Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    peppito
    27. Travanj 2022. 08:52

Hej! Vjv je već bila tema ali da vas ipak pitam.. 
    Kako ćete malene obuc za izlazak? Meni je termin u 8 mj i ne zbam hoce li bidy s dugim rukavima i duge hlacice i kapicama naravno bit dovoljni..
    Kad sam rodila.krajem 6 mj bio je najtoplijih tjedan u godini i sestra je malu obukla u body i u jednodjelnu pidjamicu.. meni se to činilo previše pa sad nisam pametna..

MMMartinaaa
    27. Travanj 2022. 08:52

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    Bambina1 - 19.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mallla - 03.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Didi4321 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ar5 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    EnaEna - … ♥️🤰 x 2
    Visibaba07 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Poison_Ivy32 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Suncokret - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    BlaBla - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Yopa - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Mare0722- … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Samoja - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Bobica91 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Arya - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mrvica722 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Gabi12 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    Ivanana - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tini_ - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰

UKUPNO: 30 dječaka 💙 & 24 curice 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
    Popis stvari za u rodilište: str. 692 🏥🧳
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 1079🤰🐣

MMMartinaaa
    27. Travanj 2022. 08:54

Dobro jutro svimaaaa 😎🌞
    Čestitke na dobrim pregledima, ja se nadam da sam uspjela sve dobro popratiti sto se tice datuma za iduće preglede (ako mi netko nije javio ili nisam zapisala, tipkajte mi ☺️)
    Sretno i curkama danas! Ja se bas radujem svom pregledu u petak. 

peppito
    27. Travanj 2022. 08:54

Teab

4300😱 ja molim boga da mi mali bude do 3200 jer sam sva neka mini 160 cm sam visoka jest da mi je zdjelica sira al ovak sam sva neka mala a imam osjecaj da cu rodit velko i dugacko djete jer je od pocetka veci a na zadnjem pregledu je bio i duzi,sve me strah

Moju su procijenili 2 tj prije poroda na 3100... rodila se ko sto sam napisala sa 4120g. Želim zaboravit taj porod 😅

Demetria
    27. Travanj 2022. 09:12

Anushka

Demetria

Tams

EnaEna Ina85 ja sam u prosloj primala fragmin 5000 od 6.tt, bocnila sam se par sati prije puknuca vodenjaka, na kraju zavrsila na carski, apsoltno nikakavih problema i da, cak 8 tjedana sam se jos bockala nakon, to mi je tako tesko palo, gotovo teze nego svih 9 mj 😅 inace svim trudnicama nakon carskog daju fragmin preventivno, bar tu u Splitu.

Napokon netko iz Splita <3
    *
    Fragmini - kako muku mučim s venama od korone opet su mi uvedeni fragmini i to do poroda i 6 tjedana iza (u slučaju carskog će raditi prije pauzu)
    Krevetić - muž je u prvoj trudnoći složio (sam) tu večer kad sam rodila. a sada čekamo krevetić dodatni pa ćemo jedan prekriti plahtom ili ćemo ga okrenuti naopako.
    Porodiljni - meni počinje u ponedjeljak prvi sam išla s komplikacija pa mi bilo drukčije nego sada.
    Pregled - BPD 8.04 FL 6.28 ili 6.25 AC 26.7 32/33 zadak FW 2000gr
    Mali tvrdoglavac ne samo da se nije okrenuo nego se još i popeo skroz gore
    Idući pregled je 17.5
    Danas ne idem na trening baš se bezvoljno osjećam…muž je tužan ako ostane na zadak malac i ne bude opet mogao prisustovati porodu…a bome i ja

bar je došao kompletić za izlazak oduševljena sam

Presladak kompletić🥰a bebač se još stigne okrenut.moja se okrenula na glavu a ne zna da ide van ko carica na carski🤣

Hahahha carica ❤️🙏🏻
    Ma bojim se da je on baš tvrdoglavac na mamu.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    27. Travanj 2022. 09:21

peppito

Kako ćete malene obuc za izlazak? Meni je termin u 8 mj i ne zbam hoce li bidy s dugim rukavima i duge hlacice i kapicama naravno bit dovoljni..
    Kad sam rodila.krajem 6 mj bio je najtoplijih tjedan u godini i sestra je malu obukla u body i u jednodjelnu pidjamicu.. meni se to činilo previše pa sad nisam pametna..

