Zenee, ja sam evo prikovana za kauč. Još jedan dan izolacije i konačno mogu na zrak/ kave i u šetnje kad mi mučnine dozvole. Jedva čekam na pregled sada 22-og da vidim da mi je sa bejbi sve ok obzirom na koronu, pa onda i daljnje pretrage vezane za trombofiliju kao moguća posljedica zaraze.
..
Naša priča je sljedeća - ja 28 on 30, iz Splita :) u vezi smo 10 godina, a u braku 6mj. Sve se posložilo kako smo planirali i jedva čekamo našu prvu bebicu 💕
Baš razmišljam kako mogu biti presretna šta sam naišla na ovaj forum i da sam u ovakvoj grupi žena. Super ste, pozitivne, drage i spremne na pomoć. Svaka čast.
Preporučujem ti klub trudnica u Splitu na Split 3.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mi smo danas bili na ručku kod svekrve bila su i muževa braca s ženama.
Maloj smo obukli bodi s onim natpisom i kao nitko nije skužio natpis a mala ko zvrk stalno oko svih nas pa okrene leđa da vide i tako
No dobro, muzev brat se odmah iza rucka ustao da Ce kao doma a ja njemu a slatko?
Kao mi smo donijeli u vrećicama bozicne kugle sa slatkišima (rekli smo im sto je u vreci a unutra je bio u kugli skriven i uzvhttps://ibb.co/Pcs2QTm)
Drugi brat je otvorio kuglu podjelio one šoko bonse kako već a mi ostali jeli kolac od svekrve i moj ali ne ne on ide kući. Ja muzu daj reci i on kaže naglas jeste vidjeli curicin bodi sto je lijep. Pa je od ovog nestrpljivog zena pročitala natpis na obje strane bodija.
Svi su cestitali i ovaj nista društvo čuvajte se mi idemo doma ajd bok.
I otišli oni
Ovaj drugi par je nakon sto smo ih svi ispratili sjedili i jeli kolac i komentirali kolače.
Bitno da sam ja sinoc do ponoći bojala kuglu.
Ma ko ih piiiiip
Kad budu oni trudni istom mjerom cu
A da li muževa braća imaju djecu? Ako nemaju možda im teško pada, ili du oni nedavno sa ženom doživjeli gubitak
Najstariji ne žele djecu a najmlađi se ne usudi trenutno zbog korone i cekaju da doktoriraju pa Ce onda na djecu
U ovoj obitelji smo mi imali brdo gubitaka i samo za jedno smo rekli nismo druge htjeli spominjati
*
Bok cure. Evo pridruzujem vam se na ljetnim bebama. Neznam iskreno koliko sam trudna jer prvi dan zadnje menstruacije je bio 22.10. Kasnila mi je sto ne nekako i uobicajeno i na kraju se pokazao plus jedva jedvice na 45 dan ciklusa dok su drugi testovi bili negativni i to oni sa crvenim linijama na najvecu osjetljivost. Jedino mi je clear blue pokazao jedva vidljiv plus…47 dan ciklusa me ubila neizvjesnot pa sam vadila betu i bila je 26 pa 66 49 dan ciklusa.valjda je beta okej jer ju u prvoj trudnoci nisam vadila pa neznam. Po svemu sudeci ispada da sam zatrudnila na dan kad sam trebala dobiti mengu, a to je 35 dan ciklusa… ugl. 11.1. Imam prvi pregled.
Zelim Vam svima lijepe i uredne trudnoce sa sto manje tegoba i puno radosti. ♥️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Demetria svaka ti čast, bas si si dala truda, kuglica je predivna!i onda takva reakcija. Uf dobro si izdržala! Nekako mislim da to iz njih pregovara njihova bol. Ne znam :( . Bilo kako bilo neka te to ne povrijeđuje. Sad bar znaš kako se ubuduće postavit. Ja sam prošli tjedan doživjela isto od jedne prijateljice koja je isto dugo pokušavala ostati trudna. Doslovno je rekla da mi ne bi bila u koži jer voli svoju slobodu. Svojoj kumi se uopće bojim ista rec jer je nedavno izgubila bebu i sva je u toj nekoj gorcini koja prelazi u bezobrazluk, a najgore od svega mi je što ja uvijek moram imati razumijevanja za druge. Prvo sam razbijala glavu kako će suprugovi reagirat a sad iskreno boli me tiki. To je do njih nije do nas.
Dobrodosle sve nove curke nisam uspjela sve popratiti, nadam se da će vam biti zabavno s nama 😄
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Da, ljudi svasta prozivljavaju. Ja sam imala spontani a moja seka taman tad rodila. Bila sam sretna zbog nje al jadna zbog sebe. Ni ja nisam sve rekla sto prolazim jer ne zelim da me se zali. Beba je nesto sto ja zelim, i ako moram svaki dan prolazit kroz lijekove i igle, ja to mogu. Iz ljubavi prema ovoj svojoj bebi. 😍
Najgore mi je bilo, dan prije odlaska na more sam imala kiretazu. Otisla sam na more i tamo me jedna baba pitala a kad ces ti imat djecu? Znas na tebi je vrijeme. Samo sam pristojno rekla da sam mlada i da stignem. A poslije mi je bilo zao sto nisam bila bezobrazna. Bilo mi je zao jer ista ta baba ima unuku koja je od mene starija 4 godina, koja je u vezi valjda vec 100 godina i nema.djece.
