Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimica2
    07. Lipanj 2021. 08:11

Ja nemam problema sa znojenjem, baš nikakvih, samo stopala mi tu i tam zašvicaju iako sam bosa po stanu.
    Veselim se vijestima sa pregleda! 🥰💕

Termin 18.06

Aneee
    07. Lipanj 2021. 08:22

I ja kao mirjam nemam problema sa znojenjem osim ponekad stopala, ali i to je rijetkost 😄
    Ali stvarno me strah poslije poroda kako će biti, jer mrzim taj miris znoja hahhah a i znam jednu koja je rodila prošle godine u 1.mj i smrdila je čak i cijelo prošlo ljeto 🙈🙈
    Nadam se da mi neće biti toliko intenzivno 😅
    Sretno cure na pregledima, moj je sutra....cure iz de jel praviti svaki pregled uzv? Jer ja sam do sad pravila, ali za sutra se još razmišljam dali da uzmem sa uzv ili ne...možda da uzmem bez uzv pa da me napokon pregleda vaginalno jel ima kakvih naznaka ili ne 🤣 zadnji vaginalni pregled u 11tt sam imala 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mimica2
    07. Lipanj 2021. 08:59

Ana, mene svaki put patronažna pregleda vaginalno na CTG-u, i uzimam uvijek uzv čisto da pratim jel težina uredna, plodna voda itd 🙂

Termin 18.06

• Tonks6
    07. Lipanj 2021. 09:06

Ja se vec mjesecima znojim po noci, budem bas skroz mokra, a ovih par dana da ne pricam. Citala sam da je to u trudnoci skroz normalno zbog hormona, pa onda valjda je. Noge mi naotekle i nemam kaj obut, danas isla vadit krv za stitnjacu i jedva ugurala nogu u espadrile, najradije bi bosa hodala🤦‍♀️🤦‍♀️
    Cocolina bitno da je dobro😂😂😂😂 pa kaj nema nekog doktora za zaskocit na hodniku?
    Sutra idem na dogovor za hospitalizaciju i carski. Bas me zanima kaj cemo se tocno dogovorit. Cocolina masemo si onda sutra u 8😂😂😂😂

• Tonks6
    07. Lipanj 2021. 10:02

Cocolina znam jos od zadnji put da treba wc papira. I soli. I jos nesto za prigrist izmedu obroka😂😂

Amber
    07. Lipanj 2021. 10:24

Tonks6

Cocolina znam jos od zadnji put da treba wc papira. I soli. I jos nesto za prigrist izmedu obroka😂😂

Soli 😂😂 ovo me uvijek raskezi. Sretno Tonks! 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    07. Lipanj 2021. 10:27

E a za vas koje jos niste u bolnici, mogu li preporuciti da probate spavati sasvim gole? Mozda zvuci sasavo ali to je navodno jako zdravo, ja i inace spavam samo pokrivena i ultra mi je ugodno, a sad u trudnoci tek ne mogu zamisliti da se u nesto obucem. Navodno pomaze da si tijelo samo regulira temperaturu, mozda smanji znojenje po noci? #hippieprijedlog

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Bela23
    07. Lipanj 2021. 10:43

Sto se tice znojenja bas se preko noci uznojim par puta ali i prije bi tako. Ali sad sam ppcela j preko dana bas menfumade hvataju. Jucer smo klimu palili i inace mi smeta klima jer moj muz nema mjeru s njom ali jucer mi je doslo ko budali samar. I primjetila sam da tako puno slinim dok spavam, to nzn sta je nisam tako nikda. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Hedwig.Z
    07. Lipanj 2021. 10:47

Boookk cure! 😊
    Vidim da sve imamo više manje iste probleme sad pred kraj. I meni su natekle noge, prekjučer sam jedva hodala. Jučer je bilo malo bolje jer nije bilo tolikooo toplo. Koliko sam čekala ljeto.. Ali prenaglo je zatoplilo 🙄 
    Amber, poslušati ću tvoj savjet za golo spavanje, ima smisla to što kažeš. 😊
    Kod mene se još ništa ne pokreće, bolova ima u preponama, noću se okrenem 50puta jer me bole bokovi, kukovi. Tu i tamo neki grc u trbuhu kad se umorim, ali to je to. Čekamoooo 🤩

Hedwig.Z
    07. Lipanj 2021. 10:48

Bela23

Sto se tice znojenja bas se preko noci uznojim par puta ali i prije bi tako. Ali sad sam ppcela j preko dana bas menfumade hvataju. Jucer smo klimu palili i inace mi smeta klima jer moj muz nema mjeru s njom ali jucer mi je doslo ko budali samar. I primjetila sam da tako puno slinim dok spavam, to nzn sta je nisam tako nikda.

Bela, daaaa! I ja slinim dok spavam, ja ne kužim što je to! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.