Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Norrah
    12. Lipanj 2021. 13:56

Curke evo moja danas kopa cijeli dan dolje blago 😂 tak neki nedefinirani osjecaj, nit boli nit skakljika, al ono strecne te... i onda stane i tako u navratu vec treci put danas 😂 ja setam, hodam po stepenicama, spremam... sve se nadam ubrzat je 😂
    Clio samo se lijepo odmori i naspavaj 😊
    Kava - pijem ju od drugog tromjesečja dvije dnevno, nekad mi se zalomi tri. Jedna je prava, druga je nes. I tak eto 6 mj. Apsolutno nema veze sa tezinom jer su moju procijenili na 4+kg 😂 (bila je skoro tri prije vise od mjesec dana)... tak da nemoj se opterećivat s tim. 😁

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

• Mimica2
    12. Lipanj 2021. 14:49

Norrah, kažeš prije mjesec dana +4, a ticker 47 to go 😂 Razmisli dobro koju veličinu nosiš za izlazak iz rodilišta 😂
    Bojana, nije stala, evo cijelu noć i cijelo jutro i dan me peče. Soda nije pomogla, išli u dućan, kupila rennie, na parkingu ko narkić sipam to čudo u usta, muž me snimao 😆 Hvala na riječima utjehe, zaista se nadam da će nestati onog trena kad mali izađe van 🙏 i da, Mara, bolje mu je da ima kose 😉
    Baš vam zavidim na odlascima na plažu.🌞🌊 Nešto u zadnje vrijeme i ja i muž pričamo pa jel zaista nećemo ove godine na more, prvi put u 15godina kako smo zajedno, i sve se nešto vodi da ćemo ići il početkom ili krajem rujna.
    Clio, nek je sa srećom kad god da krene 🍀
    Jel nam Lucky možda u rodilištu? Ili Ana.b? 🤭🤗

Termin 18.06

Orhideja1
    12. Lipanj 2021. 15:07

Negativ.Ljubavi

Bolovi - Evo jutros odmah na početku šetnje osjećala kao da se dolje namješta, malo štrecne koji puta, kako Norrah kaže. I onda kad bismo se ustali s pauze na klupi isto tako, pa prođe. Kao da silazi niže 🤷
    Kava - U prvom tromjesečju sam svako drugi dan ili rjeđe, a nakon toga bome stvarno uživam u njoj svaki dan. Popijem jednu pa onda nadolijem još što je ostalo u lončiću 🙈
    Bojana - Imamo istu zelenu haljinu 😜 Prošle godine sam kupila takvu crvenu i predivna mi je, a sad evo imam i zelenu 🙈
    Orhideja - Moraš još onoj kolekciji sa slike dodati datulje, sad su na popustu u Konzumu 😂

Hahaha, kad me pitaju u lokalnoj trgovini koliko još brojim, ja im samo pokažem sadržaj košarice🤣🤣🤣. Tako sam danas odgovorila i na benzinskoj... Pita susjed koliko još... Ja kažem kako sam došla natočit auto da bude spreman😉

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    12. Lipanj 2021. 15:16

Clio tako često pomislim kako nas prati ista ✨
    Ako se ne varam i ti si bila na ljetnicama 2020 (ja sam škicala i proljetnice), onda smo obje završile na neslavnoj temi spontanog. Na sreću evo nas opet na ljetnicama 🤰🥰, pa te sretnem na temi heparin (fragmin) i sad ova slična situacija sa plodom vodom, a i termin nam je tu negdje. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Bojana2017
    12. Lipanj 2021. 15:34

tweetyca

Bojana - mene je mucila zgaravica ali mozda ne koliko tebe, uglavnom samo navecer. Sad smo kupili hrpetinu mineralne vode u Lidlu i zadnja 2 dana nista 😅 ne znam jel do toga al eto… a probala sam i sodu, i pit jabucni ocat, ne jest prije spavanja, itd.

