Jutro ženice... ja nocas nisam uopce spavala. Kao da me zateze trbuh koliko se gospodična namještala. 😂
A oticanje nogu je isključivo od prevelikog kretanja. Dok sam lezala u bolnici, noge su bile oke. Kad su me poslali doma, dva dana oke i onda opet dva balvana. Ne opterecujem se previse, imam jedne tenisice i jedne japanke koje mogu i stalno sam u njima. I svake veceri prije spavanja ih izmasiram s uljem da se ne susi koža i nedajboze još popuca zbog toga. Tak da...
Al jedva čekam da rodim već...sto od nestrpljivosti da se upoznamo, sto od toga sto se ko kit na suhom osjećam 😂
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Dragi dnevnice, odspavala sam 8 sati bez budenja za wc i bez jacih bolova u kukovim/bokovima/preponama. Jel Bozic uranio?
2021. M 💗
Dominiqe, bar si mirna i nece se pogorsati upala 🥳
Malla, ja idem roditi 26.6., mantram si 😂
2021. M 💗
Jutro!
Meni noc prosla odlicno al zato sam od 6:30 budna, nadam se da cu sada malo i nastaviti. Ustajala sam se u wc al sam svejedno nastavila spavati, ne moze bolje!
Problema s oticanjem bas i nemam, oteknu noge na vecer ako sam taj dan bila na nogama puno ali nista znacajno...a do jutra opet budu ok.
Danas planiram uglavnom odmarati!
url=https://lilypie.com]
Tweetyce, evo ponosno priznajem sve osim daske za peglanje iskusala 😂 I to sam se premisljala hocu-necu, jer sam na blogu neke kanadske babice procitala da kao treba biti oprezan jer je jednoj gospodji pukla daska pod njom pri izvodjenju te egzibicije 😜 Ovaj dio sa ledom - nisam, ali prakticiram toplo-hladni tus po trbuhu, jer sam nasla negdje da ih izivcira ta promjena. I onda se ona stvarno pocne migoljiti, ali ponavljam, zavrti glavom u smjeru prema dolje, malo bude tako i kroz par sati ju nadjem glavom pod rebrima. A to su valjda cari trudnoce, zaobislo me povracanje, mucnine, zgaravica lagana...pa eto, mora nesto biti da me drzi napetom 😉
Jutro curke, evo i mene u terminu 😀😀😀 sad sam nekako mirnija.
Sassy drži se, miruj i ne brini. Sve će biti ok, samo izdrži još par sedmica 😉
Oticanje, sreća nemam ga, a nisam ni u prvoj trudnoći imala, ali evo cijelu noć i dan se mučim sa žgaravicom. Željna sam pojesti nešto slatko a od toga mi se sve samo pogorša 😔
Malla ista sam, nabila sebi tempo sa morem, igralištem, pa se smorim.
Ja sebi mantram 28.06. 😀😀😀 Taman 39 punih, ma eto ako ćemo gledati po horoskopu, neka bude rak, pa tamo poslije 21.06.
Mužu je rođendan 11.07.al nikako ne bih prenosila, mada bi bila fora 😄
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana ja ne znam jel nam to neki sistem funkcioniranja u kojem se zelimo nauzivati starijeg djeteta i priustiti im da se nauzivaju nas. Imam osjecaj da bas je tako. A i ona se grcevito drzi mene i svega sto bi samnom mogla/htjela raditi! Kaze jucer baki da nece ostat kod nje jer ceka da se seka rodi, al doc cu ti ja kasnije kad se rodi 🤣😁 Valjda me sve to jos vise tjera da budem aktivna s njom!
url=https://lilypie.com]
Da Malla, istina. Moja isto hoće na more, pa na igralište, a meni žao sve se mislim kad rodim neću moći u početku nikuda sa njom, a ljeto će proći, pa mi žao da ne iskoristimo sad vrijeme.
Ajme sad vidim tvoj potpis, ajdeeee Malla vrijeme ti je taman 🙈🙈🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Hahha i ja sam jučer bas citav dan bila u pokretu i noge i ruke nateklee, ali evo jutro je već bolje sve se povuče.. ali prsten s ruke sam jedva skinula sinoć 😄😄
Mali se još više spustio pa je sad kao da imam upalu mjehura, mislim da moram piskiti, a ono na kraju skoro pa ništa 😅
A i pritisak i bol dole 🙈 još teže se krećem od toga 😅
.
Vidim svi su zauzeti vikend pa se manje piše 😄
A i lijepo vrijeme napokon bas za uživanje 😊
.
Kod nas se već počeli "kladiti" kad bi mogla roditi 🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dragi dnevnice, odspavala sam 8 sati bez budenja za wc i bez jacih bolova u kukovim/bokovima/preponama. Jel Bozic uranio?
😂😂😂
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji