Jutro cure opet trazim nekog ko se kuzi u ctg hahaha.
Jel se to kaj tu pokrece bubaju me malo leda,i dole lijevo u trbuhuhttps://ibb.co/J2qdGzM . 🤣
Po meni da, jer krivulja se penje oko 80...iznad 80 se smatra da su porođajni trudovi. Drzim 🤞da se pokrene kak treba i sretno 🥰
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cocolina rekoh ti ja ita utakmice ti si gotova
url=https://lilypie.com]
Raspored: 13.6, 18.6 i 22.6 za pocetak, a onda kasnije ako prođemo.... Od sutra očekujem da se malo počmemo nizati s porodima...ima nas kandidata!
Ahaha termini utakmica su izgleda postali bitna stavka u našim trudnoćama. Mogla bih ja škicnuti kad još igramo, pa ako prođemo dalje kad bi onda bila ta utakmica i tako sve do 29.6. 😁
.
Ana, moram ti reći da sam super spavala 😁 Evo prošlo nekoliko noći, a da se ne budim onako na sat ili dva 🥳
.
A sad idem čistiti pod, vrijeme je 😅
Op op, drago mi je bas 🥳🥳🥳🥳
2021. M 💗
Hvala cure na savjetima, pijem magnezij ali mi ne pomaze previse, mozda da dodam koju dozu vise, pokusat cu tako.
Sinoc nisam oka sklopila na kraju sam osla mocit noge u hladnu vodu, bilo je malo bolje tako onda zaspalla oko 5 i odspavala do 10, ova noc mi je bila bas vesela
Mozes popiti dva na dan... Ja pijem zbog kontrakcija sveukupno oko 1000mg dnevno (Roidakal plus direkt). Prvih par dana sam kakala kao grlica, kasnije se vec organizam naviknuo. Pomaze mi ta vecernja doza direkta i za grceve u nogama koji su krenuli pred par dana. Bas osjetim da mi bude lakse nakon sto ga popijem.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja sam jutros proplakala i rekla da sam premlada za ovo i da ne zelim drugo dijete ubrzo 😂 dobila sam cokoladu 🤣❤️
I ja sam preplakala da se osjećam usamljeno 🤣🤣
Očito takav dan da nas emocije lupaju haha
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ma to zenske otvore jer ih pukne luda valjda....tako je bilo i za 2021 cini mi se kad su cure trudilice zakljucile da je proljece njihovo pa prije nego je itko bio trudan otvarala se tema.... proljece pocinje krajem 3mj pa ajde otvoriti temu za veljacu kao ako ces je brojati tako...al tek one koje ovaj mj ostanu trudne rodit ce cca u 3mj....evo sam se razvezala al meni je to bas glupo deluxe! Al dobro to sam samo ja!
Koliko se sjećam još nedavno smo na tekmama tražile inspiracije za imena, sad se nadamo da će potaknuti trudove 😆 Sretno Cocolina! Ne bi bilo loše pripremiti neki navijački bodić za izlazak iz bolnice 🤭
Ali onu jučerašnju tekmu sam proplakala, ne ponovilo se 🙏
Termin 18.06
Ja sam jutros proplakala i rekla da sam premlada za ovo i da ne zelim drugo dijete ubrzo 😂 dobila sam cokoladu 🤣❤️
mi nabavili stash kinder buena i kutiju sladoled na stapicu pa muz baci nesto slatko na mene sa sigurne udaljenosti kad tak krenem. Imam i faze plakanja i faze smijanja, i jedno i drugo da ostanem bez zraka - i obicno zbog razloga tipa zaboravili smo kupiti mrkve. Dobro je dok hormoni peru u oba smjera i dok se cokoladom da rijesiti problem.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
E a sad malo ozbiljnije pitanje, primarno za mame koje su vec prosle, a onda i za vas koje ste raspravile sa svojim partnerima sto cete i kako... Pitao me jucer muz (on sad cita neke bebi knjige) jel svaki put kad beba place se budimo oboje, kaze to mu se cini malo glupavo, crknut cemo od neispavanosti. Slazem se s njim, trebalo bi nekako drukcije to organizirati. A opet, ako budem dojila, onda se ja svakako moram buditi svaki put kad treba dojiti... sta onda, njega ne budim uopce? Ili ga budim kad je beba pojela da je presvuce i uspava?
Sorry to je mozda sasavo pitanje, ali uopce ne znam sta da ocekujem. Vjerojatno ce biti malo drukcije kad se on vrati na posao, ali to nece biti jedno 4-6 tjedana, tak da nas zapravo najvise zanima za sam pocetak, kasnije cemo se vec uhodati nekako. U tih prvih 6 tjedana se ne preporuca izdajanje, jel? U tom slucaju i tak ne moze on nahraniti nego samo ja... Pliz pomagajte vi koje ste dijelile s muzevima te nocne obveze, kak ste to rijesile da se ne osjecate kao da sve same radite a s druge strane da ih ne dizete bezveze da sjede i gledaju kak dijete sisa?
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji