Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    13. Lipanj 2021. 12:27

Wuhu Bojana, sad si u terminu! 🎉
    Cure sa starijim kcerkicana, divno je kako one kuze da je ovo jos kratki period kada su jedinice, iskoristite to koliko mozete❤
    Tweetyca, i mene zna uloviti plač zuta minuta iako je sve super, jednostavno hormoni polude...ok obicno kod mene prva pomoc bude pojesti nesto, skuzim da sam gladna a da ne osjecam glad ili mi treba cokolada...haha a inace volim dobar stari rock od muzike, a sad mi najvise pasu neke domace stvari koje inace nisam nikad slusala tipa Petar Graso:Ako nas pitaju ....i onda cmoljim ko kisna godina na tu pjesmu. 😂🤣
    A za noc mi je vec postao standard rastvorit prozore da dođe zraka, po noci jednom piskenje, piti vode i politi se cijela hladnom vodom, umiti se hladnom vodom i onda uletiti nazad u krevet, prebaciti nogu preko trudnickog jastuka da mi se ne dodiruju noge, otkrit se cijela i odmah zaspim...
    Danas popila svoju dozicu kavice❤🤗

Kiflica
    13. Lipanj 2021. 12:34

Cocolina - predobrooo, spremna mala navijacica! 🎉
    A za velicinu bebe, hvala cure sto ste me utjesile, jos sam naravno morala googlati o tome svemu, pa sam saznala da je normalna tezina terminske bebe od 2500-4000 ovisno o konstituciji same bebice. To je skroz blizu ovih mojih 2200-2300 od proslog tjedna, a jos imam vremena do termina da se popuni. 😊

• Tonks6
    13. Lipanj 2021. 12:36

Cocolina ti danas, ja 18.06. i to je to😂😂

• Mimica2
    13. Lipanj 2021. 12:40

Negativ.Ljubavi, ja sam imala jučer potrebu stalno biti blizu muža i maziti ga
    Cocolina, ma i to prolazi, slatko 😊

Termin 18.06

• Mimica2
    13. Lipanj 2021. 12:42

A ja ću rodit na bratov rođendan onda, 17.6, 😄 Iako me ovaj prvi dan ljeta isto privlači ako ću prenašat 👍

Termin 18.06

Mallla
    13. Lipanj 2021. 12:59

Amber ako budete na bočici onda jedno buđenje ti jedno on. Ako je dojenje onda si ti. A muž neka pteuzme preko dana sve što može, bilo to gugutanje, nosanje, presvlačenje. Ne vidim smisao da se on budi i gleda sta vi radite...a realno mozda ce se sam od sebe buditi kad čuje plač, al ne na način da sad on mora nešto ekstra sudjelovati. Ako je beba u noći nahranjena i presvučena a nastavi plakati onda može uskočiti on da nuna dok se beba smiri.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    13. Lipanj 2021. 13:02

Negativ.Ljubavi

Btw. Cure koje ste već rađale - Jeste li našle neku "gensku" poveznicu s mamama / sestrama u smislu da ste rodile blizu termina kao i one ili da ste npr. prenijele dosta dana kao i one? 🤔

Nisam baš, ni s porodom ni sa dojenjem. Nadala sam se da hoću al nula bodova. Njima su trudnoće bili šala mala, rodile na brzinu, dojile nisu...a kod mene trudnoća sa svim simptomima, mucninama i sl. Porod nije trajao kao kod njih unutar sat vremena vec 3 sata. A dojila sam...tako da sve nekako razlicito.

url=https://lilypie.com]

Hedwig.Z
    13. Lipanj 2021. 13:25

Ajme kad sam vidjela koliko je stranica od sinoć sam mislila da je krenulo kod nekog! 😁
    Mi idemo na more, uzela sam knjigu, ležaljku i u hlad! Samo ću utocati noge, super će mi doći za hobit nogice 😂 užasno mi je vruće danas, ne znam što mi je. E da, uzeli smo i kufer za bolnicu ako bude trebalo 😅
    Sto se tiče noći, i ja sam noćas malo bolje spavala, dizala se 3 puta za na wc, ali sam brzo zaspala kasnije. 

ana0310
    13. Lipanj 2021. 13:31

Sto se tice raspolozenja, ja sam uzasno iskreno, podsjeca me na dane kad sam skuzila da mi pilule ne odgovaraju jer me krenulo sibati neko depresivno raspolozenje. Nadam se da ce se smiriti uskoro.
    Krenuli neki skroz lagani menga bolovi, bome mi je trebalo vremena da skuzim na sta me podsjeca ta bol koju sam osjetila hehe

2021. M 💗

Amber
    13. Lipanj 2021. 13:35

tweetyca

Amber - nemamo iskustva od prije ali mi smo to mislili ovako - prvih mj dana moze on uskocit ako ja uspijem izdojit ista mlijeka s tom haakaa pumpicom. Ako ne, nema smisla da se i on budi, radije neke pazi na nju preko dana da se ja mogu naspavat. A kad krene radit, iskreno ne pada mi na pamet budit ga tijekom tjedna kad se mora svakako dignit u 7 ujutro i onda radit 8 do 17. Vikendom moze pomoc. A ako ga bude beba budila po noci spavat ce u dnevnom (s ovom idejom on jos nije na ti ali ja sam sigurna da ce to bit tako). Tako smo mi to nekako mislili. Druga stvar je da njemu bas treba sna inace je nikakav, ja neispavanost podnosim puno bolje zasad.

Da, mi jos moramo ustanoviti tko bolje funkcionira bez sna. Ne znam, feminizam me jako pere ovih dana i zelja da bude blizak s bebom i da je zna utjesit i on (najtuznije mi je kad tate kazu "ali mene nece" i jako bih voljela to izbjeci) ali fakat je da ako uspijem dojiti zbilja nema smisla da ga budim(o). Buduci da radi americko radno vrijeme, mozda cemo se nekak rasporedit da svaki dan usred dana bude malo s bebom, ja spavnem, pa se onda regrupiramo za kupanje i pricu navecer. Vidjet cu i ja sta ide s tom haakom, ali ne ocekujem nesto bas u prvih par tjedana. Thanks :)

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.