Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nara-Nara
    26. Travanj 2022. 19:23

missR

Cure evo i mene s mog pregleda. Ctg ocitava trudove iznad 100, cak jace nego prosli put ali ja ih ne osjecam bas.. Doktor me nije htio gledati jesam otvorena da nebi isprovocirao otvaranje jos vise jer bi on da izguram jos tjedan/dva. Kaze on da misli da cu roditi ranije , vidjet cemo 😄
    Drago mi je za sve dobre preglede danas, nek tako nastave do kraja tj 🥰
    Iduci pregled i ctg mi je 3.5. Martina 😄

Zar smo već došli do toga 😱😱 ti ćeš kroz tjedan/dva roditi? Drago mi je, jer vjerujem da jedva čekaš držati bebicu u rukama, a opet s druge strane me je to lecnulo malo jer stižu velike obaveze 😱😅
    I super da ne osjećaš trudove. Nadam se da će tako i ostati. Mogao bi ti biti super porod 🤞🤞💪

• Nara-Nara
    26. Travanj 2022. 19:25

Didi, drago mi je! Držim fige da bude briz dobar. Meni će ga isto raditi sad za dva tjedna 🤞

Trudnoća mi je do sada prošla relativno bezbolno. Ali evo, jučer sam se oprostila s gležnjevima. Tako su mi natečene ruke i stopala da u obuću ne stanem. I to samo odjednom, preko jednog dana 😏 kak ste vi cure s vodom/oteklinama?

Anushka
    26. Travanj 2022. 19:31

Demetria

Tams

EnaEna Ina85 ja sam u prosloj primala fragmin 5000 od 6.tt, bocnila sam se par sati prije puknuca vodenjaka, na kraju zavrsila na carski, apsoltno nikakavih problema i da, cak 8 tjedana sam se jos bockala nakon, to mi je tako tesko palo, gotovo teze nego svih 9 mj 😅 inace svim trudnicama nakon carskog daju fragmin preventivno, bar tu u Splitu.

Napokon netko iz Splita <3
    *
    Fragmini - kako muku mučim s venama od korone opet su mi uvedeni fragmini i to do poroda i 6 tjedana iza (u slučaju carskog će raditi prije pauzu)
    Krevetić - muž je u prvoj trudnoći složio (sam) tu večer kad sam rodila. a sada čekamo krevetić dodatni pa ćemo jedan prekriti plahtom ili ćemo ga okrenuti naopako.
    Porodiljni - meni počinje u ponedjeljak prvi sam išla s komplikacija pa mi bilo drukčije nego sada.
    Pregled - BPD 8.04 FL 6.28 ili 6.25 AC 26.7 32/33 zadak FW 2000gr
    Mali tvrdoglavac ne samo da se nije okrenuo nego se još i popeo skroz gore
    Idući pregled je 17.5
    Danas ne idem na trening baš se bezvoljno osjećam…muž je tužan ako ostane na zadak malac i ne bude opet mogao prisustovati porodu…a bome i ja

bar je došao kompletić za izlazak oduševljena sam

Presladak kompletić🥰a bebač se još stigne okrenut.moja se okrenula na glavu a ne zna da ide van ko carica na carski🤣

url=https://lilypie.com]

Leemma
    26. Travanj 2022. 19:40

Evo naaaaas s pregleda. Nema slikice jer je mali zabio glavu u mene 🤣 taj se bas ne voli slikat, imam valjda 1 sliku, tamo iz nekog 20. tjedna.
    Ima 1885 grama, znaci kroz koji dan 2 kile. 
    Tlak 110/70, cerviks uredan, nije ga mjerio.
    Nakon iduceg pregleda prestajem s utrogestanom, NAPOKON, nakon 7 mjeseci dosta mi je, i previse svakodnevnog guranja 🙈

Iduci pregled 17.5. 😊

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Didi4321
    26. Travanj 2022. 19:53

Pepsi, ja isto naticem, cijele noge su mi krcate vodom, gleznjevi nepostojeci, sake kako koji dan. Tlak cijelo vrijeme uredan. A zglobovi prstiju saka me bole zadnjih nekoliko dana, valjda kako relaksin radi svoje.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Didi4321
    26. Travanj 2022. 19:55

Leema bas je i moj danas u jednom trenutku zabio facu u zid maternice jer mu je dosadilo da ga pokusavamo uslikat, bas me nasmijao. I cijelo vrijeme se mrgodio sto ga snimamo.
    Demetria bas je presladak kompletic 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Teab
    26. Travanj 2022. 20:04

Pepsi od proslog tjedna gleznjevi su mi kaos,cak mi se i u listovima malo nakuplja al nis strašnog za sad,na rukama mi sam prsti zgledaju ko baloni

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

BlairWaldorf
    26. Travanj 2022. 20:11

Ina85

Evo i mene s pregleda. Beba je dobro 1,400 kg. Za tjedan dana je veca. Ja se moram pridrzavati svakako dijete bez secera i dalje. Hvala bogu da je sve u redu. Stasmo sve dosad prosle i koliko spontanih kad se sjetim. I mfrau mi je u mislima. Bas sam zalosna. Statije zivot i priroda. Ko to odlucuje oduzet nam dijete tako 😭😭😭 . Nije fer . Ufff

Ina trazena si na temi tko planira i radi na bebi 😄

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Marijanaaa12345
    26. Travanj 2022. 20:22

Pepsi, bas kako si i napisala, doslovno preko noci nestali gleznjevi. Puna vode vec desetak dana i bole zglobovi fil, natecenost saka, nogu, glave. Jedva čekam roditi, bas se ne prepoznajem vise hh

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Maajaa12344
    26. Travanj 2022. 20:53

Cure oprostite što se ne javljam tu, ali ne stižem i vise mi odgovara Facebook jer popratim kako tako obavijesti, a tu i zaboravim pa se nakupi. Ugl. sve bitno ako je prenesem i tu 😊
    Ugl  moj danasnji pregled me stvarno nakon ovih losih prethodnih dana, krcati losim informacijama i suzama, jako oraspolozio 😊
    Ugl. sve je super osim sto mi je krvna slika i dalje losa tako da se vracam zeljezu i elektrolitima. Dobila sam na recept Ferrum sirup koji mi se pokazao super za stolicu i jos dodatno moram uzimati GlobiFer (to je islo na privatni recept skoro 200kn😲😓). Uvijek borba s tim zeljezom... Moram jos neki c vitamin uzet, zaboravila sam pitati je li dosta sumeci c vitamin ili nešto posebno... Ovaj Rehidromiks mi se gado na samu pomisao, ali jbg 😅... Moram pojacati proteine u prehrani iako mi se prehrana bazira ugl na proteinima i mastima. To mi je napomenuo zbog kisika u plucima ili tako nesto vezano za pluca ugl.
    Slusala sam srceko kako kuca, odmah je i moje na mjestu 🥰🥰 onda je sestra uzela metar i mjerila trbuh, sto je to znacilo ne znam, ali izmjerila je 24cm 😁
    I sad mi na slikama od ultrazvuka nije jasno... Na jednoj je GA 27w, na drugoj 37w, na trecoj 24w 😅 pitam ja sta je to snimio kaze trbuh (ja mislila glava i oci kao, a ono zeludac 😂) e tako da nis ne kuzim, ali dobro je, zatvorena sam, opet smo ju lovili po trbuhu koliko se micala 😊🥰
    Veci smo za 2.tjedna🥰
    I to bi bilo to mislim ... sljedeci pregled mi je 17.5. i nakon toga pravac Njemačka 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.