Ti ljudi ne razumiju kako nekom moze biti tesko.
Moje prijateljice oko mene su sve zatrudnile i rodile dok se ja borim sa svim, ali sam zbog njih sretna. Sretna sam i zbog svih vas koje ne poznajem pa moslim da o obitelj treba biti sretna, koliko god bilo tesko. Podrska je bitna uvijek.
Demetria zao mi je zbog tog iskustva. I ja sam prosla ruzno iskustvo sa svekrvom dok sam bila prvi put trudna. Fino smo upakirali u kutijicu dudu i pisamce u kojem je pisalo nesto tipa Draga baka blablabla i na kraju vidimo se u prosincu. Cudila se ko puran glisti i govorila kakva baka i kakva beba. Pa je ispitivala kako ce se dijete zvati i dok smo rekli i to je posrala. Doslovce mi je rekla zar nema ljepseg imena od tog.. Tako sam se osjecala jadno i tuzno da sam se skamenila i jedva se suzdrzavala da se ne rasplacem… Kako cemo mi sa bebom, jos smo mladi, kako ovo kako ono. Ko da smo dva retardirana idiota. Na kraju mi je dok sam bila u 7 mj trudnoce dosla u posjetu u bolnici i rekla da smo mogli jos pricekati koju godinu pa imati dijete. Svega ima i svakakvih.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Bok curke 😁 trebam pomoć.... Znači, imamo 90% stvari za bebu. Mislim krevetić, kolica, babybjorn, hranilica... Da ne nabrajam... Ali, problem je jer je krevetić dugo stajao pa je izgubio lijepu bijelu boju, sad je žut. Da napomenem, ne može se farbati jer je onaj vanjski dio kao plastificiran i kažu svi da se ne može ofarbati... Probala sam sa onim spužvicama iz dma za bijele stvari nisu mi pomogle. S čim bi mogla barem malo vratiti sjaj krevetiću. Jako je lijep... Ali, kažem..nekako bi mu vratila taj sjaj 🤰🤰💙💙
Da, ljudi svasta prozivljavaju. Ja sam imala spontani a moja seka taman tad rodila. Bila sam sretna zbog nje al jadna zbog sebe. Ni ja nisam sve rekla sto prolazim jer ne zelim da me se zali. Beba je nesto sto ja zelim, i ako moram svaki dan prolazit kroz lijekove i igle, ja to mogu. Iz ljubavi prema ovoj svojoj bebi. 😍
Najgore mi je bilo, dan prije odlaska na more sam imala kiretazu. Otisla sam na more i tamo me jedna baba pitala a kad ces ti imat djecu? Znas na tebi je vrijeme. Samo sam pristojno rekla da sam mlada i da stignem. A poslije mi je bilo zao sto nisam bila bezobrazna. Bilo mi je zao jer ista ta baba ima unuku koja je od mene starija 4 godina, koja je u vezi valjda vec 100 godina i nema.djece.
Ti ljudi ne razumiju kako nekom moze biti tesko.
Moje prijateljice oko mene su sve zatrudnile i rodile dok se ja borim sa svim, ali sam zbog njih sretna. Sretna sam i zbog svih vas koje ne poznajem pa moslim da o obitelj treba biti sretna, koliko god bilo tesko. Podrska je bitna uvijek.
Meni je od prijateljice mama jednom dosla i odmah podragala stomak i pitala kad je termin a ja nedavno prije toga imala gubitak.
Samo sam ju pitala a kako bi bilo da ja vas sad uhvatim za sisu? Mislim to je moje tijelo i ne možete tako
*
Ma jao kad ovo citam, sva se nasekiram. Koliko su ljudi zli i jadni. Suprug i ja smo se odlucili za imena i nikom necemo rec sve dok se beba ne rodi. Jer nikom nista ne pase. Ne zalimo nikom nista govorit jer svi imaju savijete a ja imam svoje doktore i ne trebaju mi babski savijeti 😄 nit cu im spol rec jer ne zelim da mi govore ideje za ime. Svi se petljaju u sve, i svi misle da smiju. Ja sam rekla ja cu cekat dok mi skemba naraste, pa cu se samo pojavit u uskoj haljini i to ce bit to 😂
Bokić cure ☺️
Ja danas provela dan u kuhinji i kolačima,napravila svoje prve medenjake i linzere,sutra ide ukrašavanja pa ako budu lijepi poslikam,danas nisam više imala snage..pojela sam usput sve nokte od nervoze i pregleda sutra...😓
Ja da pokucam u drvo imam super odnos sa svojima i sa budućim svekrvom,razumni su šta se svega tiče..blizu smo a opet posebno u stanu tako da je to super..rekli smo im da sam trudna nakon prvog pregleda kada je srce kucalo,zadržali su to za sebe sve do prošlog tjedna kad više nisam ni mogla skrivati..i hvala im na tome ☺️
Demetria ja isto mislim da su tako reagirali jer oni ne mogu imati djece a nisu to priznali, vjerovatno im je teško 😓
Sigurno će čestitat kad "probave" tu informaciju
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji