Pepsi to ti je obrazac baš od HZZO-a...ubiti je isti kao i za komplikacije ako si koristila,samo zaokružiš rodiljni a ne komplikacije...imam ga ja na mailu,pa mogu stavit tu ako treba :)
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Meni je od jučer otvorio porodiljni, sad sam upravo poslala na Hzzo, mene nisu nikakav zahtjev tražili za komplikacije, tako da ne vjerujem da će i sada. To valjda kako gdje tko traži.🤷🏼♀️
url=https://lilypie.com]
Ni meni nije bio potreban obrazac nikakav ko ni Anuski
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Hej cure! Htjela bi vam se pridružit.. nadam se da nije kasno. Vidim da vas ima već debelo u 30im tjednima..
Ja sam danas 25+5 tt
Čekamo dečkića. Termin je 04.08..
Druga trudnoća. Iz prve imamo curicu😊
Sve je ok od početka. Jedino što je doktorica rekla da je maleni jako velik ("kapitalac") ..
Malo me to brine.. ne malo.. puno 🤦♀️
Curka je bila 4120g i jedva sam rodila. Vidjet ćemo sad sta ce bit..
Bila sam na ogtt i vrijednosti su bile 3.7 /7.4 / 7.7
Inače imamo grupu mi ljetne bebe iz godine rođenja curice i super smo ekipa tamo.
Idem sad citat da malo polovim.
Jedino što sam mi je od sinoć ostalo u sjećanju da je netko rodio malenoga anđela. Bas mi je žao.😟 takve stvari bas jako dirnu. Kao šamar u noći kad se bunim što se ne mogu namjestiti kako mi paše..
I tak
Pregled imam 5.5. I najviše me strah vage 🙈
Pepsito ti je obrazac baš od HZZO-a…ubiti je isti kao i za komplikacije ako si koristila,samo zaokružiš rodiljni a ne komplikacije…imam ga ja na mailu,pa mogu stavit tu ako treba :)
Molim te, ako ti nije problem 🙏
Jer meni na stranicama piše da moram tobož neki zahtjev predati 🤷
Samo da se javim, pa cu vas citati kasnije. Dusa mi spava, samo sam 4 sata nocas uspjela odspavati.
Pregled super prosao, tlak bio 110/70,kile miruju a bebe obe su skoro po 1600 gr. Grlic je 31mm i zatvoren. Polozaj beba je takav da cu definitivno na carski,druga beba je poprijeko. Bebe nemirne,ismijala mi se dr kad sam pitala da nisu slucajno 3 bebe koliko znaju biti nemirne🤣
Kaze da to stezanje stomaka su ustvari pripreme. Pitali ju da li je normlano da osjetim bol i kao da me pece na jednom mjestu, gdje beba 2 udara i gura glavicom(pod rebra) kaze da jeste jer beba tu razvlaci. Bukvalno onaj osjecaj kao kad gori,tj upali se misic.
Sutra idem se javiti u bolnicu, ona misli da necu dugo ostati jer kaze sto bi oni tebe drzali i da im budes trosak kad je sve u redu. Samo ce te po protokolu za blizanacke trudnoce pregledati i odraditi sve pretrage i nalaze. I da, rekla je da su bebe vece za sedmicu dana. Tako da nema sanse da ja doguram do termina... Fragmin mi se iskljucuje 3 dana prije dogovorenog carskoga.
Hej cure! Htjela bi vam se pridružit.. nadam se da nije kasno. Vidim da vas ima već debelo u 30im tjednima..
Ja sam danas 25+5 tt
Čekamo dečkića. Termin je 04.08..
Druga trudnoća. Iz prve imamo curicu😊
Sve je ok od početka. Jedino što je doktorica rekla da je maleni jako velik ("kapitalac") ..
Malo me to brine.. ne malo.. puno 🤦♀️
Curka je bila 4120g i jedva sam rodila. Vidjet ćemo sad sta ce bit..
Bila sam na ogtt i vrijednosti su bile 3.7 /7.4 / 7.7
Inače imamo grupu mi ljetne bebe iz godine rođenja curice i super smo ekipa tamo.
Idem sad citat da malo polovim.
Jedino što sam mi je od sinoć ostalo u sjećanju da je netko rodio malenoga anđela. Bas mi je žao.😟 takve stvari bas jako dirnu. Kao šamar u noći kad se bunim što se ne mogu namjestiti kako mi paše..
I tak
Pregled imam 5.5. I najviše me strah vage 🙈
Dobro nam došla! ☺️ Dodala sam te na naše liste 🥰
A za vagu totalno te razumijem 🤣
Samo da se javim, pa cu vas citati kasnije. Dusa mi spava, samo sam 4 sata nocas uspjela odspavati.
Pregled super prosao, tlak bio 110/70,kile miruju a bebe obe su skoro po 1600 gr. Grlic je 31mm i zatvoren. Polozaj beba je takav da cu definitivno na carski,druga beba je poprijeko. Bebe nemirne,ismijala mi se dr kad sam pitala da nisu slucajno 3 bebe koliko znaju biti nemirne🤣
Kaze da to stezanje stomaka su ustvari pripreme. Pitali ju da li je normlano da osjetim bol i kao da me pece na jednom mjestu, gdje beba 2 udara i gura glavicom(pod rebra) kaze da jeste jer beba tu razvlaci. Bukvalno onaj osjecaj kao kad gori,tj upali se misic.
Sutra idem se javiti u bolnicu, ona misli da necu dugo ostati jer kaze sto bi oni tebe drzali i da im budes trosak kad je sve u redu. Samo ce te po protokolu za blizanacke trudnoce pregledati i odraditi sve pretrage i nalaze. I da, rekla je da su bebe vece za sedmicu dana. Tako da nema sanse da ja doguram do termina… Fragmin mi se iskljucuje 3 dana prije dogovorenog carskoga.
Meni su rekli da cu ako sve bude u redu rodit prirodno i fragmin do kraja trudnoce. I cak 6 tjedana nakon, sto mi nije nikako drago. Pun mi je kufer tih inekcija. A mislim se sta ako mi se zakomplicira pa moram na carski a ja pod fragminom do kraja 😳 joj. Neznam cure kako je vama al mene trtica i isijas ubijaju, ja nista nespavam budim se po 100 puta nocu 🤪😴
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ja spavam ko klada. Eventualno me mjehur probudi jednom. Klada,klada. Ne znam kaj će bit kad dođe beba pa svakih 2,3 sata buđenje :D niš me ne boli,jedino dole imam taj neki čudan pritisak. Ne uvijek,ali kao da me peče dole cerviks ili ne znam kaj. I isjecjedak mi se čini da mi je pojačan. Strah me malo pregleda,ne znam jel bi uzela kofer ili ne-za svaki slučaj.
Za porodiljni sam i ja ispunjavala 2 zahtjeva,1 je meni ostao i to je kao i riješenje a drugi sam tamo ostavila. I za komplikacije sam ispunjavala zahtjev...
Krevetić nisam još namjestila. Kinderbet je u sobi pored kreveta,svu posteljinu sam oprala i stavila u one vakumske vreće,pa kad kucne čas nekog budem zamolila da namjesti krevetić.
Naci ja muku mucim s debilosima iz hzzoa jer me traze potvrdu o placi zadnjih 6 mj,kojoj placi nisam radila od 10 mj,poslat cu im samo zahtjev za porodiljni nek se fuckaju oni
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