Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    12. Lipanj 2021. 16:56

Orhideja1

Clio tako često pomislim kako nas prati ista ✨
    Ako se ne varam i ti si bila na ljetnicama 2020 (ja sam škicala i proljetnice), onda smo obje završile na neslavnoj temi spontanog. Na sreću evo nas opet na ljetnicama 🤰🥰, pa te sretnem na temi heparin (fragmin) i sad ova slična situacija sa plodom vodom, a i termin nam je tu negdje.

Orhideja i ja sam baš isto promislila. Baš si pogodila, prati nas ista sreća. 😄😄. Mogle bi ti i ja na isti dan onda u rodilište 😉. Samo neka bude sve uredu. Iskreno malo se bojim zbog fragmina, ali mislim da kada trudovi posteno pocnu da cemo jedva cekati da bude gotovo 🙏🙏

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Mimica2
    12. Lipanj 2021. 17:08

tweetyca

Moj danas govori kako je jedna cura isla skakat na trampolin u zadnjim tjednima trudnoce i BUM ODE VODENJAK. Ja rekoh odlicna ideja 😅

Hahaha ta je išla na sve ili ništa 😂

Termin 18.06

Amber
    12. Lipanj 2021. 17:27

tweetyca

Moj danas govori kako je jedna cura isla skakat na trampolin u zadnjim tjednima trudnoce i BUM ODE VODENJAK. Ja rekoh odlicna ideja 😅

Ajme ja nekidan desetak cm poskocila da nesto s gornje police izvucem, okrenulo mi se u glavi i u trbuhu skroz naskroz. Muz dolazi, kaze ti zaista nisi normalna :D tako da mislim da nista od trampolina...

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Taya_
    12. Lipanj 2021. 17:45

Pozz 🙋‍♀️ trudnice.. Ja vam uskačem s teme Zimskih beba.. Prije svega čestitam na bebama, još malo pa ćete ih i maziti.. 🤗
    ______
    Mene samo zanima dal je koja imala slična iskustva s hematomom kao ja.. Meni se hematom povećava a ne smanjuje.. Sad sam prošla 16tt i hematom je 5,25x1,20 cm unutar posteljice .. Je li se koja od vas borila sa time? Baš sam jadna, moje curke se nijedna ne bore sa time a vi ste sve već iskusne pa ako koja ima kakav savjet ili iskustvo za podijeliti.. 😘

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Orhideja1
    12. Lipanj 2021. 18:52

Clio35

Orhideja1

Clio tako često pomislim kako nas prati ista ✨
    Ako se ne varam i ti si bila na ljetnicama 2020 (ja sam škicala i proljetnice), onda smo obje završile na neslavnoj temi spontanog. Na sreću evo nas opet na ljetnicama 🤰🥰, pa te sretnem na temi heparin (fragmin) i sad ova slična situacija sa plodom vodom, a i termin nam je tu negdje.
    Orhideja i ja sam baš isto promislila. Baš si pogodila, prati nas ista sreća. 😄😄. Mogle bi ti i ja na isti dan onda u rodilište 😉. Samo neka bude sve uredu. Iskreno malo se bojim zbog fragmina, ali mislim da kada trudovi posteno pocnu da cemo jedva cekati da bude gotovo 🙏🙏

Ja sam se više bojala da će me zbog njega na carski slati, ali sad kad su mi rekli da to nije praksa onda mi je lakše. Iako ako carski bude potreban iz nekog drugog razloga, bože moj što se mora, mora se.
    Ni na ovom zadnjem  pobačaju nisam htjela kiretažu i znala sam da neće biti lako i da me vjerojatno čeka tortura, ali u pravu si kad te stisne onaj zadnji trans tako ti svejedno što rade s tobom  samo da bude  gotovo.
    Samo ovog puta sa sretnim završetkom 🤱🤱

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    12. Lipanj 2021. 19:02

I kod mene izgleda mali ćelavac, ako ćemo po žgaravici..... Sad sam se sjetila da je muž sanjao da sam došla sama s malim iz bolnice i da sam ga putem ošišala🤦‍♀️🤣🤦‍♀️🤣🤦‍♀️🤣

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    12. Lipanj 2021. 20:10

tweetyca

Ja sam upravo posteno zdimila trbuh vratima od wca 😳 najgora majka ikad 😳

I ja sam vratima od kuhinjskih elemenata🤦‍♀️🤦‍♀️i još uvijek imam ožiljak kako sam se opekla na tavu kad sam išla dohvatiti nešto s gornje police i podigla mi se majica i ja na tavu🤷‍♀️🤦‍♀️😳

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Kiflica
    12. Lipanj 2021. 20:32

Cure, hvala za kavu❤ ❤❤❤ Budem od sutra fino nastavila piti svoju dozicu kave, danas me bas satralo sto sam bila bez. Jos i vrucina, bas sam pocela tesko podnositi vrucine, a inace van trudnoce mi uopce ne smetaju. Inace je meni uvijek hladno, a mom muzu vruce, a danas on ne moze biti u dnevnom boravku samnom, pobjegao u svoj kucni ured jer se smrznuo...ja raspalila klimu da dođem k sebi, skoro iskipila od vrucine, a ni kap znoja da ce izaci... Evo, sad sam dobro. Cak sam danas i u jelu bila u prekrsaju s nekim kolacicima.🙈 Dan naopako🤣. Bebica je prosli utorak bila procijenjena na 2200-2300 g, imam pregled opet sad u utorak da doktorica vidi "je li bebica samo malo manja ili zaostaje u razvoju". Bas je nezgodno kako neka formulacija rijeci moze utjecati na nasu psihu da se malo uplasimo... Ali evo tjesi me sto je mojoj prijateljivi isto bilo cijelu trudnocu i dr. ju je tjerala jos jesti jer je beba mala (a frendica dobila 15 kg) i stvarno je beba rođena malo manja, i sad je zdrava i normalna curica sitnije građe. Pa se nadam tom scenariju...❤ 

Dominique_i_bebita
    12. Lipanj 2021. 21:13

Da vas updateam: isla ja na hitnu (prvi put u zivotu; milestone ) da me ne kopkaju vise ti bolovi u donjem dijelu trbuha i dobro da sam isla, hvala Bogu sa bebom je sve savrseno, radili CTG, uzv, vaginalni - zatvorena, al ispalo je da je neka blaza upala mjehura i dobila sam antibiotik..glupi bazen. eto,, pretpostavljam da je od tog. Da nisam otisla mislim da bih poludila od brige sta je, sta bi moglo bit itd, ovak znam na cem sam i nece prec u gori oblik  
    .
    Btw jako je lijepo gore u rađaoni na Svetom Duhu, sve novo, neka blazena atmosfera..samo cujes "porod soba x"  

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

sassy
    12. Lipanj 2021. 21:24

Da prijavim da sam kupila Baby Merc kolica ipak, djeluju dosta teska ali stabilna - nadam se da ce nam biti ok. Takodjer uzela sam jos par stvari tipa tvrdu prematalicu, neku simple kadicu i stvari koje bi mi trebale za bolnicu i osnovne potrepstine iz dm za bebu.
    Moram priznati da nisam toliko uzivala kad sam dobila stvari jer sam i dalje u nekom strahu i grcu i stomak me i dalje steze svakodnevno tako da, moje raspolozenje je opasno down unatoc svim tim stvarima koje sam dobila. Po cio dan sam na tel s mamom i sekom i govorim im sta da kupe pa se onda rastuzim sto to nmg bit ja. Ali super je sto mi one mogu uskociti makar vikendom 😊

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.