Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    james
    13. Lipanj 2021. 08:28

Tonks6

točkicaa

Ja ne mogu spavati poludit cu, preznojavam se u krevetu kao luđak i jos mi onaj odvratan osjecaj sidrom nemirnih nogu. Ubila bi se kako to mrzim 😖

U bolnici moja cimerica ima isto sindrom nemirnih nogu i sestra joj je rekla da pije magnezij i da ga slobodno vise popije da se smiri. Probaj tak🤷‍♀️

I ja imam isti problem, pogotovo navecer i bas je za izluditi, budem umorna i samo zelim lezati i mirovati, a noge nemaju mira, meni tad magnezij stvarno pomogme

• Ivančica_Maslačak
    13. Lipanj 2021. 08:42

Jutro curke,
    Čitam vas redovno ali nikako da se raspišem 😊
    Što se tiče oticanja nogu u prvoj trudnoći je to bilo strašno. Ništa nisam mogla obuti a jedino rješenje koje je bilo mirovanje. Nakon što sam provela 4 dana u bolnici noge su splasnule da ih nisam prepoznala. Sada hvala Bogu nemam taj problem 🙏
    Cocolina nisam neki znalac ali znam da meni bude ravna crta sto se tice trudova (mjeri oko 10), a otkucaji oko 140 ako miruje. Ovo mi se čini kao da se nešto pokrenulo 🥰

Mia 🥰 termin 27.7.

MariLove12
    13. Lipanj 2021. 08:46

Tockiceee uzivaj u magneziju dok jos mozes, meni je bas tesko bez njega radi nemirnih nogu a sad se vise ne preporucuje piti, dode mi da placem 😭😂😂
    Bas sam mislila kako sam super prošla bez oticanja ali zadnjih par dana moge mi kao balvani, jaaoooo imam osjecaj kada stanem na njih da ce mi gležnjevi puknuti, em od tezine em od pritiska 😂😂

It's a boy! 💙

MariLove12
    13. Lipanj 2021. 08:47

Meni ful pase kada namazem onu kremu za vene od kestena, ima je u DMu 😍 rashladi noge i na trenutak se osjecas ko normalan covjek, wow!

It's a boy! 💙

MariLove12
    13. Lipanj 2021. 08:48

Negativ.Ljubavi

ana0310

Dragi dnevnice, odspavala sam 8 sati bez budenja za wc i bez jacih bolova u kukovim/bokovima/preponama. Jel Bozic uranio?

Ano, Ano, moja rano 😂

Hahahaahaha vas dvije 😂😂😂😂😂🤗

It's a boy! 💙

Aneee
    13. Lipanj 2021. 09:17

Jesam ja jedina koja nije uzimala magneziji citavu trudnocu 😅
    E da ima u dmu i sprej za noge, isto tako koji hladi..nisam ga kupovala jer nisam imala potrebe, ali sad kako je sve vruće i lakše oteknem možda si i kupim...čak je praktično ako niste doma pa samo naspricate ili kome se teško sagnuti da namaže noge 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

ana0310
    13. Lipanj 2021. 09:19

Negativ.Ljubavi

ana0310

Dragi dnevnice, odspavala sam 8 sati bez budenja za wc i bez jacih bolova u kukovim/bokovima/preponama. Jel Bozic uranio?

Ano, Ano, moja rano 😂

Priznaj, samo si ljubomorna 😜

2021. M 💗

• Mimica2
    13. Lipanj 2021. 09:31

Jeeeej, ja prespavala noć bez žgaravice 🎉🎉
    I ništ me ne boli, nema kontrakcija, divnoća 😑

Termin 18.06

Bojana2017
    13. Lipanj 2021. 09:46

ana.b.

Jesam ja jedina koja nije uzimala magneziji citavu trudnocu 😅
    E da ima u dmu i sprej za noge, isto tako koji hladi..nisam ga kupovala jer nisam imala potrebe, ali sad kako je sve vruće i lakše oteknem možda si i kupim…čak je praktično ako niste doma pa samo naspricate ili kome se teško sagnuti da namaže noge 😅

Nisi Ana, ni ja ga nisam uzimala cijelu trudnoću 🙈🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Orhideja1
    13. Lipanj 2021. 10:12

cocolina

Jutro cure opet trazim nekog ko se kuzi u ctg hahaha.
    Jel se to kaj tu pokrece bubaju me malo leda,i dole lijevo u trbuhuhttps://ibb.co/J2qdGzM . 🤣

Ni ja nisam stručnjak, ali bih isto rekla da se nešto sprema

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.