Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    19. Prosinac 2021. 20:01

Ariel tocno to i meni dode za ovu da mi samo trbuh naraste pa nek se pitaju 😂😂😂. Necemo im apsolutno nista reci ni ime ni spol.  Nisu zasluzili nakon svega. Normalan covjek se raduje za drugoga a ne jos da prigovara. Jos prvo unuce je bilo u obitelji. 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

ljubičica
    19. Prosinac 2021. 20:09

Curke koje pravite raspucance ajde dajte recept da probam napraviti 😁 stalno citam o tim raspucancima nisam ih nikad pravila 🤣

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Nefertiti
    19. Prosinac 2021. 20:11

Jao, vidim, vi ste sve već u kolačima... A ja još ni počela... Danas sam cijeli dan čistila, kuhala, a popodne još obavila i kupnju zadnjih poklona i baš vidim da sam se preforsirala... 
    Ujutro idem vaditi krv u Kumičićevu, pa na posao. Zna li neka cura tu iz Zagreba koja je nedavno vadila, od kad vade krv tamo? Došla bih ranije da ne zakasnim previše na posao, ali sam čula da ne vade prije 8?

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Mallla
    19. Prosinac 2021. 21:22

Je Monstera ja sam s Ljetnih beba 2021 a prije toga LH trakica i vidim tu nekolicinu poznatih nickova pa mi je jako drago da ste tu, samo nek sve prođe u najboljem redu!
    Htjela sam se na više toga osvrnuti al iskreno pogubim se, koncentracija 0, a još sam radila tortu za moju prvu veliku djevojčicu pa sam se premorila.
    Ono što mi je ostalo je to da mi je žao za reakciju obitelji Demetria, al ne daj se smesti svoju sreću ste podijelili i to je onaj divni dio. A oni vjerojatno imaju svoje borbe , nije fer reakcija al možda si nisu mogli pomoći. Sjetim se sebe kod pokušaja prve trudnoće kad mi je muž prešutio da mi je prijateljica trudna i ona došla i rekla mi...ja sam odglumila radost a iza toga plakala pola dana od svoga jada što je njoj treće i može kad poželi a meni ni prvo ne može, pa bila ljuta na muža što me nije pripremio...s oba dvije strane je tužna ta priča. Puno sam pričala sa sobom i odlučila voljet tu malu bebu kao svoju, a onda za mj dana trudna i ja....još mi je dan danas krivo radi tog mog ponašanja.
    Kod mene reakcije obitelji s moje strane uvijek extra veselje a s muževe slow motion reakcija iako im je on jedinac, al vec sam navikla.
    Dijeljenje tajne s nekim e tu sam naučila da sve što kažem nekom je podložno djeljenju i otić će dalje  s napomenom "nemoj nikom reć" i tako svi znaju....tako da ono što ne želim da se zna i ne govorim....sad još nismo rekli nikom a pomalo već izgaram od želje da kažem i da ih sve šokiram kao što sam i sama ostala šokirana. Hvala vam na dobrodošlici ❤

url=https://lilypie.com]

Ariel
    19. Prosinac 2021. 21:22

Ja vam dam adresu pa mi posaljite kolace jer ja ne radim nista ove godine 😅 evo meni sad prvi puta doslo na povracanje. Ne znam jesam li sretna ili mi je tesko. 
    Isto tako prepala sma se ko luda. Lezim na ledima i krevetu i zelim procistit grlo i zakasljem. Tako me je dole ispod trbuha probolo, ko da mi je netko noz zabio dolje. I onda je prestalo. Samo kad zakasljem. Evo mene par dana pred pregled pa panika. Mislim reci cu to ginekologici al moram priznat da je bas jako zabolilo. Al cim sjednem i zakasljem, ok je. Ovaj suhi zrak ce me unistit. 🙄🙄🙄

Princess_Mimi
    19. Prosinac 2021. 22:29

Znate što cure moje, ja mislim da sve te naše "isprike" za ljude koji su ogorčeni ili ne razmišljaju o posljedicama svog ponašanja nemaju smisla.
    Svakako je istina da svatko ima razlog zašto je takav kakav je, ali ako se ja, vi, trudimo da budemo empaticni i veselimo se za druge, pa i poštujemo njihove želje, ne vidim razlog da isto ne očekujemo i s druge strane.
    Nema opravdanja, ispriku bih uvijek prihvatila, ali "pravdanje" svog ponašanja kada znaš da si u krivu, e to je ono što se ne tolerira.

