Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    27. Travanj 2022. 10:16

Ja sam pripremila slojevito, dugi body, duge hlačice, čarapice, trakicu za kosu(ako bi bilo hladnije onda kapica) i jaknicu laganu pamučnu, kao vesticu isto ako bi bilo hladnije...naravno uvijek ima i dekica ili tetrica za pokriti, sve zavisi o vremenu.bitno da je to sve spremno, pa ćemo vidjeti.više me brine kaj će muž meni donijet za izlazak🤣

url=https://lilypie.com]

Teab
    27. Travanj 2022. 10:41

peppito

Teab

4300😱 ja molim boga da mi mali bude do 3200 jer sam sva neka mini 160 cm sam visoka jest da mi je zdjelica sira al ovak sam sva neka mala a imam osjecaj da cu rodit velko i dugacko djete jer je od pocetka veci a na zadnjem pregledu je bio i duzi,sve me strah

Moju su procijenili 2 tj prije poroda na 3100… rodila se ko sto sam napisala sa 4120g. Želim zaboravit taj porod 😅

Ja ne zelim pristupit svom porodu 🤣🤣 vec sad imam osjecaj da mali premasio 2500 a 34 tt sam

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Samoja6
    27. Travanj 2022. 10:42

Ja sam kupila ovaj kompletić za izlazak i nadam se da će to biti u redu! 😍😍
    https://ibb.co/7kTQCLm
    Nikako dočekati... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Mallla
    27. Travanj 2022. 10:44

Ubacujem se na temu odjeća. Pripremite i dugo i kratko ili slojevito.
    Rodila sam prošle godine 24.6 a izašli smo 28.6 imamo 30min vožnje do kuće. Vani je bio toplotni udar. Bebu sam obukla u dugi bodi, tajice i čarapice, stavila je u jaje i imala za pričuvu tetru za pokriti...uglavnom pregrijala se, toliko da sam je uspjela probuditi tuširanjem i od tada smo kući nosili kratki bodi i duge hlače i čarape dok nije i to počelo smetati pa je bila u kratkom bodiju i čarapicama. Sve ovisi kakvo će vrijeme biti al evo da se ne prepadnete ako vam se dogodi kao meni.
    Naravno ovisi kakvo će vrijeme biti, koje doba dana, al je ok uračunati da jaje isto grije plus pelena koja također grije. Slijedom toga prijedlog da radje hlačice plus čarapice nego oni spojeni kombinezoni sa stopalima jer čarapicu lakše skinete s nogice za potrebu rashlađivanja.
    Ovaj put mi je termin kraj 8mj tada vrućine popuštaju pa će bit ta kombinacija bodi, hlačice i čarape, a u pričuvi tetra.

url=https://lilypie.com]

Marijanaaa12345
    27. Travanj 2022. 11:29

missR

Peps19 bas tako se i osjecam, uzbudena ali i prestrasena malo. Brzo je to doslo 😄
    Mogu vam reci cure da je meni zadnjih tjedan dana bas fizicki jako tesko, puno teze nego sam mislila. Noge su mi natecene, prsti na rukama i nogama, vec sam na +15 kg, uz to imam ukljesten zivac u donjem dijelu leđa i ne spavam nikako, noge mi nemirne.. stvarno zadnji mjesec je preee tezak, bar meni. Na to me nitko nije upozorio. I onda mi svi kazu odmaraj, spavaj, a ja imam osjecaj da cu vise spavat kad rodim nego sad 🥴🥴🥴

Koda sam ja pisala, u potpunosti identicno psihofizicko stanje hh. Samo sto tebi krece, ja se bojim da bi mozda mogla prenijeti. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

MamaH
    27. Travanj 2022. 12:15

Jao puno toga ste sad ispisale, ajde da testiram koliko mi je dobra memorija 🤣

Sto se tice mjera na uzv, sina su dobro procijenilo, roden je sa 3270g nakon termina, cijelo vrijeme su govorili da je sitnija beba, takav je i ostao. Kcer je uvijek bila veca, bar 2 tj, u nekom momentu su mjere trbuha odskakale i po 3 tj. Rodena je sa 3600 par dana prije termina, i bez obzira sto je bila veca, lakse je izletila 😂 s njom sam imala samo dva dekorativna sava i bila ko zmaj sat vremena nakon poroda, nakon sina sam tjednima borila se s bolovima od savova. Tak da veca beba ne znaci nuzno i tezi porod :)

Jos ne naoticem, ali nisam ni u jednoj trudnoci imala taj problem pa se nadam da ce tako i ostati. Meni je sve u trbuhu, i izgledam vec sad kao da sam presisala termin jer sam punih 1,58m visoka 😂

Za izlazak jos nisam nista pripremila, mislim da ce biti bodi kratkih rukava, preko pamucna pidjamica i ako bas bude hladnije tih dana, dekica preko. Svakako je to par minuta do auta. Preporucam slojevito oblacenje jer se uvijek moze maknuti visak ak je vruce. I dobro su cure napisale, provjeravati na ledima i vratu jel djetetu hladno, rukice i nogice budu vecinom hladne bez obzira :)

Ja sam pocela napokon neke stvari nabavljati, al ni blizu spremna. Otezava mi sve to skupa cinjenica da se malac uglavio dolje i imam uzasan pritisak ako predugo stojim ili setam :( trnu mi kukovi po noci, nikako ne spavam, moram na wc 10000 puta. Jedva cekam da dodemo u sigurne tjedne da krenem sa istjerivanjem ovog uragana iz mene 😂

18.01.2016. 💙
    10.01.2018.💜
    termin 27.06.2022.💙

Crazypeach
    27. Travanj 2022. 12:16

Bok,evo i mene s pregleda. Ja sam sad točno 35 tjedana po zadnjoj mengi a po ultrazvuku 36. Bebač ima 3 i 200!! Još ja kažem doktoru-to će biti neka velika beba,a on meni-ne,to će biti normalna beba. Glavica je dole ali ne prenisko. Mirovanje je završeno-rekao je slobodno šetajte i skačite. Rekla sam za pritisak,rekao mi je samo- niste vi naviknuti na to,jer nisam u 1.trudnoći bila tak dugo trudna. Idući pregled za tjedan dana 4.5. Ne znam kad bi ovaj malecki trebao doći,pripremila sam mu za obuć bodi dugi rukav,tanju majicu s dugim rukavima i hlačice,kombinezon ali ne predebeli i prekrivač.  I tanju kapicu

Visibaba07
    27. Travanj 2022. 12:18

BlairWaldorf

Cure moje drage koje ste prosle spontani… Kako ste se i kada opustile u novoj trudnoći i da li ste radile neke pretrage prije 1. pregleda ili ste samo isti dočekale ? Hvala svima na odgovoru u savjetima ❣️

Pa iskreno skoro nikada..svaki odlazak na pregled je bio strepnja,šta će reć,oću čuti opet iste riječi itd..pa je sve to rezultiralo visokom tlaku na tim pregledima.
    Možda kad sam počela osjećati bebu je bilo lakše malo jer znam da je tu,ali dok nisam počela osjećati najrađe bi bila svaki dan na pregledu 🙃
    Ako misliš na prvi pregled nakon plusa na testu,vadila sam samo dva puta betu..
    Nakon prvog pregleda kad samo imali srčanu reakciju bebe uvela mi je duphastoni to sam pila prvo tromjesečje. Folnu i Prenatalne tablete i prije toga.
    Sretno 🍀 probaj se opustiti,ja sam sada pri kraju nadam se uspješne trudnoće i malo mi je žao šta se nisam više opustila i uživala nego stalno bila zabrinuta oko nečega,ali to je teško za opisati i mislim da to može shvatiti samo netko tko je prošao spontani ili više njih...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• ar5
    27. Travanj 2022. 12:38

Evo mi smo jučer obavili pregled, sve je u redu, imamo oko 1800gr 😁 maleni je glavicom dolje već neko vrijeme, nadam se da se neće sad pod zadnje predomisliti 😅
    Idući pregled nam je 17.05., tada je rekla da cemo napraviti sve one potrebe briseve još.
    Vidim da pričate o robici za izlazak, ja ću pripremiti duge tanke hlačice, body i kratki i dugi pa ćemo vidjeti koliko bude toplo tih dana i na vrh pamučnu majčicu dugih rukava, nadam se da to bude ok. 
    Mene zanima više klima u autu? Znači imamo 50tak minuta vožnje iz bolnice do doma, nadam se da bebi jako ne smeta klima? Ako ju ne upalimo bit će u autu 100 stupnjeva dok dođemo do doma 🤔🤔 kakva iskustva imate s tim?

💃 26 🕺29
    Termin: 27.06.2022.

marimare
    27. Travanj 2022. 13:15

Pozdrav žene, joj kad vas vidim sve tako spremne, osjecam se ko teen mom. Meni ta trudnoca toliko dobro ide da bi je najradije nastavila jos malo da sve prirpemim.

Pitanje, prvi put u zivotu idem na bolovanje, a kamoli porodiljni i nista ne znam. A ni moji u uredu nisu skroz na ti s time.
    Sto trebam za pocetak porodiljnog? Krenuo mi je danas i to je onih 45 dana prije poroda.
    Hvala svima na pomoci!

💃🏻 34 - visok prolaktin
    👨🏻‍💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
    Previše godina truda 5+
    9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
    13.9.punkcija - 4 oplodjene js
    18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
    29.9. 543 bHCG
    25.11. Nifty uredan, dečko!
    33. tjedan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.