Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • limica
    16. Prosinac 2021. 17:52

zoeeuzoee

Bokic cure,malo sam u panici
    Znaci danas mi je 5+4 i od jucer s lijeve strane osjecam tu i tamo lagano probadanje nije jaka bol,vise kao pritisak
    Vadila sam urin i krv i sve je uredno i sad me gin narucila na pregled sutra u 12 h,se kona susrela s tim?i da imam svijetlo zuti iscjedak

slazem se sa Visibabom da smo sve prosle ta probadanja i boluckanja, a za iscjedak ja ga imam i dalje isto svijetlo zuti iako po internetu pise da mora biti
    mlijecni moj doktor kaze da je sve uredu i sa tim svjetlo zutim tako da nemoj se brinuti 💜

Ariel
    16. Prosinac 2021. 18:09

Hvala curke 🤩
    Ja imam jedan probelm. Susjed ispod mene na terasi stalno pusi travu i mebi stan stalno smrdi na travu. Vec smo ga zamolili nek to ne radi. Zvali smo policiju i kazu bili su vec 4 puta i kao on nije bio doma kad su dolazili. Evo opet osjetim kako sve smrdi. Suprug ce vjerojazno zvat policiju. nije mi ugodno pogotovo zbog trudnoce. A i ovako smrdi. Vise ne znam sto da radim

Teab
    16. Prosinac 2021. 18:50

Ariel razumijem tvoj problem u potpunosti,moj sogor kat ispod nas pusi i to je katastrofa koliko to meni smrdi,cak se i van osjeti,muz vec razgovarao s njim al nis od toga a bas bratu policiju nece zvat a i u hr nije ilegalno pusit u vlastitoj kuci jel
     Al ono sto sam muzu rekla kad rodim ne zelim ga ni blizu svog sina tako napusenog i sav u mirisu trave,prije mi je smrdilo sad je jos gore

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

marta96
    16. Prosinac 2021. 18:57

Zoee ja sam imala isto čak toliko jaka probadanja da sam nekad se jedva uspravila i mislila sam da je Vanmaternična. Zapravo je to bilo normalno u početku 😇

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mary10
    16. Prosinac 2021. 19:34

Večer cure, 

Jučer/prekjučer sam vas savjetovala kako je za mučnine dobro jesti manje količine u više navrata. I evo ja pomislim kako se dobro osjećam, pošteno ručam i povratim sve!!
    Ionako sam umorna od korone i zadihana sam, zacepljenog nosa još sad i povraćanje ponovno 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

.. 
    Što se iscjedaka i probadanja tice, mislim da je to sve normalno. Mene nije nista probadalo tjednima i evo sada na dane osjetim zicanje. Mislim, svakako je mala tvornica u nama, svasta nesto se tu dogadja, siri, raste i sl 🥰

Svakako ova grupa spasi, jer vjerujem da bi sve ispanicarile da ne citamo simptome jedna druge, pogotovo kada su prve trudnoce u pitanju 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

ljubičica
    16. Prosinac 2021. 19:37

MfrauM

Ljubicicamozda da pogledaš nešto na sinsayu? Ili ako znaš nešto što bi kupila mogu ja uletit pa ti pošaljem iz ZG, planiram 1 dan svrljati, rekao mi je dr da malo ipak mogu 🤭🤭

Aaaa.. kako si divna 🥰🥰 hvala ti puno. Ali ja evo surfala i surfala i nakraju naručila neku pamučnu toplu kapu( jer on trpi samo pamuk) i novčanik na answearu. Valjda će doć.

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Poison_Ivy32
    16. Prosinac 2021. 19:55

Eeej curke, vratila se iz mrtvih..
    Spas za povracanje, brzo u apoteku kupite rehidromix i u pola litre vode pomalo pijuckajte. I imaju super lizalice za djecu sa djumbirom i metvicom tako da je mene to spasilo, i puno juhice..

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Ina85
    16. Prosinac 2021. 19:59

Ola zenske! Danas sam bila u bolnici u trudnickoj ambulanti i odobrili su mi heparin preko zdravstvenog. Barem si to nemoram vise kupovat. Brzinski ultrazvuk preko trbuha da vide otkucaje. Zasad je sve u redu.
    Koje vi vitamine pijete a da vam neidu na povracanje?
    I danas sam se po prvi put legla popodne da odmorim, bas neki kronicni umor me ulovio a ja inace nikad nespavam po danu. Dobrodosle nove cure. 🙃

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ina85
    16. Prosinac 2021. 20:02

Poison_Ivy32

Eeej curke, vratila se iz mrtvih..
    Spas za povracanje, brzo u apoteku kupite rehidromix i u pola litre vode pomalo pijuckajte. I imaju super lizalice za djecu sa djumbirom i metvicom tako da je mene to spasilo, i puno juhice..

Rehidromix sam bacila u kantu. Ko da pijes cistu sol. Od toga sam isla povracat u roku od sekunde. Uzas . Svaka cast ako to mozes pit. 🤢🤢🤢 a lizalice cu ic kupit nadam se da imaju to sve apoteke. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

MfrauM
    16. Prosinac 2021. 20:11

Ljubicica, super ajde sa si to riješila:)
    Poisonivy joj da juhe su spas, meni rehidromix ne smeta jer imam problema sa sinusima pa ne osjetim kak je gadan 😆
    Ina85 ja od početka pijem  folat od solgara, omegu 3 double strenght i vitamind 1 ampulu tjedno, ali meni su tako rekli u fertilityu  tak da nije to za svakog isto bar mislim, tek od 12 tj su mi rekli neke prenatalne vitamine pa to cekam...
    Povećao mi dozu utrogestana danas i već osjetim da sam ko balon 😫
    Mrvice sretno sutra na pregledu, na bit će sve ok, moramo misliti pozitivno ❤. Kad ti dođe kriza piši, mi smo tu 🤗
    Curke ja još ništa nisam počela za Bozic, ajme ne znam, usporena sam sva.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani