Hvala ti puno za info svejedno sam odustala jer mi treba nešto da dođe do Božića…
https://www.europosteri.hr/ocev-dan/
https://www.instagram.com/shiny_stuff_dizajn/?hl=hr imati će još jedan rok dostave do božića pa pogledaj malo.
Cure koje dojite, ……., a mali i dalje hoće sisu.. Pa eto samo dijelim s vama :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Preporučam da ako niste sigurne u dojenje, kontaktirate RODE i njihovu podršku!
Ne slušajte komentare po internetu, pa čak ni moj ako smatrate da sam u krivu. Savjetujte se sa stručnjacima ☺️❤️
Slažem se. Ja sam zbog raznoraznih savjeta otisla bas kod Dr. sc. Irena Zakarija-Grković,( spec. ob. med. je međunarodno certificirana savjetnica za dojenje (IBCLC) i predsjednica Hrvatske udruge IBCLC savjetnica za dojenje (HUSD). )
Tako da cu i sada potražiti opet njeno mišljenje.
Inače super filmic za pogledati na YouTubeu zove se Mliječna staza
*
Cestitam na urednim pregledimaMmmartina molim te sa dodas na listu i str 127 i 128 gdje su upute i linkovi za poklone za trudnice i bebe
Hahaha taman sam neki dan trebala naci taj moj popis testera i nije mi se dalo listati hvala ti
*
Bokic cure,malo sam u panici
Znaci danas mi je 5+4 i od jucer s lijeve strane osjecam tu i tamo lagano probadanje nije jaka bol,vise kao pritisak
Vadila sam urin i krv i sve je uredno i sad me gin narucila na pregled sutra u 12 h,se kona susrela s tim?i da imam svijetlo zuti iscjedak
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Utješile ste me cure malo sa tim kg..ubiti kad razmislim,sljedeći tjedan sam 4 mjeseca trudna i dobila kg i pol,nije to tako loše...
Ja sam cijepljena dva puta prije trudnoće,treću bi mogla sada,ali neću..prije cjepiva sam i prebolila tako da valjda neku zaštitu imam..
Čestitam na dobrim pregledima 🍀
I Ariel na povišici 👍
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Ariel cestitam kakoo je to lijepo cuti 🎉🎉🎉
Ja sam evo do 17. nedjelje udebljala se 3 kile ali ja sam jako sretna zbog toga jer je moj BMI blaga potrhanjenost.. imam problem sa kilama u smislu da ih tesko dobijam a zelim ih. Uvijek me narod proziva zbog toga kao u fazonu ma daj suti ti si sretnica ne znas kako je imati viska kg, istina ne znam a niti oni znaju kako je prizeljkivati svaki gram i strahovati da ne izgledas kao anoreksicar haha… jedva cekam da se jos udebljam iako ja po prirodi ne volim junk food od malena ne volim sokove osim ako nisu prirodni znaci nista gazirano a o slatkisima da ne govorim sve se moram tjerati da jedem i to nije bas uvijek prednost vjerujte mi.
kad smo kod trudnickih suza hahahah ja sam danas ko dijete se rasplakala jer sam cekala muza DVIJE MINUTE da dodje po mene, osjecala sam se ko neko dijete ostavljeno na kraju svijeta samo zato sto ga nije bilo… isto mi se smijao i pokusavao me urazumiti da nisam mala i da ne razumije cemu suze sta je tu za plakanje ali eto 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤰🤰
i da za ovu vakcinu protiv hripavca ili pertusis mi smo to samo ucili u skoli na pedijatriji a u praksi isto ne poznajem nikog da se cijepio u trudnoci za to
Znaci danas mi je 5+4 i od jucer s lijeve strane osjecam tu i tamo lagano probadanje nije jaka bol,vise kao pritisak
Vadila sam urin i krv i sve je uredno i sad me gin narucila na pregled sutra u 12 h,se kona susrela s tim?i da imam svijetlo zuti iscjedak
Mislim da smo sve osjećale neku vrstu probadanja, menstrualnih grčeva..u svakom slučaju probaj se smiriti do sutra i razmišljaju pozitivno..
Za iscjedak kažu da je dobro ako je proziran,ako ima neku boju da bi mogla bit neka upala/infekcija..ali možda nije ni ništa..iscjedak zna bit i od progesterona neznam dal' si ma kakvoj terapiji..
Uglavnom probaj se smiriti do sutra i vidjet ćeš da će bit sve dobro 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
slazem se sa Visibabom da smo sve prosle ta probadanja i boluckanja, a za iscjedak ja ga imam i dalje isto svijetlo zuti iako po internetu pise da mora biti
mlijecni moj doktor kaze da je sve uredu i sa tim svjetlo zutim tako da nemoj se brinuti 💜
Hvala curke 🤩
Ja imam jedan probelm. Susjed ispod mene na terasi stalno pusi travu i mebi stan stalno smrdi na travu. Vec smo ga zamolili nek to ne radi. Zvali smo policiju i kazu bili su vec 4 puta i kao on nije bio doma kad su dolazili. Evo opet osjetim kako sve smrdi. Suprug ce vjerojazno zvat policiju. nije mi ugodno pogotovo zbog trudnoce. A i ovako smrdi. Vise ne znam sto da radim
Sortiraj odgovore
Najstariji