Evo i mene s pregleda. Beba je dobro 1,400 kg. Za tjedan dana je veca. Ja se moram pridrzavati svakako dijete bez secera i dalje. Hvala bogu da je sve u redu. Stasmo sve dosad prosle i koliko spontanih kad se sjetim. I mfrau mi je u mislima. Bas sam zalosna. Statije zivot i priroda. Ko to odlucuje oduzet nam dijete tako 😭😭😭 . Nije fer . Ufff
Ina trazena si na temi tko planira i radi na bebi 😄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pepsi, bas kako si i napisala, doslovno preko noci nestali gleznjevi. Puna vode vec desetak dana i bole zglobovi fil, natecenost saka, nogu, glave. Jedva čekam roditi, bas se ne prepoznajem vise hh
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Cure oprostite što se ne javljam tu, ali ne stižem i vise mi odgovara Facebook jer popratim kako tako obavijesti, a tu i zaboravim pa se nakupi. Ugl. sve bitno ako je prenesem i tu 😊
Ugl moj danasnji pregled me stvarno nakon ovih losih prethodnih dana, krcati losim informacijama i suzama, jako oraspolozio 😊
Ugl. sve je super osim sto mi je krvna slika i dalje losa tako da se vracam zeljezu i elektrolitima. Dobila sam na recept Ferrum sirup koji mi se pokazao super za stolicu i jos dodatno moram uzimati GlobiFer (to je islo na privatni recept skoro 200kn😲😓). Uvijek borba s tim zeljezom... Moram jos neki c vitamin uzet, zaboravila sam pitati je li dosta sumeci c vitamin ili nešto posebno... Ovaj Rehidromiks mi se gado na samu pomisao, ali jbg 😅... Moram pojacati proteine u prehrani iako mi se prehrana bazira ugl na proteinima i mastima. To mi je napomenuo zbog kisika u plucima ili tako nesto vezano za pluca ugl.
Slusala sam srceko kako kuca, odmah je i moje na mjestu 🥰🥰 onda je sestra uzela metar i mjerila trbuh, sto je to znacilo ne znam, ali izmjerila je 24cm 😁
I sad mi na slikama od ultrazvuka nije jasno... Na jednoj je GA 27w, na drugoj 37w, na trecoj 24w 😅 pitam ja sta je to snimio kaze trbuh (ja mislila glava i oci kao, a ono zeludac 😂) e tako da nis ne kuzim, ali dobro je, zatvorena sam, opet smo ju lovili po trbuhu koliko se micala 😊🥰
Veci smo za 2.tjedna🥰
I to bi bilo to mislim ... sljedeci pregled mi je 17.5. i nakon toga pravac Njemačka 😊

Peps19 bas tako se i osjecam, uzbudena ali i prestrasena malo. Brzo je to doslo 😄
Mogu vam reci cure da je meni zadnjih tjedan dana bas fizicki jako tesko, puno teze nego sam mislila. Noge su mi natecene, prsti na rukama i nogama, vec sam na +15 kg, uz to imam ukljesten zivac u donjem dijelu leđa i ne spavam nikako, noge mi nemirne.. stvarno zadnji mjesec je preee tezak, bar meni. Na to me nitko nije upozorio. I onda mi svi kazu odmaraj, spavaj, a ja imam osjecaj da cu vise spavat kad rodim nego sad 🥴🥴🥴
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Ja sam danas obavila osnovni shopping sa higijenskim stvarcicama za u torbu za rodiliste... Molim vas da mi pomognete di ste kupile pidzame/spavacice a da nisu totalno ludastih dezena, bez slika rode i ostalo. Znaci obicne jednobojne ili bar umjerenije boje 🤷
Ja sam danas obavila osnovni shopping sa higijenskim stvarcicama za u torbu za rodiliste… Molim vas da mi pomognete di ste kupile pidzame/spavacice a da nisu totalno ludastih dezena, bez slika rode i ostalo. Znaci obicne jednobojne ili bar umjerenije boje 🤷
Tams, ja sam si naručila spavaćice u C&A - imaju dio za mame pa tamo pogledaj, solidne su. Pregledala sve i svašta online, te mi se na kraju čine najbolje, normalnih su dezena, prilagođene dojenju, cijena ok.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Ja sam danas obavila osnovni shopping sa higijenskim stvarcicama za u torbu za rodiliste… Molim vas da mi pomognete di ste kupile pidzame/spavacice a da nisu totalno ludastih dezena, bez slika rode i ostalo. Znaci obicne jednobojne ili bar umjerenije boje 🤷
Pogledaj si c&a, mtč, ako imas u blizini plac-tamo se nađe jeftinih a zgodnih...

