Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teab
    16. Prosinac 2021. 18:50

Ariel razumijem tvoj problem u potpunosti,moj sogor kat ispod nas pusi i to je katastrofa koliko to meni smrdi,cak se i van osjeti,muz vec razgovarao s njim al nis od toga a bas bratu policiju nece zvat a i u hr nije ilegalno pusit u vlastitoj kuci jel
     Al ono sto sam muzu rekla kad rodim ne zelim ga ni blizu svog sina tako napusenog i sav u mirisu trave,prije mi je smrdilo sad je jos gore

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

marta96
    16. Prosinac 2021. 18:57

Zoee ja sam imala isto čak toliko jaka probadanja da sam nekad se jedva uspravila i mislila sam da je Vanmaternična. Zapravo je to bilo normalno u početku 😇

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mary10
    16. Prosinac 2021. 19:34

Večer cure, 

Jučer/prekjučer sam vas savjetovala kako je za mučnine dobro jesti manje količine u više navrata. I evo ja pomislim kako se dobro osjećam, pošteno ručam i povratim sve!!
    Ionako sam umorna od korone i zadihana sam, zacepljenog nosa još sad i povraćanje ponovno 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

.. 
    Što se iscjedaka i probadanja tice, mislim da je to sve normalno. Mene nije nista probadalo tjednima i evo sada na dane osjetim zicanje. Mislim, svakako je mala tvornica u nama, svasta nesto se tu dogadja, siri, raste i sl 🥰

Svakako ova grupa spasi, jer vjerujem da bi sve ispanicarile da ne citamo simptome jedna druge, pogotovo kada su prve trudnoce u pitanju 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

ljubičica
    16. Prosinac 2021. 19:37

MfrauM

Ljubicicamozda da pogledaš nešto na sinsayu? Ili ako znaš nešto što bi kupila mogu ja uletit pa ti pošaljem iz ZG, planiram 1 dan svrljati, rekao mi je dr da malo ipak mogu 🤭🤭

Aaaa.. kako si divna 🥰🥰 hvala ti puno. Ali ja evo surfala i surfala i nakraju naručila neku pamučnu toplu kapu( jer on trpi samo pamuk) i novčanik na answearu. Valjda će doć.

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Poison_Ivy32
    16. Prosinac 2021. 19:55

Eeej curke, vratila se iz mrtvih..
    Spas za povracanje, brzo u apoteku kupite rehidromix i u pola litre vode pomalo pijuckajte. I imaju super lizalice za djecu sa djumbirom i metvicom tako da je mene to spasilo, i puno juhice..

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Ina85
    16. Prosinac 2021. 19:59

Ola zenske! Danas sam bila u bolnici u trudnickoj ambulanti i odobrili su mi heparin preko zdravstvenog. Barem si to nemoram vise kupovat. Brzinski ultrazvuk preko trbuha da vide otkucaje. Zasad je sve u redu.
    Koje vi vitamine pijete a da vam neidu na povracanje?
    I danas sam se po prvi put legla popodne da odmorim, bas neki kronicni umor me ulovio a ja inace nikad nespavam po danu. Dobrodosle nove cure. 🙃

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ina85
    16. Prosinac 2021. 20:02

Poison_Ivy32

Eeej curke, vratila se iz mrtvih..
    Spas za povracanje, brzo u apoteku kupite rehidromix i u pola litre vode pomalo pijuckajte. I imaju super lizalice za djecu sa djumbirom i metvicom tako da je mene to spasilo, i puno juhice..

Rehidromix sam bacila u kantu. Ko da pijes cistu sol. Od toga sam isla povracat u roku od sekunde. Uzas . Svaka cast ako to mozes pit. 🤢🤢🤢 a lizalice cu ic kupit nadam se da imaju to sve apoteke. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

MfrauM
    16. Prosinac 2021. 20:11

Ljubicica, super ajde sa si to riješila:)
    Poisonivy joj da juhe su spas, meni rehidromix ne smeta jer imam problema sa sinusima pa ne osjetim kak je gadan 😆
    Ina85 ja od početka pijem  folat od solgara, omegu 3 double strenght i vitamind 1 ampulu tjedno, ali meni su tako rekli u fertilityu  tak da nije to za svakog isto bar mislim, tek od 12 tj su mi rekli neke prenatalne vitamine pa to cekam...
    Povećao mi dozu utrogestana danas i već osjetim da sam ko balon 😫
    Mrvice sretno sutra na pregledu, na bit će sve ok, moramo misliti pozitivno ❤. Kad ti dođe kriza piši, mi smo tu 🤗
    Curke ja još ništa nisam počela za Bozic, ajme ne znam, usporena sam sva.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

MfrauM
    16. Prosinac 2021. 20:15

Ariel

Hvala curke 🤩
    Ja imam jedan probelm. Susjed ispod mene na terasi stalno pusi travu i mebi stan stalno smrdi na travu. Vec smo ga zamolili nek to ne radi. Zvali smo policiju i kazu bili su vec 4 puta i kao on nije bio doma kad su dolazili. Evo opet osjetim kako sve smrdi. Suprug ce vjerojazno zvat policiju. nije mi ugodno pogotovo zbog trudnoce. A i ovako smrdi. Vise ne znam sto da radim

Ajme tak I nas susjed, ispada da svatko ima nekog susjeda a trava zabranjena 🤣. Digne mi se želudac momentalno. Nekak si mislim da bebi ne bu nis bilo, bar se nadam. 

Kad smo kod riganja, blizu naše zgrade je mekic, nemrem.rec da ga do sad nisam volila, ali žene moje prolazim danas kod dr kraj mcdonaldsa i propisno se ispovracam ispred auta nekom liku 😫. Ispricavala sam se 100x, on se smije kaze "ma u redu je imam doma takvu" 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Demetria
    16. Prosinac 2021. 20:21

Ono što ste pisale za druge cure i grupe, jedva stignem citati ovu tako da ne listam nista drugo jer imam još grupu jesenskih na WhatsAppu od 33cure i tu bude poruka.
    A za dobro psihičko i duševno stanje savjetujem izbjegavanje takvih tema.
    *
    Iscjedak je normalan u trudnoći u ranoj bude i sunčani iscjedak nemaju ga svi
     samo ne smije dugo trajati imati boju miris ne bi vas smijelo svrbiti 
    *
    Je se bozicna zvijezda računa kao Bozic?
    Kako trcim s posla doma raditi rucale pa na vježbice tako nista jos oko Božića. Nadam se za vikend kupiti bor
     a sad kad je mala napokon zaspala idem testirati kugle za bor u koje Ce ici uzv

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.