Pripremi ti i dugi i kratki.
    Bebe nemaju termoregulaciju.
    Mene baš ljuti komentari cura po Facebooku di pisu da će bebu iznositi polu golu. Bravo sjedi pet.
    Pa bar ju tetrom pokrij 
    Beba ti ne može reći mama hladno mi je ili mama vruće mi je.
    Naravno ako vidiš da je beba pretopla skinuti ćeš dio pa za neko vrijeme provjeriti opet.
    Prsa i leđa.
    Noge i ruke nisu mjerilo topline.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

marta96
    27. Travanj 2022. 09:24

Demetria

peppito

Pripremi ti i dugi i kratki.
    Bebe nemaju termoregulaciju.
    Mene baš ljuti komentari cura po Facebooku di pisu da će bebu iznositi polu golu. Bravo sjedi pet.
    Pa bar ju tetrom pokrij
    Beba ti ne može reći mama hladno mi je ili mama vruće mi je.
    Naravno ako vidiš da je beba pretopla skinuti ćeš dio pa za neko vrijeme provjeriti opet.
    Prsa i leđa.
    Noge i ruke nisu mjerilo topline.

Slažem se. Ja imam skoro sve dugi rukav i par vodi kratkih koje planiram onako ispod dugih pa se lako skine i neke haljinice koje planiram ako ćemo na more u kolovozu, ali vidjet ćemo sve. Svakako ju ne mislim golititi🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

BlairWaldorf
    27. Travanj 2022. 09:35

Cure moje drage koje ste prosle spontani... Kako ste se i kada opustile u novoj trudnoći i da li ste radile neke pretrage prije 1. pregleda ili ste samo isti dočekale ? Hvala svima na odgovoru u savjetima ❣️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Eden
    27. Travanj 2022. 09:50

Moj prvi je rođen u studenom, izašao u dugom bodiju i preko plišana jaknica i hlače, plus dekica u preko jajeta. Ovaj sad ima termin oko 1.7. pa sam uzela kratki bodi, preko toga majicu sa dugim rukavima i hlacice, vjerujem da je to dovoljno. I eventualno neka lagana dekica, mozda cak deblja tetra. A ako bas bude hladnije tih dana imam ovo od starijeg pa mogu iskoristit :) 
    Najbolje slojevito pa se moze dodat ili maknut nesto po potrebi, nije dobro ni kad im je pretoplo ni prehladno. Temperaturu provjeravati na ledjima (ne dlanovi/stopala jer nemaju oni jos dobru cirkulaciju).

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• sunchica555
    27. Travanj 2022. 10:04

Eden

Moj prvi je rođen u studenom, izašao u dugom bodiju i preko plišana jaknica i hlače, plus dekica u preko jajeta. Ovaj sad ima termin oko 1.7. pa sam uzela kratki bodi, preko toga majicu sa dugim rukavima i hlacice, vjerujem da je to dovoljno. I eventualno neka lagana dekica, mozda cak deblja tetra. A ako bas bude hladnije tih dana imam ovo od starijeg pa mogu iskoristit :)
    Najbolje slojevito pa se moze dodat ili maknut nesto po potrebi, nije dobro ni kad im je pretoplo ni prehladno. Temperaturu provjeravati na ledjima (ne dlanovi/stopala jer nemaju oni jos dobru cirkulaciju).

I meni je termin dan poslije, ja mislim isto kratki bodi, pamucnu laganu majicu dugih rukava, hlacice ko tajice duge, traku za kosu (u kompletu mi je) ili laganu bijelu pamučnu kapicu i carapice. Uzet cu isto dekicu/Tetra pelenu ako će trebati dodatno pokriti i mislim da je to ok i da je bitno da je slojevito.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.