Demetriaja isto mislim da su tako reagirali jer oni ne mogu imati djece a nisu to priznali, vjerovatno im je teško 😓
Sigurno će čestitat kad "probave" tu informaciju
sumnjam...od straijeg je već više puta rekla čak i nedavno da ne želi djecu a od mlađeg da ne želi dok doktorira....ma od nas tri para samo mužu i meni nije bitna karijera...mi smo obiteljski tipovi...
ionako me prošlo briga me....
Ljubičica
https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/raspucanci-s-limunom-recept---503956.html
https://shedonistana.com/bozicnakuharica/
https://prirodna.hr/raspucanci
*
Teab par cura iz jesenske grupe imaju taj krevetić i mislim da nitko nije rekao da je nezadovoljan.
a za onaj gubitak zraka jesi provjerila tlak? ja bi spomenula to ginekologu ili čak obiteljskom liječniku prije
*
Atina25 ja sam ti na početku dobila HERPES a isto imala i u prvoj trudnoći.....ginekologinja mi savjetovala Aciklovir mast- ima različite nazive ovo je aktivna tvar. ali ja sam uzela one naljepnice tj ne naljepnice nego onu novu verziju što se napravi film gel oko herpesa jer meni to baš bude izrađeno i dugo traje a s ovime mi stvarno brzo prođe
*
Cure jel vi pazite sto jedete, sto ne, sto je potencijalno opasno za bebu???
Ja sve jedem normalno ko i prije, i salamu i kobasicu domacu, sunku.. i sve ostalo, pa se bojim da nisam naškodila bebi ????
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Čestitam cure na dobrim pregledima ☺️
Što se klopa tiče, ja jedem većinu toga kao i prije, osim npr sushi (posto je sirova riba), smanjim kofein i naravno alkohol i cigarete ne konzumiram ali to nisam ni prije trudnoće jer i dalje dojim 😅
Niki777
.. na našoj svadbi ovo ljeto neko joj je prišao sa moje strane obitelji i komentirao: daj boze dogodine u ovo doba da dođe jedna beba mala, na sto je ona komentara “ja već imam unuka”.. ja sam se šokirala.. odvratno..
užas užas
*
IK_26S obzirom da me već par puta nitko nije doživio na moje pitanje. Probat ću ga ponoviti, ako ništa. Odustajem od bilo kakvih upita 🤣 s čim vratiti bijelu boju namještaju koji je dugo stajao i sad je onak,žut..? Probala sam sa onim spužvicama iz dma ne ide. Naravno osim farbanje.
iskreno ne znam...bojim se da ćeš ga morati brustiti i onda lakirati ali s onim na bazi vode na prozračnom mjestu
*
zoeeuzoee
Pozdrav cure radila sam dna betu i iznosi 1700
6 tj je danas
Nije to premalo??
možda ti je bila kasnija ovulacija…ponovi za dva dana
*
Jučer je po prvi put i muž uspio osjetiti 2 pokreta preko trbuha. To je bio prvi doticaj bebe i tate ❤️❤️❤️
Dal netko zna koliko bi tj mogla bit?
*
Jučer je po prvi put i muž uspio osjetiti 2 pokreta preko trbuha. To je bio prvi doticaj bebe i tate ❤️❤️❤️Dal netko zna koliko bi tj mogla bit?
možeš probati s onim skupim clearblue što ti izbaci tjedne
Ma bolje mi onda se strpit koji dan pa ponovit betu i ić do doktorice.... :)
Hvala anyway
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
preporuka za ribe su srdele inćuni losos škampi itd...
a evo što sam ja gledala u prvoj trudnoći
https://hrcak.srce.hr/file/324462
stranica 4
koncentracija žive
Pastrva15.2
Bakalar 23.2
Oslić/Mol 31.8
Skuša 32.2
Lokarda 48.0
Sardina 53.7
Zubatac 66.7
Orada 74,4
Lubin 115.6
Tuna 141.3
*
Bidim ima i novih cura pa vam ovim putem zelim dobrodoslicu 😍
Cure s pregledima cestitam vam na lijep vijestima ❤️
Zadnjih dana vas nisam citala, nikako uhvatit vremena pored posla i malog hahara 😂 jos bio pod temperaturom 3 dana pa ostale obaveze i nikako da otvorim forum🙄
Sto se tice obitelji/ reakcija znam da vas je dosta ocekivalo jednu reakciju a dobilo sasvim drugaciju ali nemojte se zamarati, uzivajte u trudnoci a misljenja drugih ostavite po strani kolko god mozete 😘
Sto se tice iskreno ne pazim sto jedem, jedem kao i prije😂
Vidim da ste se upoznavale pa ukratko, oboje imamo 27 god, zivimo u okolici cakovca, zajedno smo 8 god (3.5 u braku) imamo malog hahara od 10.5mj njega smo dobili nakon 6mj pokusavanja a sad iz prve iako smo isli logikom nece se odmah primiti pa nas je pomalo uhvatilo "nespremne" 😂
Ma bolje mi onda se strpit koji dan pa ponovit betu i ić do doktorice…. :)
Hvala anyway
ponovi za dva dana i onda se možeš javiti ginekologinji....sretno
a da nemoj se odmah bojati ako nije skroz čisto duplanje....meni su vrijednosti bile za obje trudnoće skoro duplanje ali nikad točno duplanje ili više
*
Cure evo ja ubila 2 krafne. Rekla sam suprugu da ako mi kaze koliko imaju kalorija sa cu se rastat od njega odmah 😂 znaci pasale mi ko budali samar. 😅
Svaki dan sam uzbudena sve vise zbog pregleda koji se blizi 😂 ko malo dijete sam sretna.
Isla sma u setnju do ducana, otkucaji mi otisli do 130 otkucaja, ko da sam trcala a ne setala
Evo mene cure 😊
Bila na pregledu više od pola sata ,radila mi je ultrazvuk preko trbuha,a curka nam se stalno mrdala pa nikako glavicu izmjeriti,nakon više minuta pokušavanja uspjele smo i sve je super.Sve mjere odgovaraju tjednima..
Tlak mi je bio visok i to dosta,od sutra moram kontrolirati dva puta dnevno vidit dnevnik,pazit na prehranu i javit se dr za dva tjedna..
Sljedeći pregled je ili u bolnici ili privatno morfologija organa za cca 4 tjedna tako da nemam točan termin sljedećeg pregleda..
Sad mi je puno lakše 😊
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji