Dominique ima li guzve na svetom Duhu?
Drago mi je da si poslusala intuiciju😊mi zene smo cudo😇💪🏽
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Sassy bas mi je zao :/ ali ajde bar nek te utjesi sto imas koga poslat i navigirat..imas jos vremena za sve :)
.
Raven nema! Bas je chill bilo, mozda mi se i zato cinila blazena atmosfera..vjerojatno je tako jer je vikend i korona pa nitko ne dolazi bas ak ne mora. Bilo je par poroda to sam skuzila po tim nekim izjavama i po pratnjama, cekali su ispred :)
.
Da, nije bas neki super osjecaj kad ti intuicija govori da bi trebala ic provjerit kaj je al je olaksanje kad saznas!
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Vidi se da je vikend, manje se piše, svi u nekim akcijama.
Dominique drago mi je da je sada sve pod kontrolom i da si mirnija. A s terapijom će i ti bolovi nestati.
Ja sam danas opet sebi organizirala turbo dan i sad sam umorna, nadam se da cu mirno spavati i naspavati se. Osim što mi trudnoća postaje teška sama po sebi tako ja još sama nabijem tempo u nebesa.
Ipak, zaključila sam da ću roditi 21.6 😊 ili su to samo puste želje.
url=https://lilypie.com]
Pridruzujem se ekipi kojoj naticu noge, ekipi hobita 🦶🦵🙄
.
Upravo tocam noge u ledenoj vodi, ne znam oce to pomoci ali bome su se sledile 😅
.
Jel postoji rijesenje za oticanje? Ne vjerujem da ga mogu sprijeciti ali jel si mogu kako olaksati ako bas jako nateknem. Za sada je ok, zglobovi vidljivi, ali postaje sve toplije a ja cu postajat sve trudnija..
🙅♀️30, 🙋♂️29
mara navodno pomaže odmarati noge na povišenom...e sad možda netko ima bolje ili brže rješenje!
url=https://lilypie.com]
Tweetyce, a sad zamisli u 39. tjednu da ti stalno stoji tako poprijeko 😜🙋 Mislim, super , aktivna beba, nema sto, ali rastegne mi trbuh ko zvakacu. Em boli, jer ko da zeli vidjeti do koje granice mi moze rastegnuti trbuh, em zivcira jer znam da tako ne bi trebala biti, em ono, stalno sam na podu u cetveronoznoj pozi, ljuljam se ko na brodu, a ona najvise sto glavom dodje do razine jajnika i onda pljas natrag.
Mara, meni su sad natecena i stopala i dlanovi, koristim istu metodu - lavor hladne vode. U prvoj trudnoci, stopala su mi bila gore nego hobitska, pa sam jednom napunila lavor leda - i rodila 3 dana nakon toga - ne znam jeli bilo do tog vrazjeg leda ali rodila sa 37 tj. Tako da nemoj sad bas pretjerati. Ja sad ne drzim noge na povisenom, jer moram malu okrenuti u polozaj glavom dolje, a navodno to drzanje nogu u povisenom se nikako tada ne preporuca.
Boobaboo! Ja citala da ides u hip bridge polozaj. Ili da stavis dasku za peglu izmedju kauca i poda i netko ti pomogne lec na nju i lezis tako 15min svaki dan 😅 ja sam svoju malu stisnula jucer. U jednom trenu mi je bas dojadilo, uhvatila sam trbuh s obe strane i malo je pritisla i okrenila se 😂
Il djecja poza. Il kazu stavi nesto hladno na trbuh na mjesto gdje je bebi glava. 🤷🏻♀️
Ja pokusavam zamislit ovo s daskom za peglanje (koju nemam) i nikako mi ne ide ali zvuci... avanturisticki
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ja ne mogu spavati poludit cu, preznojavam se u krevetu kao luđak i jos mi onaj odvratan osjecaj sidrom nemirnih nogu. Ubila bi se kako to mrzim 😖
U bolnici moja cimerica ima isto sindrom nemirnih nogu i sestra joj je rekla da pije magnezij i da ga slobodno vise popije da se smiri. Probaj tak🤷♀️
Jutro cure.. Nadam se da vam je bila koliko toliko ugodna noc.
Preznojavanje ja se po noci budim mocit vrat, lice, tabane koliko mi je vruce. Sta ce tek bit kad se krenem cistit od hormona sve se bojim.
Naticanje meni nista ne pomaze, ali nista. Na povisenom mi tesko jer ne mogu dugo na leđima, a bome ni sjedit. Kupka naizmjence toplo, hladna, masaze, ma ko hobit sam sve me strah kako ce bit do kraja. Svi kazu otic ce s porodom, ali ipak, sramota me negdje ic, em stanem u jedne jedine japanke, em to prestrasno izgleda
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji