Samo da se javim, pa cu vas citati kasnije. Dusa mi spava, samo sam 4 sata nocas uspjela odspavati.
Pregled super prosao, tlak bio 110/70,kile miruju a bebe obe su skoro po 1600 gr. Grlic je 31mm i zatvoren. Polozaj beba je takav da cu definitivno na carski,druga beba je poprijeko. Bebe nemirne,ismijala mi se dr kad sam pitala da nisu slucajno 3 bebe koliko znaju biti nemirne🤣
Kaze da to stezanje stomaka su ustvari pripreme. Pitali ju da li je normlano da osjetim bol i kao da me pece na jednom mjestu, gdje beba 2 udara i gura glavicom(pod rebra) kaze da jeste jer beba tu razvlaci. Bukvalno onaj osjecaj kao kad gori,tj upali se misic.
Sutra idem se javiti u bolnicu, ona misli da necu dugo ostati jer kaze sto bi oni tebe drzali i da im budes trosak kad je sve u redu. Samo ce te po protokolu za blizanacke trudnoce pregledati i odraditi sve pretrage i nalaze. I da, rekla je da su bebe vece za sedmicu dana. Tako da nema sanse da ja doguram do termina… Fragmin mi se iskljucuje 3 dana prije dogovorenog carskoga.
Meni su rekli da cu ako sve bude u redu rodit prirodno i fragmin do kraja trudnoce. I cak 6 tjedana nakon, sto mi nije nikako drago. Pun mi je kufer tih inekcija. A mislim se sta ako mi se zakomplicira pa moram na carski a ja pod fragminom do kraja 😳 joj. Neznam cure kako je vama al mene trtica i isijas ubijaju, ja nista nespavam budim se po 100 puta nocu 🤪😴

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ja spavam ko klada. Eventualno me mjehur probudi jednom. Klada,klada. Ne znam kaj će bit kad dođe beba pa svakih 2,3 sata buđenje :D niš me ne boli,jedino dole imam taj neki čudan pritisak. Ne uvijek,ali kao da me peče dole cerviks ili ne znam kaj. I isjecjedak mi se čini da mi je pojačan. Strah me malo pregleda,ne znam jel bi uzela kofer ili ne-za svaki slučaj.
Za porodiljni sam i ja ispunjavala 2 zahtjeva,1 je meni ostao i to je kao i riješenje a drugi sam tamo ostavila. I za komplikacije sam ispunjavala zahtjev...
Krevetić nisam još namjestila. Kinderbet je u sobi pored kreveta,svu posteljinu sam oprala i stavila u one vakumske vreće,pa kad kucne čas nekog budem zamolila da namjesti krevetić.
Naci ja muku mucim s debilosima iz hzzoa jer me traze potvrdu o placi zadnjih 6 mj,kojoj placi nisam radila od 10 mj,poslat cu im samo zahtjev za porodiljni nek se fuckaju oni

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
" jutro" cure!
Ja neznam dal sam ikad gore spavala... Nikako se namistiti, pa vruće, pa me zaboli na jednoj strani, pa se okreni na drugu, pa se diži jer će mjehur eksplodirati! I tako došlo 7 kad se moram dizati i otići vaditi krv! Izvadila, otišla do mesnice, došla kod mojih i došlo mi slabo! Odjednom me hladan znoj oblio, užasan osjećaj...
Nama je krevetić u sobi, posteljina još nije oprana, ormar je sastavljen i danas sam planirala početi prati, međutim planovi su se promijenili jer se osjećam kao da me nešto zgazilo!
Što se tiče zahtjeva, ja evo prvi put čujem za to... Još sam pitala na Hzzo u što trebam poslati i to mi nisu spomenuli... Valjda bi mi rekli da je trebalo... Tražili su me samo kopiju osobne, tekućeg računa i poslala sam im skeniran papir od komplikacija...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Očito svaki HZZO ured radi drugačije,možda najbolje kontaktirati područje u koje spadate..
Ja sam im pisala mail i rekli su mi doznaku i ovaj zahtjev https://ibb.co/PzYNyyM
Ali to nije isto kao šta je Lovely stavila,to mi nije nitko spomenuo..nemam pojma...ja sam osobnu i iban slala kad sam otvarala komplikacije pa su mi rekli da to sada ne treba...
Ovo je za područje Rijeke..

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sretno s pregledima cure :)
Ima li tko 30+ da planira ici u Vinogradsku ili netko tko je već bio prije i ima iskustva s Vinogradskom?
Ne znam ni di je zgrada, ni TA ni rodiliste, ako nista saznati cu ovaj tjedan :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Očito svaki HZZO ured radi drugačije,možda najbolje kontaktirati područje u koje spadate..
Ja sam im pisala mail i rekli su mi doznaku i ovaj zahtjevhttps://ibb.co/PzYNyyM
Ali to nije isto kao šta je Lovelystavila,to mi nije nitko spomenuo..nemam pojma…ja sam osobnu i iban slala kad sam otvarala komplikacije pa su mi rekli da to sada ne treba…
Ovo je za područje Rijeke..
Naci taj zahtjev koje je Lovely stavila sam i ja dobila,i jos me trazili potvrdu place zadnjih 6 mj prije otvaranja porodiljnog a uopce ne radim,zovem ih tamo i naravno da ih nemogu dobit,luda sam

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Evo ja obavila i pregled 🙂 bila brzo gotova čak danas...
Sve je dobro,odgovara tjednima..odnosno beba je veća za tjedan dana ali tako od samog početka..procjena težine je 2200grama,ja sam na plus 7kg..tlak mi je bio normalan na pregledu,mislim da je to prvi put da mi nije bio povišen na dan pregleda 🙂
Kontrola kroz dva tjedna,neznam točna datum još,jer zbog mog šećera mora pratiti rast trbuha bebe,iskreno nisam to baš razumjela,ali rekao je nek se ne brinem da je za sada sve u granicama i normali ali da su ovo tjedni kad može doći do nekog odstupanja pa se zato češće kontrolira...kako god..idemo dan po dan...
I imam pitanje,dali vama kojima je beba veća su pomakli termin poroda? 🤔

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Naci ja muku mucim s debilosima iz hzzoa jer me traze potvrdu o placi zadnjih 6 mj,kojoj placi nisam radila od 10 mj,poslat cu im samo zahtjev za porodiljni nek se fuckaju oni
Zadnjih 6 mj kad si radila, u to ne spadaju ove komplikacije. Mene nisu tražili vjerojatno jer imaju od prije, tako da ne znam
Ja sam poslala malom doznake od dr i zahtjeve koje su mi poslali na mail za ispuniti i danas me zvala žena da je sve riješeno i da dođem samo produžiti kad beba napuni 5 mj.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
TeaB to ti je plaća prije otvaranja komplikacija..

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji