Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    20. Prosinac 2021. 18:21

Visibaba07

Evo mene cure 😊
    Bila na pregledu više od pola sata ,radila mi je ultrazvuk preko trbuha,a curka nam se stalno mrdala pa nikako glavicu izmjeriti,nakon više minuta pokušavanja uspjele smo i sve je super.Sve mjere odgovaraju tjednima..
    Tlak mi je bio visok i to dosta,od sutra moram kontrolirati dva puta dnevno vidit dnevnik,pazit na prehranu i javit se dr za dva tjedna..
    Sljedeći pregled je ili u bolnici ili privatno morfologija organa za cca 4 tjedna tako da nemam točan termin sljedećeg pregleda..
    Sad mi je puno lakše 😊

Supeeer. Jao pazi na tlak. Moja prijateljica je imala visok tlak i nisu ju dobro pazili. Na kraju je rodila prerano, palcicu i to hitnim carskim jer su joj organi poceli otkazivat. Na kraju su obje dobro. Ne zelim te plasit samo zelim rec lijepo kontroliraj i pazi se sto vise da budes super. 😍

ljubičica
    20. Prosinac 2021. 18:39

Demetria hvals na receptu 😊
    Što se herpesa tiče kao mlađa imala sam ga noj stop. Pomagao aciklovir u kremi. Ili tek kad osjetiš da kreće(ono lagano žarenje) natrljati češnjakom (prirodni antibiotik) i sve stane. 
    Što se kašljanja i kihanja tiče kod osjetljivih trbuha- mene svaki put probode - pomogne da privučem koljena prsima nabrzinu pa se onda zakašljem.
    Sutra imam pregled i sjetila sam se kako je netko pisao da ima amazonsku šumu hahaha evo i ja isto 🤣🤣 sve sam pustila 😁🤣🤣
    Upravo se razmišljam da li da obrijem noge ili da navučem dokoljenke hehe .. mislim da ću ovo drugo baš mi se ne da i briga me u sali s ultrazvukom je polumračno 😊😊😁😁🤣👌

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• limica
    20. Prosinac 2021. 19:48

cestitam mamice moje drage na urednim pregledima

ja isto kad nemam pametan odgovor preskocim pitanje.. hahaha

meni je beta hcg dva dana prije ocekivane menstruacije bila 876 a onda na dan ocekivane bila 1760 ja se iskreno bila prepala da imam neki karcinom jer mi je to bilo previsoko hahaha p a r a n o i c a r 

Atina25
    20. Prosinac 2021. 20:14

Cure evo mene tek sad sjela,sve je bilo super 🥰🥰🥰♥️♥️♥️♥️ raste naša mrvica sad je bio uzv preko trbuha i izmjerio mi je glavicu sve je super uvijek bude za 5-6 dana veća, srčeko kuca♥️ i pitala sam ga dal' je normalno da ne osjetim pokrete pa je rekao da mi je posteljica sprijeda i da zbog toga će vjerojatno malo kasniti.. Pa je za moj mir drzao duze uzv i beba je bas bila aktivna i vidjelo se kako mrda nogicama i gura se al ja bas nista nisam osjetila. Sad mi je svakako lakše..🥰🥰
    Imala sam jos povišene leukocite u urinu pa posto je urin prosli put bio sterilan sad mi je uzeo cervikalni bris na analizu pa ćemo vidjeti. Nadam se da će biti sve ok,opet mi je dao vaginalete i sljedeći pregled mi je 07.01.2022. Trebao je biti 10.01 ali idemo tada na put pa me stavio 3 dana prije sta mi je jos bolje.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Atina25
    20. Prosinac 2021. 20:19

Ariel ma samo ti jedi,sve to poslije ode vjeruj mi 🤣🤣🤣ne staneš sekunde.. 
    Evo ja sam od početka dobila 4 kile već to mi je bas nekako puno ali kad sam imala takve zelje za junkom prva tri mj 🤦🤦🤦😥

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Nekeybah
    20. Prosinac 2021. 20:21

Evo i mene s pregleda, kaže doktorica da je sve po školski 🥰
    Po ciklusu sam 10+6, a po mjerama 11+1. Baš me bilo strah pred pregled, ali odahnula sam kad sam vidjela bebicu kako maše rukama i nogama 🤗💕 
    Sljedeći pregled mi je 24.1.

Demetria
    20. Prosinac 2021. 20:25

Čestitam svima na uspješnim pregledima i sretno ovaj tjedan svima

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Visibaba07
    20. Prosinac 2021. 20:28

Ariel

Visibaba07

Evo mene cure 😊
    Bila na pregledu više od pola sata ,radila mi je ultrazvuk preko trbuha,a curka nam se stalno mrdala pa nikako glavicu izmjeriti,nakon više minuta pokušavanja uspjele smo i sve je super.Sve mjere odgovaraju tjednima..
    Tlak mi je bio visok i to dosta,od sutra moram kontrolirati dva puta dnevno vidit dnevnik,pazit na prehranu i javit se dr za dva tjedna..
    Sljedeći pregled je ili u bolnici ili privatno morfologija organa za cca 4 tjedna tako da nemam točan termin sljedećeg pregleda..
    Sad mi je puno lakše 😊

Supeeer. Jao pazi na tlak. Moja prijateljica je imala visok tlak i nisu ju dobro pazili. Na kraju je rodila prerano, palcicu i to hitnim carskim jer su joj organi poceli otkazivat. Na kraju su obje dobro. Ne zelim te plasit samo zelim rec lijepo kontroliraj i pazi se sto vise da budes super. 😍

Hvala ti,znam i ja da nije za "igrat " se sa tlakom,ali ja mislim da je meni to od straha kad dođem tamo i neznam šta će bit na pregledu,čim sam došla doma išla sam mjeriti i tlak mi je bio 130/80..
    Pripazit ću svakako,od sutra počet vodit taj dnevnik i nadati se da će bit dobro.

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    20. Prosinac 2021. 20:31

Čestitam Atina i ostale cure na dobrim pregledima.
    Ja sam po njihovoj vagi na +2.5kg,pola kg više nego po svojoj 😆

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    20. Prosinac 2021. 20:33

Morfologija ploda je ubiti anomaly scan ako se ne varam...koliko ste čekale odprilike na taj pregled ako ste obavljale u bolnici?neznam koliko ranije bi trebala nazvat za naručiti se..možda odem i privatno ali čisto da znam..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.