Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    20. Prosinac 2021. 12:21

Mmaartina čestitam na dobrom pregledu..🍀😊
    Moja nervoza raste,spremila ručak,oprala stan i sada polako nervoza,pregled je u 15h. Samo da sve prođe dobro pa da se mogu opustiti za blagdane..
    Ja kao i Atina sve pročitam,ali ako neznam odgovor preskočim,bolje da šutim nego kažem nešto krivo 😁

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Sweety
    20. Prosinac 2021. 12:59

Hvala cure na odgovorima, ja ne jedem tunu u trudnoci, nit sirove i dimljene ribe, nit tartar nit sirovo meso, to nisam ni prije, osim tunu sa zelenom salatom, ali i to sad ne. Ali ovih suhomesnatih proizvoda mi se bas tesko odrec, jer sam navikla na njih, pa me malo savjest grize. Kavu ne pijem, osim kad me glava boli pa bolje kava nego tableta
    Ja isto procitam, ali kad nemam sta pametno napisati preskocim i presutim

Sweety
    20. Prosinac 2021. 13:00

Mmmartina cestitke na dobrom pregledu 😃

Demetria
    20. Prosinac 2021. 13:13

Ariel

Ma jao kad ovo citam, sva se nasekiram. Koliko su ljudi zli i jadni. Suprug i ja smo se odlucili za imena i nikom necemo rec sve dok se beba ne rodi. Jer nikom nista ne pase. Ne zalimo nikom nista govorit jer svi imaju savijete a ja imam svoje doktore i ne trebaju mi babski savijeti 😄 nit cu im spol rec jer ne zelim da mi govore ideje za ime. Svi se petljaju u sve, i svi misle da smiju. Ja sam rekla ja cu cekat dok mi skemba naraste, pa cu se samo pojavit u uskoj haljini i to ce bit to 😂

Vjeruj mi da ti je to najbolje.mi za prvu nismo pitali spol pa je bilo opet svega od savjeta za ime do kupovine ko zna kakvih gluposti

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

MMMartinaaa
    20. Prosinac 2021. 13:18

Hvala vam puno cure na odgovorima, umirile ste me 

Atina25
    20. Prosinac 2021. 13:39

Sweety Evo i ja jedem suhomesnate npr pokusavam uzimati neke provjerene salame tipa Podravka,Gavrilović, Dobro sta su kao malo bolje kontrole ipak evo jučer sam se najela domaćeg špeka i opet mislim da je to puno bolje nego neke gluposti tipa junk sta znam pojest ili kolače  Tako da ne trebas toliko brinut baš..

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

BlaBla
    20. Prosinac 2021. 14:39

Prijavljujem dobar pregled, curka raste i sve je u redu 🥰 Sad u miru Bozjem na Cetkovica veceras! 🥳
    Cestitke svim curama na dobrim pregledima! ❤

BlaBla
    20. Prosinac 2021. 14:47

Ps. Mmmartina, mozes me staviti na popis za iduci pregled, 17.01.!

petra_pan
    20. Prosinac 2021. 15:03

Hello, curke. Evo mene nakon turbulentnog tjedna. Na poslu kaotično, ne znam gdje bih se prije okrenula, onda dođem doma a četverogodišnji hahar nastavlja "tiraniju".
    Pročitala sam sve na preskoke, najvažnije je da su svi pregledi i mamice ok. 
    Curke koje se živciraju zbog obitelji - nemojte. Znam, lakše je reći nego učiniti, ali za svoje dobro ignorirajte ignorante.
    Kaže pametni Hesse: "Jučer sam bio pametan, zato sam želio mijenjati svijet, danas sam mudar, zato mijenjam sebe."
    P.S. Može mene na listu za pregled 27.12 ❤️

Bachata
    20. Prosinac 2021. 15:11

Didi4321

Bachata

Pozdrav žene…. Evo ja nezz gdje bi se pridružila i jeli rano još jer sam jutros napravila 2 testa i negativna su bila pa sam vadila betu (jer imam sve moguće simptome T a znam to jer sam na žalost izgubila bebu prošle god) i evo jutros beta 13. Tako da je ginićka rekla da sam T al da u četv ponovno izvadim betu da vidimo dal raste pravilno. Tako da ja zaista nezz koliko sam T jer imam ne redovite cikluse a zadnje sam popila terapiju duphastola jer je kasnila tako da je ispalo da sam T. Po beti znam da nisam dugo al eto nezz ni kad je termin, valjda tamo 9.mj :). Dal netko zna koliko bi tj mogla bit?

Imas po internetu beta hcg tablice. Po njima ispada da je proslo cca 10 dana od oplodnje. Obavezno izvaditi jos jednu betu.

Hvalaa nadam se da će sve bit u redu 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.