Nemojte dozvoliti da vas gaze ni da se osjećate loše. Pogotovo sad uz male ljubavi u vama ❤️

Što se kolača tiče mislim da budem napravila jednu ili dvije vrste eventualno, nekako u ovoj trudnoći mi se ne jedu slatkiši 🤷🏻‍♀️
    Ali zato je mama neki dan kuhala sarmu i donijela mi, i toliko mi odgovara kiselo da ju jedem treci dan radije od bilo kojeg kolača 🤣

Princess_Mimi
    19. Prosinac 2021. 22:31

Ariel

Ja vam dam adresu pa mi posaljite kolace jer ja ne radim nista ove godine 😅 evo meni sad prvi puta doslo na povracanje. Ne znam jesam li sretna ili mi je tesko.
    Isto tako prepala sma se ko luda. Lezim na ledima i krevetu i zelim procistit grlo i zakasljem. Tako me je dole ispod trbuha probolo, ko da mi je netko noz zabio dolje. I onda je prestalo. Samo kad zakasljem. Evo mene par dana pred pregled pa panika. Mislim reci cu to ginekologici al moram priznat da je bas jako zabolilo. Al cim sjednem i zakasljem, ok je. Ovaj suhi zrak ce me unistit. 🙄🙄🙄

Isto mi se danas desilo. Zakasljala i probolo me kao u predjelu jajnika. Sjećam se osjećaja iz prve trudnoće i mislim da nije ništa alarmantno ☺️

Princess_Mimi
    19. Prosinac 2021. 22:33

Vi koje imate toddlere, kako spavaju po noći?
    Moj se sa svojih nepunih 16 mj i dalje budi sto puta, vrti se, pa se u polusnu penje po meni, traži cicu, ma parada cijela 😂🙈 povremeno odspava i mirno, ali to je lutrija 🤷🏻‍♀️

• limica
    19. Prosinac 2021. 22:54

kad sam prvi put bila trudna snimala sam svekrovi reakciju krisom, donijela sam mu kutijicu sa dudicama i pozitivnim testom znaci covjek je bio van sebe od srece poceo je i plakati morala sam mu donijeti vode jer se pregubio.. to je zapravo bila biohemijska
    kasnije kad smo muz i ja rekli da idemo van granica i sve to planirali i u tome svemu desi se ova trudnoca jedva sam smogla hrabrosti da im kazemo. pokazala sam im sliku sa ultrazvuka a oni 0% empatije znaci ljudi su se zaledili, samo su govorili jestel vi normalni, ma daj nisi trudna nema sanse pa rekli ste da cete ici, sad neces nikud trudna, kako ste to sad mogli… ja sam toliko plakala i bila pretuzna nisma sve muzu to ni ispricala u detalje da on ne bi planuo na njih ili nesto. nakon dva tri dana shvatili su da su pogrijesili i izvinuli mi se. svekar je rekao da je bas bio u soku al da jedva ceka svoje prvo unuce i da mu je reakcija bila grozna ali da stvarno nas voli oboje i nasu malu mrvicu. i danas stalno ponavlja da joj nece nista faliti, odplacuje ratu za Veritasov test po pola sa nama, ja sta god kazem da cu naruciti tipa krevetac, 4moms onu ljuljasku, elektricnu banjicu, kolica itd. on sve kaze da ce on i kad ja hocu nesto polovno da uzmem on ne da. 
    sta ja znam nekako mi onda zao bude sto sam se ljutila za tu reakciju a opet s druge strane nema mi  opravdanja za takve rijeci..
    svi smo razliciti ja npr nikad tako ne bih reagovala i uvijek pazim cak i na ton kojim se obracam nekom na svaku rijec koja bi mogla nekog uvrijediti na sve mislim a vjerovatno i ja nekog povrijedim 

• limica
    19. Prosinac 2021. 22:59

hej Ariel i ja sam imala te sijevajuce bolove, cak sam jedno vrijeme i bila prehladjena pa mi je kasljanje bilo smrtna kazna i uzasno sam se brinula za bebu zasto me toliko probode, bas kao nozem tako da ne brini se. sa bebom je sve uredu ona sebi pravi mjesta i gura sve sto joj se nađe na putu i govori ti mamaaa mama vidi kako sam snazna/snazan 😍🥰
    u svako slucaju prenesi svojoj doktorici oni znaju najbolje samo zelim da te bar malo umirim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.