![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Peps19 bas tako se i osjecam, uzbudena ali i prestrasena malo. Brzo je to doslo 😄
Mogu vam reci cure da je meni zadnjih tjedan dana bas fizicki jako tesko, puno teze nego sam mislila. Noge su mi natecene, prsti na rukama i nogama, vec sam na +15 kg, uz to imam ukljesten zivac u donjem dijelu leđa i ne spavam nikako, noge mi nemirne.. stvarno zadnji mjesec je preee tezak, bar meni. Na to me nitko nije upozorio. I onda mi svi kazu odmaraj, spavaj, a ja imam osjecaj da cu vise spavat kad rodim nego sad 🥴🥴🥴
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Ja sam danas obavila osnovni shopping sa higijenskim stvarcicama za u torbu za rodiliste... Molim vas da mi pomognete di ste kupile pidzame/spavacice a da nisu totalno ludastih dezena, bez slika rode i ostalo. Znaci obicne jednobojne ili bar umjerenije boje 🤷
Ja sam danas obavila osnovni shopping sa higijenskim stvarcicama za u torbu za rodiliste… Molim vas da mi pomognete di ste kupile pidzame/spavacice a da nisu totalno ludastih dezena, bez slika rode i ostalo. Znaci obicne jednobojne ili bar umjerenije boje 🤷
Tams, ja sam si naručila spavaćice u C&A - imaju dio za mame pa tamo pogledaj, solidne su. Pregledala sve i svašta online, te mi se na kraju čine najbolje, normalnih su dezena, prilagođene dojenju, cijena ok.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Ja sam danas obavila osnovni shopping sa higijenskim stvarcicama za u torbu za rodiliste… Molim vas da mi pomognete di ste kupile pidzame/spavacice a da nisu totalno ludastih dezena, bez slika rode i ostalo. Znaci obicne jednobojne ili bar umjerenije boje 🤷
Pogledaj si c&a, mtč, ako imas u blizini plac-tamo se nađe jeftinih a zgodnih...
url=https://lilypie.com]
E da netko je spomenuo, meni je korigirani termin poroda 15.06. jer je beba od početka tjedan dana manja, a po mengi 09.06. Po korigiranom terminu bi mi porodiljni išao od 01.05., ali ovaj moj socijalni ginekolog gleda po zadnjoj mengi i otvorio mi ga je sa jučerašnjim datumom, valjda on zna kaj radi.prvu curku sam rodila ranije i isto su me zakinuli za tih tjedan dana(isto je bila tjedan dana manja cijelu trudnoću), rodila se u 34 tt, a oni su računali da je rođena u 35 tt kod produženja porodiljnog. Tako da mislim da oni gledaju po zadnjoj mengi što se zdravstvenog tiče, bar meni.
Dada termin poroda gledaju po zadnjoj mengi za porodiljni i to čak nemogu pomaknut ni dan..meni počinje 02.05,pitala dr može li pomaknut na 01.05 taj jedan dan da nemam komplikacije jedan dan u mjesecu nego sve porodiljni pa kaže ne može...
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Tams 4300 😲😲 sigurno nije bilo lako ?
Mislim ja sam velika,visoka i "ima" me ali baš mi zvuči puno za curku da ima npr 4300g 😆 i još prvi porod,a sad vidim po mjerama od danas da je i glavica kao za 36tt 😲 pa ja ću poludit s tim mjerama,sve nešto veće 😆
Bas tako je i meni bilo, ali evo procjena je bila doslovno u gram točna. I bilo je bas tesko posebno zadnjih 15 dana, jedva sam mrdala 😅 ja imam svega 167 cm i oko 55 kg i suprug je normalne visine, dok nam je malac i sada pravi veliki djecak isto malo veci od prosjeka, nemamo pojma na koga 🤣 a sta da ti kazem, osim sretno 🤣😅izac ce vec nekako… Ali taj carski nakon sto su me izmucili sa 17 sati forsiranja vaginalnog poroda mi je dosao ko najbolja kava na nekoj terasi uz more, spas!!! 🤷🤣
Možda na poštara 😆😆 šalim se naravno 🤣🤣🤣
A nekako mora izaći...a nakon toliko sati "mučenja" vjerujem da je carski ko šlag na torti..
Nadam se da će ti ovaj put bit brže i lakše 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Tams 4300 😲😲 sigurno nije bilo lako ?
Mislim ja sam velika,visoka i "ima" me ali baš mi zvuči puno za curku da ima npr 4300g 😆 i još prvi porod,a sad vidim po mjerama od danas da je i glavica kao za 36tt 😲 pa ja ću poludit s tim mjerama,sve nešto veće 😆
Bas tako je i meni bilo, ali evo procjena je bila doslovno u gram točna. I bilo je bas tesko posebno zadnjih 15 dana, jedva sam mrdala 😅 ja imam svega 167 cm i oko 55 kg i suprug je normalne visine, dok nam je malac i sada pravi veliki djecak isto malo veci od prosjeka, nemamo pojma na koga 🤣 a sta da ti kazem, osim sretno 🤣😅izac ce vec nekako… Ali taj carski nakon sto su me izmucili sa 17 sati forsiranja vaginalnog poroda mi je dosao ko najbolja kava na nekoj terasi uz more, spas!!! 🤷🤣
Možda na poštara 😆😆 šalim se naravno 🤣🤣🤣
A nekako mora izaći…a nakon toliko sati "mučenja" vjerujem da je carski ko šlag na torti..
Nadam se da će ti ovaj put bit brže i lakše 🍀
Ajme i ja se nadam 😅😅 ili bar da ne ide preko 4 kg opet 🤣
Hvala cure, pogledam u c&a 🙂
4300😱 ja molim boga da mi mali bude do 3200 jer sam sva neka mini 160 cm sam visoka jest da mi je zdjelica sira al ovak sam sva neka mala a imam osjecaj da cu rodit velko i dugacko djete jer je od pocetka veci a na zadnjem pregledu je bio i duzi,sve me strah
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Evo i mene s pregleda. Beba je dobro 1,400 kg. Za tjedan dana je veca. Ja se moram pridrzavati svakako dijete bez secera i dalje. Hvala bogu da je sve u redu. Stasmo sve dosad prosle i koliko spontanih kad se sjetim. I mfrau mi je u mislima. Bas sam zalosna. Statije zivot i priroda. Ko to odlucuje oduzet nam dijete tako 😭😭😭 . Nije fer . Ufff
Ina trazena si na temi tko planira i radi na bebi 😄
Ja? Sigurno? Bilo je jos ina ovdje 😃 . Idem vidit tko me treba
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Crazypeach - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tinkica27 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