url=https://lilypie.com]
E da netko je spomenuo, meni je korigirani termin poroda 15.06. jer je beba od početka tjedan dana manja, a po mengi 09.06. Po korigiranom terminu bi mi porodiljni išao od 01.05., ali ovaj moj socijalni ginekolog gleda po zadnjoj mengi i otvorio mi ga je sa jučerašnjim datumom, valjda on zna kaj radi.prvu curku sam rodila ranije i isto su me zakinuli za tih tjedan dana(isto je bila tjedan dana manja cijelu trudnoću), rodila se u 34 tt, a oni su računali da je rođena u 35 tt kod produženja porodiljnog. Tako da mislim da oni gledaju po zadnjoj mengi što se zdravstvenog tiče, bar meni.
Dada termin poroda gledaju po zadnjoj mengi za porodiljni i to čak nemogu pomaknut ni dan..meni počinje 02.05,pitala dr može li pomaknut na 01.05 taj jedan dan da nemam komplikacije jedan dan u mjesecu nego sve porodiljni pa kaže ne može...

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Tams 4300 😲😲 sigurno nije bilo lako ?
Mislim ja sam velika,visoka i "ima" me ali baš mi zvuči puno za curku da ima npr 4300g 😆 i još prvi porod,a sad vidim po mjerama od danas da je i glavica kao za 36tt 😲 pa ja ću poludit s tim mjerama,sve nešto veće 😆
Bas tako je i meni bilo, ali evo procjena je bila doslovno u gram točna. I bilo je bas tesko posebno zadnjih 15 dana, jedva sam mrdala 😅 ja imam svega 167 cm i oko 55 kg i suprug je normalne visine, dok nam je malac i sada pravi veliki djecak isto malo veci od prosjeka, nemamo pojma na koga 🤣 a sta da ti kazem, osim sretno 🤣😅izac ce vec nekako… Ali taj carski nakon sto su me izmucili sa 17 sati forsiranja vaginalnog poroda mi je dosao ko najbolja kava na nekoj terasi uz more, spas!!! 🤷🤣
Možda na poštara 😆😆 šalim se naravno 🤣🤣🤣
A nekako mora izaći...a nakon toliko sati "mučenja" vjerujem da je carski ko šlag na torti..
Nadam se da će ti ovaj put bit brže i lakše 🍀

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Tams 4300 😲😲 sigurno nije bilo lako ?
Mislim ja sam velika,visoka i "ima" me ali baš mi zvuči puno za curku da ima npr 4300g 😆 i još prvi porod,a sad vidim po mjerama od danas da je i glavica kao za 36tt 😲 pa ja ću poludit s tim mjerama,sve nešto veće 😆
Bas tako je i meni bilo, ali evo procjena je bila doslovno u gram točna. I bilo je bas tesko posebno zadnjih 15 dana, jedva sam mrdala 😅 ja imam svega 167 cm i oko 55 kg i suprug je normalne visine, dok nam je malac i sada pravi veliki djecak isto malo veci od prosjeka, nemamo pojma na koga 🤣 a sta da ti kazem, osim sretno 🤣😅izac ce vec nekako… Ali taj carski nakon sto su me izmucili sa 17 sati forsiranja vaginalnog poroda mi je dosao ko najbolja kava na nekoj terasi uz more, spas!!! 🤷🤣
Možda na poštara 😆😆 šalim se naravno 🤣🤣🤣
A nekako mora izaći…a nakon toliko sati "mučenja" vjerujem da je carski ko šlag na torti..
Nadam se da će ti ovaj put bit brže i lakše 🍀
Ajme i ja se nadam 😅😅 ili bar da ne ide preko 4 kg opet 🤣
Hvala cure, pogledam u c&a 🙂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji