću moć raditi, jer ipak mi plaća ode dolje i to puno, al s druge strane, mislim da je sad najvažnija beba. A pod zadnje, na poslu sam stalno bila bolesna i iscrpljena, vječito na lošoj hrani, slabokrvna, u žurbi, stresu, autu, i još mi je tamo prohladno jer ljudi kojima je vruće bezobrazno otvaraju prozore, a maltene sjedim kraj prozora.

Moram malo olabaviti. Tak da, kaj je, tu je.

Marta, no sikiriki. Isto sam ja imala, točno na kraju 5 i početku 6. tjedna. Samo sam random nasla na papiru iscjedak, smeckast. I iza toga je bio ko sitan ugrusak, i nekakva ko opnica (ko na kraju menge). 
    I taj tjedan sam imala grčeve identicne menstrualnim. Mislila sam da cu dobit. Svako malo.

Ja sam stalno gladna. Veli mi jucer moj dečec, "e daj lakše malo s hranom, da nebuš završila na 100 kila", reko pusti me, jedem za dvoje... 
    A čuješ njega; "da, samo kaj drugi ima 5,7 mm." Krepala sam. 🤣

Nadam se da ste mi sve okej. Ja i dalje nemam simptoma (6+4 po uzvu danas, a 7+1 po ciklusu). I ispada da nas tu više nema, nego ima simptome. Dobre neke bebe. 😁

👦30
    🙍‍♀️32
    + 13.9.2021. 🥳
    5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
    19.10.2021. missed ab 🖤

marta96
    07. Listopad 2021. 13:27

Antares

Bokić curke,

Ja evo uzgajam plivaće kožice, ne znam kak je kod vas, kod mene je potop. I ne predaje se kiša. Baš neka gadna depra.

Sretno missR! 🤗

Ja sam otvorila čuvanje trudnoće. Malo mi je žao kaj neću moć raditi, jer ipak mi plaća ode dolje i to puno, al s druge strane, mislim da je sad najvažnija beba. A pod zadnje, na poslu sam stalno bila bolesna i iscrpljena, vječito na lošoj hrani, slabokrvna, u žurbi, stresu, autu, i još mi je tamo prohladno jer ljudi kojima je vruće bezobrazno otvaraju prozore, a maltene sjedim kraj prozora.

Marta, no sikiriki. Isto sam ja imala, točno na kraju 5 i početku 6. tjedna. Samo sam random nasla na papiru iscjedak, smeckast. I iza toga je bio ko sitan ugrusak, i nekakva ko opnica (ko na kraju menge).
    I taj tjedan sam imala grčeve identicne menstrualnim. Mislila sam da cu dobit. Svako malo.

Ja sam stalno gladna. Veli mi jucer moj dečec, "e daj lakše malo s hranom, da nebuš završila na 100 kila", reko pusti me, jedem za dvoje…

Nadam se da ste mi sve okej. Ja i dalje nemam simptoma (6+4 po uzvu danas, a 7+1 po ciklusu). I ispada da nas tu više nema, nego ima simptome. Dobre neke bebe. 😁

E tak je i meni isto, točno tak. Makar imam stalno osjećaj da curi, ali kad idem na wc nekad ni na papiru nema ništa. Ugl ja ću danas izvadit betu da vidim jel odgovara prema tjednima jer znam točan dan ovulacije kad sam sve pratila pa se možda malo umirim. Ja isto od simptoma imam samo bolne cicke i ponekad te M bolove koji nisu strašni i nekad, ali sad rijetko me probode u jajnicima. A gladna i nisam više, jedem kao i prije 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Teab
    07. Listopad 2021. 13:33

Antares

Bokić curke,

Sretno missR! 🤗

Ja sam stalno gladna. Veli mi jucer moj dečec, "e daj lakše malo s hranom, da nebuš završila na 100 kila", reko pusti me, jedem za dvoje…

Kod mene ista fora s kisom gledam kroz prozor i cekam da prestane,kaj se simptoma tice osim kaj sam nonstop gladna non stop mi je i mucno,zivim na jajima i krekerima zadnja 3 dana,muz me gleda i misli si ova nije normalna...sinoc sam se dizala 3 puta i trcala na wc jer mi se pisa za poludit.

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Atina25
    07. Listopad 2021. 13:36

Antares sad si me umirila jer ni ja nemam simptome,pa gledam sta je ovo  Uglavnom za posao nemoj brinut, ja sam u prvoj T počela smeđarit dosta i odmah sam isla na hitnu i tamo su mi rekli da moram mirovat, dr mi otvorio komlikacije odmah, isto sam imala veliku plaću skoro pa duplo od hzzo kompl,taman smo uselili u kuću di smo operemili na rate tako da bas nam je trebala svaka kuna,al rekla sam si samo da s bebom sve bude OK naradit cu se do penzije i poplaćat ćemo sve i super mi je bilo doma,osjeti se taj manjak stresa, tako da super odluka. I uvijek ćete negdje malo prištediti.. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Chappie
    07. Listopad 2021. 14:01

Cure mijenjam datum prvog pregleda na 18.10 jer mi moraju otvorit tad komplikacije zbog posla pa su mi promijenili. Od simptoma da prijavim stalnoooo mokrenjeee poludit cu. 

🧔39
    👧31

Visibaba07
    07. Listopad 2021. 14:33

Ja sam se čula da doktoricom i rekla je da je uredu to duplanje bete da nemora bit točno duplo.Malo sam mirnija. Nekako ću izdržati do pregleda pon još.

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    07. Listopad 2021. 14:33

Iii ja sam stalno na wcu,noći pogotovo ☺️

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Chappie
    07. Listopad 2021. 14:43

Da do jucer je bilo samo po noci dizanje i mokrenje.. a danas cijeli dan .. jos radim cjelodnevnu, vise sam na wcu nego sto radim 🤣

🧔39
    👧31

missR
    07. Listopad 2021. 14:45

Cure evo me. Pregled prosao dobro, bebač ima 10 mm, srce kuca i bas sam se raznjezila jako ❤️🥺 Odgovara za 7+1
    Lida Pregled iduci je 19.10 pa me mozes zabiljezit na listi 😄

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Visibaba07
    07. Listopad 2021. 14:49

MissR  super ❤️ čestitam 🍀🍀
    Brzo ti je idući pregled 😊

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.