Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sweety
    20. Prosinac 2021. 09:34

Jutro svima, sretno svima na pregledima ovaj tjedan.
    Atina25 ja takodjer jos uvijek ne osjecam bebaca, iako mi je druga trudnoca pa kao ranije se osjete pokreti.  Mada sam prvu curicu tek počela osjecat poslije 20.tjedna,🙈🙈

Cure jel vi pazite sto jedete, sto ne, sto je potencijalno opasno za bebu???
    Ja sve jedem normalno ko i prije, i salamu i kobasicu domacu, sunku.. i sve ostalo, pa se bojim da nisam naškodila bebi ????

missR
    20. Prosinac 2021. 09:45

Dobro jutroo curke❤️
    Sretno danas svima i da svi pregledi ovih dana super produ 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Atina ja sam vec pisala neki dan da ne osjetim, tj nesto da al nisam sigurna da je beba😄🤭
    Sweety ja sve papam ko terminator😂😂😂

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Ariel
    20. Prosinac 2021. 09:48

Sweety ja pazim sto jedem. Ne jedem suhomesnate proizvode ako nisu prije termicki obradeni (spek u jajima ali prvo poprzim malo spek prije) ili suhu salamu jedem samoako je na pizzi pecena. Tunu ne jedem uopce, jedem lososa jer pise da mogu. Ne pijem kavu uopce, tu i tamo popijem neki franck kapucino koji ima 4% instant kave - znaci nista. Nakon gubitka sam sama sebi rekla da cu pazit maksimalno da bude sve u redu jer si nikad nebi oprostila da sam ja nastetila nekako. 
    Ali svi smo drugaciji, moaj seka je jela suho meso i pila colu i kavu.

• IK_26
    20. Prosinac 2021. 09:57

S obzirom da me već par puta nitko nije doživio na moje pitanje. Probat ću ga ponoviti, ako ništa. Odustajem od bilo kakvih upita 🤣 s čim vratiti bijelu boju namještaju koji je dugo stajao i sad je onak,žut..? Probala sam sa onim spužvicama iz dma ne ide. Naravno osim farbanje. 

MfrauM
    20. Prosinac 2021. 10:01

IK_26

S obzirom da me već par puta nitko nije doživio na moje pitanje. Probat ću ga ponoviti, ako ništa. Odustajem od bilo kakvih upita 🤣 s čim vratiti bijelu boju namještaju koji je dugo stajao i sad je onak,žut..? Probala sam sa onim spužvicama iz dma ne ide. Naravno osim farbanje.

Jel bi pomoglo ribanje domestosom (naravno netko drugi, ne ti) ili sredstvo za pranje gumenih čamaca, to miče sve pred sobom, možda da pitaš u bauhausu oni imaju svakakve te spešl kemikalije.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

MfrauM
    20. Prosinac 2021. 10:01

Srerno curke na kontrolama drzim fige i cekamo lijepe vijesti!!! 🥰🍀🥳

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Tinkica27
    20. Prosinac 2021. 10:05

Niki hvala ti. Sad nekako lakše dišem.. Što se robice i opreme tiče ja sam prije mjesec dana kupila neka polovna kolica 3 u1 bila je super prilika, kolica inače dođu 4000 kn a žena nova, vozana po stanu prodavala za 800kn.  A robicu sam počela kupovati prošli tjedan kad sam saznala spol. Otišla sam u pepco kupiti mužu kutiju i u nju sam stavila plavi bodić, hlačice, čarapice, i tetra pelene.. Ne želim misliti na to što ako se nešto dogodi, rano je za kupovanje itd jer teoretski svaki put kad sjedneš u auto neka budala se može zabiti u tebe, tako da..  A i lakše mi je pomalo kupovati nego da moram odjednom sve kupiti.

Ariel
    20. Prosinac 2021. 10:25

Niki jesu li tvoji imali koronu? Oni ne razumiju koji je rizik to za tebe. Ti se s njima 2 tjedna nakon njegovog odlaska ne bi smjela vidjet jer ju mozes pokupit. Ne razumijem kako itko moze odabrat nekog drugog naspram svojeg djeteta.
    **
    Moji su cijepljeni i seka im je donesla koronu. Znaju da zelim ostat trudna i oni meni kazu taj dan kad sam ja dosla, e sestra ti je pozitivna na koronu. 5 dana kasnije su i moji bili. Na srecu ja sam nekako izbjegla to, ali je suprug bio bjesan. Zasto nisu nazvali i rekli ranije. Nebi onda dosli, a ja jos tad nisam bila ni cijepljena. On je bio lud na njih. 
    A moja mama je bila uvjerena da cjepivo steti curama koje zele ostat trudne. A ja se cijepila i nisam joj rekla. Sve dok nije cula na TVu da se preporuca i kaze ona meni a ja sam cula, mogla bi se i ti. Pa sam joj samo rekla bez brige imam ja doktore, cijepila sam se vec  
    Zbog svega toga ja svojima ne planiram reci prije, nego tek kad vise necu moc sakrit. Jer znam kakvi su, zvat ce me svaki dan da me pitaju je li mi danas muka, koliko sam jela i koliko sam vode pila. Onda sve lijekove koje koristim ce googlat i pametovat, previse brige i savijeta. Ne zelim da me zale zbog svega. Zelim uzivat, pa makar i u tome da sam se nocas probudila i skoro izbljuvala. Toliko sam sve to htjela da si nedam za pravo ni pozalit se. A nije mi lako (znate sve kako je)  Tako da planirma rec tek kasnije, sto kasnije. 

Atina25
    20. Prosinac 2021. 10:59

Sweety Ja jedem sve isto kao prije ne pazim na nista osim sta ne jedem tartar meso, dimljenil losos, tako nesto sirovo, burger ako jedem kazem da mi dobro obrad ei tako, jedem salamice špekec, domaće proizvode jer to bas volim,npr slatkiše bas ne jedem jer me to ne privlači i mislim da se ne trebam ustručavati s hranom,ako sam jela sve do sada ali razumijem i one koji paze radi neki stvari kao sta je Ariel napisala.. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

zoeeuzoee
    20. Prosinac 2021. 11:09

Pozdrav cure radila sam dna betu i iznosi 1700
    6 tj je danas
    Nije to premalo??

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.