Nažalost ni mineralna ne pomaže 😔 ni soda, ni reflustat, ni rennie, ni donat mg, ni bademi, apsolutno ništa. Toliko mi smeta i muči me da mi stvara velike probleme pri jelu. Bukvalno nagon na povraćanje. Ma samo da prođe, i da, Mimica i to što kažeš, bolje joj je da ima kosu, kad me već ovoliko pati, nekako su mi bebe sa kosom slađeeeeee 😀😀😀
    Da napomenem, nema veze sa hranom jer i kad ne jedem, kad sam gladna imam je 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    I kad jedem lagano i rano i kasno, ma uvijek. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

mara5
    12. Lipanj 2021. 15:44

Obzirom da ja ni ne znam sto je zgaravica, stize jedan mali celavac 🤣🤣🤣
    .
    Nego moram reci da sam i ja jako ljubomorna na sve koji su se uspjeli okupati i koji ce se kupati, nazalost moj plan da odem u sestom mjesecu je propao 😣 i bas kao ti Mirjam ne mogu se pomiriti da ce ovo biti prva godina da ne idem na more pa vev kujem planove za deveti mjesec, samo nek se malisa rodi i budemo uredu, obavimo prvi pregled i idemo.  Bar se nadam da ce tako biti 😅 
    .
    Da ja stalno refresam da vidim ocu nadopuniti popis, ali nema nikoga.. 🙈

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bojana2017
    12. Lipanj 2021. 15:47

mara5

Obzirom da ja ni ne znam sto je zgaravica, stize jedan mali celavac 🤣🤣🤣
    .
    Nego moram reci da sam i ja jako ljubomorna na sve koji su se uspjeli okupati i koji ce se kupati, nazalost moj plan da odem u sestom mjesecu je propao 😣 i bas kao ti Mirjam ne mogu se pomiriti da ce ovo biti prva godina da ne idem na more pa vev kujem planove za deveti mjesec, samo nek se malisa rodi i budemo uredu, obavimo prvi pregled i idemo. Bar se nadam da ce tako biti 😅
    .
    Da ja stalno refresam da vidim ocu nadopuniti popis, ali nema nikoga.. 🙈

Ja sam od sutra u terminu pa krećem od iduće sedmice sa akcijom. S obzirom na žgaravicu ananas i čaj od lista maline ne dolaze u obzir kod mene, ali ja ću čučanj, trening neki, pranje prozora i ostalo 🤣🤣🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Norrah
    12. Lipanj 2021. 15:53

Mimica2

Norrah, kažeš prije mjesec dana +4, a ticker 47 to go 😂 Razmisli dobro koju veličinu nosiš za izlazak iz rodilišta 😂
    Bojana, nije stala, evo cijelu noć i cijelo jutro i dan me peče. Soda nije pomogla, išli u dućan, kupila rennie, na parkingu ko narkić sipam to čudo u usta, muž me snimao 😆 Hvala na riječima utjehe, zaista se nadam da će nestati onog trena kad mali izađe van 🙏 i da, Mara, bolje mu je da ima kose 😉
    Baš vam zavidim na odlascima na plažu.🌞🌊 Nešto u zadnje vrijeme i ja i muž pričamo pa jel zaista nećemo ove godine na more, prvi put u 15godina kako smo zajedno, i sve se nešto vodi da ćemo ići il početkom ili krajem rujna.
    Clio, nek je sa srećom kad god da krene 🍀
    Jel nam Lucky možda u rodilištu? Ili Ana.b? 🤭🤗

Ma kakvi... brojimo jos koji dan. Nešto ne stima s tickerom, tjedni su dobri, dani to go nisu 😂 Velicina je 62 😂
    Na more mi planiramo krajem 8.mjeseca najnormalnije s bebom, jedino sto smo gledali da smo blizu veceg grada (20min) koji ima bolnicu, zlu ne trebalo. 

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

• boobaboo
    12. Lipanj 2021. 16:50

A u price sa zgaravicom i bebinom kosom ne vjerujem: prva trudnoca, bez zgaravice, celavica mala. Druga trudnoca, zgaravica do cca 30 tjedna - jos veci celavac. U ovoj trudnoci opet zgaravica, ali kod mene je ona "blaga", vecinom uzrokovana kruhom/pekarskim proizvodima, cim sam ih izbacila i zgaravica je prestala. Ali tko zna, mozda ovaj put rodim kosato dijete 😉

• boobaboo
    12. Lipanj 2021. 16:51

Tweetyce, ja ne da se ne bih usudila skakati sad po trampolinu, nego se bojim da bi mi u bilo kojem trenutku trudnoce skakanje samo izazvalo da se popiskim u gace 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.