Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amber
    12. Lipanj 2021. 11:56

Kiflica

Tweetyceee❤a znaammm, borim se sama sa sobom u fazama kad se ne opterecujem i fazama kad me muci neki crv sumnje.😊 Ako ne izdrzim, popit cu jos kavice danas🤗

Ludo, popij kavu! Ta studija pokazuje nizu porodjajnu tezinu kod zena koje piju vise od 9 salica kave dnevno. Nemoj me krivo shvatit, ali te zene garant imaju i nesto drugo u zivotu zbog cega su vise rizicne ;) popij kavu i ne razmisljaj uopce. Ako te bas jako zdere, mozes decaff kolko hoces doslovno, cak ni s 9 salica neces doc ni blizu limita 😘

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    12. Lipanj 2021. 11:57

Amber

Kiflica

Tweetyceee❤a znaammm, borim se sama sa sobom u fazama kad se ne opterecujem i fazama kad me muci neki crv sumnje.😊 Ako ne izdrzim, popit cu jos kavice danas🤗

Ludo, popij kavu! Ta studija pokazuje nizu porodjajnu tezinu kod zena koje piju vise od 9 salica kave dnevno. Nemoj me krivo shvatit, ali te zene garant imaju i nesto drugo u zivotu zbog cega su vise rizicne ;) popij kavu i ne razmisljaj uopce. Ako te bas jako zdere, mozes decaff kolko hoces doslovno, cak ni s 9 salica neces doc ni blizu limita 😘

Kaze ona izvaljena na kaucu uzivajuci u jutarnjem latteu 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

ana0310
    12. Lipanj 2021. 12:18

Kiflica

Hej, sretna mama sretna beba! Nemoj pretjerivati 😘

2021. M 💗

mara5
    12. Lipanj 2021. 12:42

Bome, mudro pa meni treba jedna kava da rijesim glavobolju! 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    12. Lipanj 2021. 12:51

A to liječnici kažu kao komentar, njima bezazlen a ne kuze da nama stvore paniku. Meni gin. na zadnjem pregledu govori pupčana nije oko vrata, ali pupčana je duga i beba kad izlazi izlazi kao vijak tako da se uvijek moze otpetljat ili zapetlat, a to ne mozemo znati niti mozemo na to utjecati!
    Kava ahhh omiljena kava...a popijem svako par dana jednu jer mi ne paše nikako...jedva cekam da mi paše.
    Bila sam jutros s malom na plaži, pješčanoj, njoj želja ispunjena, meni bilo lipo, malo nas dotaklo sunce, malo more i sad možemo dalje. Ja sam se upisala za ljetne radosti, a nadam se da cu opet tamo u 8mj. Nisam doduše plivala, samo sam gacala po plićaku al srce mi je na mistu!

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    12. Lipanj 2021. 12:52

Mimica nadam se da te je prestala mučiti žgaravica. Evo da se prijavim, ja sam jedna od onih koja ju ima od jutra do sutra, konstantno. Više neću ni da spominjem jer imam osjećaj da vas smaram stalno sa tim. Dobra vijest je da nakon poroda prolazi, jer je ni ja nikad nisam imala osim u prvoj trudnoći i sad.
    Ova beba će doći sa kosom do pola leđa 🤣🤣
    Što se kave tiče ja cijelu trudnoću pijem ujutru manju šalicu (nekad crna nekad nes) i u zadnjih 2 mjeseca otprilike popijem i drugu poslije podne. Ne mislim da je to neki problem, a pazi Tweetyca rekli su mi da je beba sitna. Niko mi od doktora čak nije ni rekao da pojačam obroke, niti me iko pitao za kavu ili nešto slično. Ja sam samo rekla da se trudim da jedem pto zdravije i da istina, ne jedem količinski puno.
    Ja sam se izvalila, moja cura(moje cure) i ja smo bile na kupanju od 10 jutros do podne. Sad spavanjac i odmaranje 😀

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    12. Lipanj 2021. 12:54

Eto Malla isti raspored danas kod nas 😍 sa curama na kupanje i pijesak 😀😍

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Ivo& Ivana💙♥️
    12. Lipanj 2021. 13:12

Evo me cure, napokon kuci. Situacija se primirila. Kaže doktorica mozes rodit za dva dana a mozes i za dva tjedna🙄🙄😆😆. Ctg uredan danas, s manjim kontrakcijama. A sinoc me sve bolilo nisko, kao da me netko sa obrucima steze i ne popusta. Bas cudna bol, boli, pece....moram pratiti pokrete i gledati uložak koliko je vlažan. Sad idem spavati jer sam bas iscrpljena

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Tinchy_07
    12. Lipanj 2021. 13:20

Clio35

Evo me cure, napokon kuci. Situacija se primirila. Kaže doktorica mozes rodit za dva dana a mozes i za dva tjedna🙄🙄😆😆. Ctg uredan danas, s manjim kontrakcijama. A sinoc me sve bolilo nisko, kao da me netko sa obrucima steze i ne popusta. Bas cudna bol, boli, pece….moram pratiti pokrete i gledati uložak koliko je vlažan. Sad idem spavati jer sam bas iscrpljena

Odmori jer ovo moze i za dva dana mi zvuci vrlo vjerojatno 😉
    Cim se spustio dole da toliko osjetis, eto njega spremnog

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Mallla
    12. Lipanj 2021. 13:37

Ajde Clio odmaraj, bit ce sve dobro. Kad se odmoris ko nova ces biti.
    Bojana daaa isti raspored...evo i nas u ležećem položaju. Malo odmora i onda nastavak aktivnosti!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.