Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    06. Lipanj 2021. 22:13

🤣🤣🤣 vrlo motivirajuć kolega...zato se tvoj sprema ko u rat 😄🤣

url=https://lilypie.com]

mara5
    06. Lipanj 2021. 22:17

Hahahahha da da bas motivirajuce, ovo svom necu ni spomenuti 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Amber
    06. Lipanj 2021. 22:22

tweetyca

Ja cu offtopic 🙈 nemam puno rec na tu temu niti mislim da mogu planirat ista, ko zna kakve ce me emocije prat 😅
    .
    Nego evo ovaj moj danas vec poceo imat pokusne voznje do bolnice, pa je gledao hrpu videa o porodu, dojenjy, malim bebama, cita knjige, pa se priprema kako mi pomoc tijekom poroda, pa se ljuti sto ja to sve jos nekako ignoriram 😁 ja sam se nekako vise fokusirala na nabavku svega (stvari) dok se on eto bas fokusira na sami porod i kako bit uz mene. Divno od njega, al’ ja ne bi jos o tome razmisljala 🙈 i onda kad mi kaze trebali bi vjezbat, kako da ja vjezbam tu bol 😂😅 stajaznam kako ce to bit 🙈 vrijeme mi je islo sporo prije, sad mi leti, pogotovo kad vidim da vas je vec toliko skoro tu a i imamo prvu bebu!

Hahahaha danas je taj dan izgleda. Ja imala virtualni baby shower (mislila sam da ce biti koma, frendice iz Amerike su me sve zvale na zoom, ali bilo je okej, poslale su mi tortu, pogadjala sam njihove bebi slike, zezale se... nije bilo cudno kak sam ocekivala), dolazim po tortu u kuhinju, muz cita... Pitam sta radis, "citam bebi knjige, nemoj me smetat" 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Mimica2
    06. Lipanj 2021. 22:24

Mame, Mila i Mallla, pišite samo, ne zbunjujete nas, bar ne mene. Čitala sam o tom treningu spavanja i sve je kako ti kažeš Mila. Ritam je sve, nadam se da ćemo biti dosljedni. I ima logike da je dojenje na zahtjev zamka. Ali znači li to i buditi bebu po noći da papa, ili ne, ako oduži 3 sata i više? 😬
    Mallla, mi smo jučer stavili bazu u auto, danas sam muža šišala, morala, jer kaže idući vikend sam ja u rađaoni 🤭
    Tweetyca, smiješni su muževi kako misle pomoći, u teoriji, a u praksi ajme meni na šta će to ličit, baš me zanima 🙈😅

Termin 18.06

• Mimica2
    06. Lipanj 2021. 22:26

tweetyca

Ma da.. idem ja na neku trudnicku jogu koju vodi glavna babica u mojoj zupaniji, ali kad one pocne pricat o tim razlicitim vrstama disanja ja samo pocnem razmisljat mos mislit sta cu se ja sjetit toga u tom trenu. 😁
    .
    jedan kolega mu je reka: ”da sam moga izabrat izmedju bit u radjaoni sa zenom i skocit kroz prozor skocio bi kroz prozor” 😅

Nek mu je reko, još se stigne predomislili 😆🤭

Termin 18.06

Mila12
    06. Lipanj 2021. 22:34

Twetyce nisam ni znala da ima vise tehnika disanja tijemom poroda 🤣 na prvom se ni nesjecam kako sam disala. Iskreno planiram pogledati tecaj online samo radi toga disanja jer se bas nesjecam, sto znaci nikako nisam disala prvi puta 🤦🏻‍♀️

Mimica, ja sam budila bebanu na svaka tri sata prvih mjs dana, ali zato sto je bila zuta u uspavana sig 20 dana. I poslje toga nisam vise, pustila sam ju da se sama probudi pred jutro kad je gladna. E sad, ona je isla spavat oko 19-19:30 nesto izmedu, i ja kad bih legla spavati bilo to 22sata ili 00 znala sam ju uzeti i u snu podojiti i tjt, do 7 ujutro onda spavanac. E sad to prakticiranje da joj dam u snu mislim da se moze do nekog 4og mjeseca prakticirat, ali evo nesjecam se stvarno! Morat cu i ja new born dio ponoviti jos jednom. Ima tih par stvari sto sam i zaboravila vec. Pogotovo budne prozore i koliko spavanja dnevno do kada i koliko . Ima tu svega 🤔🙈😃 ali se isplati definitivno ❤️

Mallla
    06. Lipanj 2021. 22:35

Pa ti Mimica i mozes svaki tren, vikend je jos i daleko 😁
    Gle, postoje teorije da je najbolje za bebu dojenje na zahtjev, al ja to doista smatram zamkom. Naravno opet ovisi o bebi, njenom stilu dojenja, težini itd. Meni je u rodilištu rečeno, za bebu od 3650g ne budite je za jesti između ponoć i 6h u jutro osim ako sama to ne traži. Tako sam i radila, dojila sam na 3-4h i zadnje dojenje je bilo između 23-24h, a prvo slijedeće između 5-6. Ne znam hoće li sada biti tako, ali za uspostavljanje rutine je ovako lakše. Njoj nije falilo ništa, dobivala je na kilaži, imala dovoljno mokrih pelena. Doduše nismo imale nikakvih poteškoća vezanih uz dojenje i ne vezanih pa ne mogu reći da se bi/ili ne bi ponašala ovako u suprotnom. Zaista mislim da možemo sebe osvijestiti o nekim osnovama i željama koje imamo ili bi htjele provesti u djelo ali da budemo fleksibilne jer ne znamo zapravo što nas čeka i što će nam biti u tom trenutku najvažnije, najizvedivije itd. Vodim se onom zadovoljna mama, zadovoljna beba i to je za mene početak i kraj priče.

url=https://lilypie.com]

Dominique_i_bebita
    06. Lipanj 2021. 23:10

Bas smo i mi veceras gledali videe o bebama, postpartumu, porodu  muz zeli naucit sto vise moze! 
    .
    Ovo je tak sve zanimljivo za spavanje i dojenje sta piset..samo mi se sad nekak cini kao spansko selo, nis ne kužim hahah ko da mi mozak govori, cekaj sad prvo da rodis pa se onda kreni s tim bavit. Sad kao da nemam kapaciteta za to, al svakako sam skuzila poantu svega sta pisete i imat cu na umu, uostalom pisat ce se o tome sigurno jos kad se prebacimo na temu bebe 😊

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Mila12
    06. Lipanj 2021. 23:20

Negativ - imala sam potpuno uvucene bradavice dok nisam pocela dojiti. Bez problema je proslo. Svakako bebi ide u usta sto vise areole da moze vakum imat, tako da ce ti ih ona vrlo brzo i izvuc 😄 sretno 🤞

Mila12
    06. Lipanj 2021. 23:22

Zaboravila sam kako bebe stucaju u stomaku! Daj mi recite jer to bez prestanka ide svako dvije sekunde kod njih isto ili 🤣 jer cini mi se da je evo pocela stucat i to skrooooz dole osjetim, sto znaci sigurno se okrenula na glavicu 🙈😃 wuhuuu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.