Kiflice tocno takve su moje grudi zljezdaste, male cvrste i bez imalo masnog tkiva isto pune kvrzica pa ih moram kontrolirati svakih 6 mjeseci na uzv i kod dr i tako vec godinama.
Nego cure da vas pitam - sad sam 31 tjedan i moram se primiriti jer je cerviks nesto skracen i beba dosta nisko, ali ono sto me muci je to da me dosta cesto boli trbuh nesto kao menstrualna bol. U prosloj trudnoci me bolio ali je to prestalo oko 15 tjedna, a sad je obrnuto. Moguce zato jer nisko nosim? Ima neko sa slicnim iskustvom?
Moj se isto skratio i dosta sam lezala, ono radila sam po kuci najosnovnije sto sam morala tipa skuhala rucak i stavila sudje u perilicu. Oko 32 tjedna se skratio na 20 mm i onda sam do 36 tt lezala i evo sad nikako nista krenit. 😂
Doktorica mi je na hitnoj rekla da se od 30 i nekog tjedna niti ne gleda toliko taj cerviks i da se puno zena uplasi s tim cerviksom. I rekla mi je na kraju cemo mi tebe i morat inducirati. Nadam se da nece doci do toga. 😬😬
Menstrualni bolovi me mucili od 18 tt neprekidno i zbog toga sam iz prevencije lezala da mi se ne krene skracivati cerviks, tada je bio 38 mm.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
@Tonks
Navodno tesko ako bas ne izlaze nikako, zato sam se i zabrinula... odnosno, navodno doje okej ali tako da mehanicki izvuku bradavicu bilo tim srebrnim sesiricima bilo stimulacijom nekom, ili izdajaju. Nadam sa da nije tak komplicirano kak su mi objasnili, odnosno, da vecini zena ipak izadju kad bebe to malo procuclaju po ustima... ja se nadam jednoj entuzijasticnoj bebi koja ce ih izvuci van jednom za svagda, uvijek sam i estetski malo bila nekak samosvjesna oko toga da ih nema
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Amber ma sve bu to ok. Ak ces se osjecat bolje hladi si bradavice da iskoce pa ce vjerojatno i beba svojim sisanjem ih izvuc do kraja. Vidis da i Mila veli da je sve bilo ok i da joj je izvukla bradavice 😊
Kiflice po meni su to ravne bradavice. Gle slikicu. Ja imam takve. Dakle tek blago ispupčene, ispupče se kad je hladno. Recimo sad u trudnoći su se čak i više ispupčile i čim ih otkrijem ko da rastu 😂 Uvučene bradavice bi bile one kojih skroz nema...bar sam tako shvatila kad sam to istraživala. Meni sestra ima slične i dojila je bez problema, to se izvuklo kasnije tako da mislim da tu neće biti problema.
https://ibb.co/WB9Ht1G
Sinoć sam primijetila na bradavici kao neku kuglicu mini mini. Malo me strah 😲 Ne kužim što bi to moglo biti?!
Kiflice tocno takve su moje grudi zljezdaste, male cvrste i bez imalo masnog tkiva isto pune kvrzica pa ih moram kontrolirati svakih 6 mjeseci na uzv i kod dr i tako vec godinama.
Nego cure da vas pitam - sad sam 31 tjedan i moram se primiriti jer je cerviks nesto skracen i beba dosta nisko, ali ono sto me muci je to da me dosta cesto boli trbuh nesto kao menstrualna bol. U prosloj trudnoci me bolio ali je to prestalo oko 15 tjedna, a sad je obrnuto. Moguce zato jer nisko nosim? Ima neko sa slicnim iskustvom?
Kod mene ti je slično. Ali moja se doktorica uplašila da neću roditi prije vremena, pa sam išla na injekcije za razvoj bebinih pluća.
Druga doktorica mi je rekla pošto mi je druga trudnoća da je lako moguće da je zbog toga kraći i omekšan. Moj ti je savjet da ležiš koliko god više možeš, ne dižeš ništa teško, znači mirovanje što duže - tj. bar da doguraš do 36tjedna. Najgori je sjedeći položaj jer dodatno vršiš pritisak na zdjelicu pa su i bolovi izraženiji.
S prvim djetetom sam se isto počela otvarati ali u 33.tjednu a na kraju sam prenijela 2 dana.
Mia 🥰 termin 27.7.
@Tonks
Navodno tesko ako bas ne izlaze nikako, zato sam se i zabrinula… odnosno, navodno doje okej ali tako da mehanicki izvuku bradavicu bilo tim srebrnim sesiricima bilo stimulacijom nekom, ili izdajaju. Nadam sa da nije tak komplicirano kak su mi objasnili, odnosno, da vecini zena ipak izadju kad bebe to malo procuclaju po ustima… ja se nadam jednoj entuzijasticnoj bebi koja ce ih izvuci van jednom za svagda, uvijek sam i estetski malo bila nekak samosvjesna oko toga da ih nema
Moja cimerica u rodilištu je imala problem sa uvučenim bradavicama i koristila je šeširiće za dojenje. Znači, ja sam bila ljubomorna koliko je beba lijepo papala i napredovala Tako da, ne brini. Za sve postoji rješenje
Mia 🥰 termin 27.7.
E umirilo me ovo skroz - ne bih rekla da sam bila u panici, ali bila sam malo onak, uvjerena da to nece ici. Hvala Mila i Tonks i Lullaby i Ivancice - sad si ipakj mislim da ak su tolike zene uspjele prokljuviti kako, valjda nekako hocu i ja. Osim toga, valjda bi evolucija te uvucene bradavice vec nekako eliminirala da je stvarno tak crno-bijelo :) sesirice jos nisam kupila, ali vjerojatno cu uzeti da imam za bolnicu pa ako ne budu trebali, jos bolje.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Hvala cure, izgleda da onda ja imam ravne bradavice, a cijeli zivot mislila da su normalne🙈🤣. Nisam znala da drugim zenama nisu takve, da su ispupcene samo kad im je hladno ili kad se uzbude ili ih taknu, nego uvijek!🙈 Bas sam neznalica... sad jos kad vam kazem kolike su ce ispasti da su 3x manje od normalnih i da necu naci velicinu sesirica koja ce mi odgovarati🙈 Aureola je velicine kovanice od 5 kn, a bradavica velicine graska. Dobila neke sesirice na posudbu od frendice i gledam ih i cudim se kako je to velikooo...ajme...
Da Negativ rodini videi su odlični, posebice o dojenju, različite sise i bebe...što je super vidit pravu stvar. Jesam, na facebook grupu sam mislila, stvarno je korisna! Uvijek nešto novo saznam.
Oocenito kad se grudi napune mlijekom budu podražljivije pa nekako kontam da ravne bradavice nisu problem, uvučene mogu bit i ne moraju. Zaista to ovisi od žene do žene i od bebe do bebe.... moje bi po slikama bile ravne u opuštenom stanju, a dok sam dojila su bile kao slika normalnih....
Pozaboravljala sam sta sam jos tila komentirat 🤣
Bila sam na pregledu. Kaže ginekologica da sam spremna ja i beba i da je samo pitsnje trenutka. Cerviks gotovo ni nemam, sva sam mekana, izvukla je malo sluznog čepa, bebi je glava tocno nad pubičnom kosti, procjena 3200 sada, a kaže može još max dobit 400g. Posteljica drugi stupanj i polako se odvaja, to mi je pokazala na uzv. Naručrna sam ponovo na dan termina al kaze ne vjerujem da cemo se vidit...ajd ti mala rodit 😊 Bris na streptokok negativan...tako da sad samo čekamo!
url=https://lilypie.com]
Hvala cure, izgleda da onda ja imam ravne bradavice, a cijeli zivot mislila da su normalne🙈🤣. Nisam znala da drugim zenama nisu takve, da su ispupcene samo kad im je hladno ili kad se uzbude ili ih taknu, nego uvijek!🙈 Bas sam neznalica… sad jos kad vam kazem kolike su ce ispasti da su 3x manje od normalnih i da necu naci velicinu sesirica koja ce mi odgovarati🙈 Aureola je velicine kovanice od 5 kn, a bradavica velicine graska. Dobila neke sesirice na posudbu od frendice i gledam ih i cudim se kako je to velikooo…ajme…
SAME! Ali vidis sta cure kazu, da treba cim vise areole bebi uci u usta za dobar hvat. Necemo onda imati problem izgleda
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji