Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    07. Lipanj 2021. 11:02

Gola mi je malo van moje komfor zone, još uz malu stariju necu pokusavat al vjerujem da je najugodnije!
    Cocolina, nema druge nego vrebat po hodniku nekoga za više informacija. To mi je najmrže u bolnicama, kao neki zavjet šutnje!
    Joj ja balim uvijek a sad pogotovo, doslovno lokvicu napravim, kriminal.

url=https://lilypie.com]

Bela23
    07. Lipanj 2021. 11:09

Lulu.Lu

Bela23

Sto se tice znojenja bas se preko noci uznojim par puta ali i prije bi tako. Ali sad sam ppcela j preko dana bas menfumade hvataju. Jucer smo klimu palili i inace mi smeta klima jer moj muz nema mjeru s njom ali jucer mi je doslo ko budali samar. I primjetila sam da tako puno slinim dok spavam, to nzn sta je nisam tako nikda.

Bela, daaaa! I ja slinim dok spavam, ja ne kužim što je to!

Ni meni nije jasno 😂😂 inace bih znala malo ponekad ali ovo sad je kriminal. 🙈

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Kiflica
    07. Lipanj 2021. 11:18

Znojenje - nemam u trudnoci. A zanimljivo, prije trudnoce bi mi preznojena noc bila par dana prije nego dobijem mengu, kao dio pms-a. Ocekujem znojenje i smrad nakon sto rodim, sve frendice su me vec pripremile da to tako bude🙈
    Iako mi je od vrucine doslo skoro slabo pred neki dan, nisam se oznojila...vjerojatno bi mi bilo lakse da jesam, tijelo se tako samo hladi. Spavam u laganoj kratkoj pidzamici pokrivena plahticom i laganim prekrivacem za krevet- noge obavezno vani, samo bubrezi pokriveni😂

Kiflica
    07. Lipanj 2021. 11:25

E za bradavice i mene zanima...mozda ce zvucati glupo, ali ja nisam skroz sigurna kakve su moje. Evo, kad ih ne diram izgledaju ravne. Kad ih taknem, izbaci se bradavica na van. To valjda znaci da su normalne? Ali nije da stoje tako izvuceno stalno, povuku se nazad i budu ravne ako ih se ne dira. Ili su onda ravne? Moje su grudi malene i bradavice isto, dosta cvrste sa gustim zljezdanim tkivom  i dosta malih cistica koje bi trebale proci s dojenjem (tako mi je rekao dr.na pregledu pred par god.-jos je rekao da su te ciste bebama fine ko mcdonalds za bebe). No, kako sam mrsava, nemam nista masnog tkiva i moje grudi nisu mekane, spuzvaste, tako da ih jedva stisnem onako kso u nekom videu za dojenje sta sam gledala, tj.kad ih stisnem, bradavica se vrati nazad u ravni oblik, ne ostane ispupcena. Uh, ne znam jesam li objasnila dobro... Ima li koja takve i kakve ja imam, ravne ili normalne? I treba li sta poduzeti?

Aneee
    07. Lipanj 2021. 11:28

Mimica2

Ana, mene svaki put patronažna pregleda vaginalno na CTG-u, i uzimam uvijek uzv čisto da pratim jel težina uredna, plodna voda itd 🙂

Cudno mene nitko ne pregleda vaginalno 🤔
    Bas ću onda sutra pitati...boli me briga...vidim da uvijek sve na brzinu radi jer ima dosta pacijentica, ali nije to moj problem. 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Pjegica.
    07. Lipanj 2021. 11:34

Cao cure da se i ja malo javim 
    Sta se tice znojenja preko dana mi je super nekad toplo nekad hladno sve ovisi o vremenu a preko noci se redovito budim znojna spavam u laganoj pidami i pokrijem si noge s prekrivacem pa se tokom noci otkrivam i pokrivam kako me vec probudi 
    Kad je dragi doma me zna on pokrivat jer valjda misli da mi je hladno a ja se kuham 🤣 
    Bili smo na zadnjem ultrazvuku pred koji dan sad smo na 31 tj a mali tezi 1700 grama nadam se da nece biti velika beba..dragi se rodio sa 4200 a ja sa 3600 pa se nadam da ce vise tezit meni nego njemu🙈  moja visina od 160 i tezina klasična od 50 ne bi bas htjela veliku bebu 🤣🤣🤣 inace jadna mi majka 🙈
    Sta se bradavica tice moje su na van nekad budu ravne nekad ispupcene pogotovo ako je hladno 🤣 valjda necu imat problema nekih s dojenjem al to cemo vidjet kad dode vrijeme za to drzimo fige 🤞🏻🤞🏻

Aneee
    07. Lipanj 2021. 11:34

Ja spavam uvijek u donjem vesu...jedino ako smo u hrv kod mojih ili ako netko spava kod nas koristim pidzamu 😄
    Slinjenje daaaa, aime majko, pogotovo zadnjih tjedana 😅😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Pjegica.
    07. Lipanj 2021. 11:37

ana.b.

Cudno mene nitko ne pregleda vaginalno 🤔
    Bas ću onda sutra pitati…boli me briga…vidim da uvijek sve na brzinu radi jer ima dosta pacijentica, ali nije to moj problem. 🤷🏼‍♀️

Neobicno mene za svaki pregled pogleda i vaginalno i pregleda bebu sa ultrazvukom preko trbuha i sad mi je rekla da mi je i usce malo skraceno pa da pripazim 
    Inace moji su pregledi dosta kratki brzo udem i izadem nije bas komunikativna zena pa mi je to samo po sebi vec horor 🤣🤣

Kiflica
    07. Lipanj 2021. 11:40

Evo cure, dijelim super video di se napokon vidi lijepo jako dojiti, s pravom mamom i sisom i bebom, a ne nekim lutkama, crtezima i opisima. 🙈
    No, zena u videu bas ima ispupcenu bradavicu i kad stisne se ispupci jos vise. Moja je manje ispupcena i kad stisnem, a jedva mogu stisnut ista jer nije mekana sisa nego tvrda, se vrati u ravan oblik... Doduse, sad nemam mlijeka, mozda se sisa drukcije ponasa kad je puna mlijeka🤣 Iskusne mame, pomagajte🤗❤
    https://youtu.be/MKCFlXcSWzo videic!

Kiflica
    07. Lipanj 2021. 11:47

A evo i slikice trbusinice, u novoj staroj spavacici ta trudnice/dojenje... Najradije bi ju nosila kao haljinu, bas mi se sviđa. Jos sam cula da u Ri rodilistu ti daju njigove ako hoces, ne moras svoje ni nosit... pa tko zna na kraju, hocu li se ja uopce modirati po bolnici ili samo po doma🤣
    https://ibb.co/bg07w8k

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.