Evo mene sa mog pregleda. Kazu da je beba perfekcionist i da na milimetar pase mjerama za 7+0
Srce snazno kuca i sve je super. Produzili su mi inekcije i progesteron sve do kraja 12 tt. Rekao je doktor da on nije siguran ako mi bas trebaju jer nemam trombofiliju ali da je siguran da mi ne mogu naskodit. Tako da sam pokupia za jos 10 dana (svakih 10 dana trebam dobit novi recept).
Sljedecu kontrolu imam u srijedu 22.12. i to kod svoje ginekologice. Vise ne moram ici u kliniku, kazu da je sa njihove strane sve super i nek mi dalje ginekologica vodi trudnocu.
Suprug je bio sa mnom ali iza zastora dok sam ja bila na ultrazvuku (posto nije bio preko trbuha) i kaze da mu je kamen ssa srca pao kad je rekla da se vidi kako srce lijepo kuca.Dobila sam i prvu slikicu.
Jos je rekao doktor da je sa nama sve u redu i da ne moramo doci na analizu nalaza nase krvi jer nemamo sto analizirat. Sve je super i zdravi smo, te ne zna zasto sam imala te spontane. Ali bitno da je to iza nas. Evo sva sam leprsava i uzbudena od srece.
Svim drugim curama, koje imaju danas preglede, zelim svu srecu i puno divnih vijesti.
Imamo istu situaciju. Po nalazima nemam trombofiliju. Osim pai 1 heterozigot al kazu da to 80% zena ima. Al mi odobrili heparin zbog tolikih pobacaja. Ja neznam do kad cu se morat bost. Nista mi tocno neznaju rec 🤷♀️. Bas mi je muka vise to bockanje. 🥲
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Dreams - danas ♥️🤰
Tini_ - sutra ♥️🤰
teja4444 - sutra ♥️🤰 (C)
marta96 - sutra ♥️🤰 (C)
Tonkica - sutra ♥️🤰(C)
BlaBla - 20.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Nekeybah - 20.12. ♥️🤰
Lisa_ - 20.12. ♥️🤰
Atina25 - 20.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Visibaba07 - 20.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MMMartinaaa - 20.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - 21.12. ♥️🤰
Comming072022 - 21.12. ♥️🤰
Pepsi2019 - 21.12. ♥️🤰 (D)
Gabi12 - 21.12. ♥️🤰(C)
Loza - 21.12. ♥️🤰
Maajaa12344 - 21.12. ♥️🤰
Didi4321 - 21.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Chappie - 22.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Poison_Ivy32 - 22.12. ♥️🤰
Nefertiti - 22.12. ♥️🤰
Ariel - 22.12. ♥️🤰
Mary10 - 22.12. ♥️🤰
Pepika - 22.12. ♥️🤰 (D)
Ninnek - 23.12. ♥️🤰 (D)
LalaPo - 23.12. ♥️🤰
kristinka9 - 23.12. ♥️🤰 (D)
Teab - 24.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Marijanaaa12345 - 28.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
dunja03 - 28.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ina85 - 29.12. ♥️🤰
Monstera - 29.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Teab - 03.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 03.01. ♥️🤰(C)
Anushka - 04.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pikapolonka - 04.01. ♥️🤰
missR - 04.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Lovely_ - 05.01. ♥️🤰 (D)
Evo mene sa mog pregleda. Kazu da je beba perfekcionist i da na milimetar pase mjerama za 7+0
Srce snazno kuca i sve je super. Produzili su mi inekcije i progesteron sve do kraja 12 tt. Rekao je doktor da on nije siguran ako mi bas trebaju jer nemam trombofiliju ali da je siguran da mi ne mogu naskodit. Tako da sam pokupia za jos 10 dana (svakih 10 dana trebam dobit novi recept).
Sljedecu kontrolu imam u srijedu 22.12. i to kod svoje ginekologice. Vise ne moram ici u kliniku, kazu da je sa njihove strane sve super i nek mi dalje ginekologica vodi trudnocu.
Suprug je bio sa mnom ali iza zastora dok sam ja bila na ultrazvuku (posto nije bio preko trbuha) i kaze da mu je kamen ssa srca pao kad je rekla da se vidi kako srce lijepo kuca.Dobila sam i prvu slikicu.
Jos je rekao doktor da je sa nama sve u redu i da ne moramo doci na analizu nalaza nase krvi jer nemamo sto analizirat. Sve je super i zdravi smo, te ne zna zasto sam imala te spontane. Ali bitno da je to iza nas. Evo sva sam leprsava i uzbudena od srece.
Svim drugim curama, koje imaju danas preglede, zelim svu srecu i puno divnih vijesti.
Cestitke! Divne vijesti 🥰, sad možete uživati u pripremama za Božić ☺
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Princess_Mimi - 08.01. ♥️🤰
Leemma - 11.01. ♥️🤰
Sweety - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
bubamara19 - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MfrauM - 13.01. ♥️🤰
Tinkica27 - 14.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
IK_26 - 17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Hrabrica - za cca 2tj 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Limica - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
gelkor45 - … ♥️🤰
Mrvica20 - … ♥️🤰
nina_ - … ♥️🤰
zoeeuzoee - … ♥️🤰
Mrvica72 - … ♥️🤰
petra_pan - … ♥️🤰
XoXo - … ♥️🤰
AnnieP - … ♥️🤰
Lisa_ - … ♥️🤰
Comming072022 - … ♥️🤰
Principessa007 - … ♥️🤰
Micicaaa - … ♥️🤰
TonkicaPrrr - … ♥️🤰
marimare - … ♥️🤰
nanida - … ♥️🤰 (D)
Ayzis - … ♥️🤰(D)
Darijaaa11 - … ♥️🤰
Tonia♥️ - … ♥️🤰
UKUPNO: 11 dječaka 💙 & 9 curica 🌸
Popis poklona za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
Imamo istu situaciju. Po nalazima nemam trombofiliju. Osim pai 1 heterozigot al kazu da to 80% zena ima. Al mi odobrili heparin zbog tolikih pobacaja. Ja neznam do kad cu se morat bost. Nista mi tocno neznaju rec 🤷♀️. Bas mi je muka vise to bockanje. 🥲
Bas to, ali kazu da puno zena to pomogne ako su iamle pobacaje. Da ne znaju sigurno rec zasto, da je jednostavno tako. Za sad su mi rekli sigurno do 12tt a da cemo dalje vidjet.
Ja sam se nekako navikla na to bockanje, nasli smo nacin di skoro nista ne osjetim, jedino peckanje pri kraju kad se sve usprica. Meni je samo problem sto to mora biti uvijek u isto vrijeme a ja krecem an posao u 6 ujutro pa se i vikendom budimo u pola 6 da to obavimo. Tesko odemo poslije spavat pa smo, iskreno, izmoreni. Sad cemo pokusat polako svaki dan po 15 min kasnije da ovih 10ak dana sto sam na godisnjem barem do 8 odspavam.
Ali iskreno, radije cu se pikat pa da beba bude super, nego da se nesto lose dogodi.
**
Cure kako ste vi sa food cravings? Znaci ja sam danas nakon pregleda otisla i kupila pizzu za rucak. Prosli vikend sam sanjala o kiselom zelju pa sam si ga dinstala. Ubila sam se u tome. Evo sad danima mastam o cevapima iz lokalnog restorana u hrvatskoj. Rekla sam suprugu da kad dodemo, ne zanima me, idemo tamo jest cevape. Zacrtam si nesto i druga hrana me ne zanima, niti me cini sretnom.
...i opet sam zaboravila izmjeniti tko danas ima pregled 🤦♀️🤦♀️🤦♀️:
Tini_ - danas ♥️🤰
teja4444 - danas ♥️🤰 (C)
marta96 - danas ♥️🤰 (C)
Tonkica - danas ♥️🤰(C)
Sretno curke! 🤗
Jutro cure 😊 sretno danas,ima vas javite nam 😉
Ariel čestitam na pregledu ;) sad se možeš opustiti malo i uživati i praznicima i Božiću..
Ja se napokon popela na vrh liste,još samo 3 puta moram ići spavati do pregleda 😁😁
Šta se tiče želje za hranom,za sada nemam posebne želje,jede mi se kiselo ali to i inače volim.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
E cure koje ste u većim tjednima kada su vam počeli radit ultrazvuk preko trbuha?
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Dobro jutro curee💕💜
Ariel bas lijepe vijesti, cestitam ti na dobrom pregledu 😄
Visibaba moj prvi uzv preko trbuha je bio sad na zadnjem pregledu. Tad sam bila 15+5 tt ali nismo mogli spol dobro viditi pa smo svejedno i vaginalni obavili. Inace od sada ce uvijek biti abdominalni uzv :-)
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Dobro jutro svima, evo u Zg zasjalo sunce, nek nam je to dobar znak 🌞 sretno svima koje danas imaju pregled!
Ariel, super sto je sve kako treba biti! ☺ meni su se u tim tjednima (negdje od 6. do 9.) strasno jeli ugljikohidrati. Stalno sam mastala o pizzi, tjestenini, bilo cemu iz pekare!
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji