Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonks6
    06. Lipanj 2021. 15:24

Kaj je ananas na akciji kad ste ga sve kupile? 😂😂 Jedva cekam da nam se popis bebica pocne povecavat😊😊
    Mene danas u guzi ukljestilo i uz kombinaciju stalne boli u stidnoj kosti ne mogu hodat. Valjda se gospon mali tak cudno namjestio.

Tinchy_07
    06. Lipanj 2021. 16:16

Ja sam pred postupak tj.pred embrio transfer jela ananasa da ga u zivotu vise ne zelim ukusit. Ali pomogao je za zadebljanje endometrija zato 👌
    Cure sta vec imate djecu pitanje jedno - mobil/vrtuljak za krevetic da ili ne?
    Jesu se djeca sta zabavljala s njim ili nema smisla kupovat? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Mila12
    06. Lipanj 2021. 16:25

Tinchy ja sam misljenja da ne. Npr ja sam svoje dijete uz svu paznju i ljubav naucila ( pomogla sam joj ) da ona sama nauci kada ju stavim u krevet da zaspe, znaci to se praktcira od rodenja. I sad zamisli ti stavis nju spavati i zelis da sama zaspe npr sad ima dva mjs vise nije tek bebica i vec vidi , i sad ona gleda u to i vrti se to pa neki i sviraju, zabavlja ju, a njoj se spava ( nekad mame ne prepoznaju da se bebi spava) u principu kao da se tebi spava a netko ti stavi i vrti mobitel iznad glave haha. Shvacam pitanje da je u vezi zabavljanja ali onda su bolje njihaljke sa tim necim gore itd, krevet je krevet za spavanje, tamo se spava. Eto 🤪 

Tinchy_07
    06. Lipanj 2021. 16:57

Mila12

Tinchy ja sam misljenja da ne. Npr ja sam svoje dijete uz svu paznju i ljubav naucila ( pomogla sam joj ) da ona sama nauci kada ju stavim u krevet da zaspe, znaci to se praktcira od rodenja. I sad zamisli ti stavis nju spavati i zelis da sama zaspe npr sad ima dva mjs vise nije tek bebica i vec vidi , i sad ona gleda u to i vrti se to pa neki i sviraju, zabavlja ju, a njoj se spava ( nekad mame ne prepoznaju da se bebi spava) u principu kao da se tebi spava a netko ti stavi i vrti mobitel iznad glave haha. Shvacam pitanje da je u vezi zabavljanja ali onda su bolje njihaljke sa tim necim gore itd, krevet je krevet za spavanje, tamo se spava. Eto 🤪

Hvala na savjetu.. s te strane nisam razmisljala da nije dobro da se navikne jer isto bi zeljela da krevetic bas bude za spavanje, da nekako to naucimo. Njihaljku nisam uzimala, ima igrackice za na kolica, kasnije baby gym, s vremenom edukativne igracke i to bi trebalo bit dovoljno. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Mallla
    06. Lipanj 2021. 18:02

Mobil DA, ako je u svrhu zabave. Meni stoji u dnevnom na "ogradici" za dnevnu razbibrigu. Bebe s oko 2mj počmu kužiti taj mobil, gledati ga i pratiti vrtnju. Dobra strana tog mobila je vježba okica, fokusiranja osim što je zabava....u krevetiću za spavanje nema neku svrhu.
    Ima za kupiti medvjedića/projektora koji sviraju npr. Twinkle twinkle little star, to je meni isto super stvarcica za spavanje, al za mrvu vecu djecu. Mene je s Haninih godinu dana taj medo spasio (dobila nanpoklon). S odvikavanjem od bilo cega nismo nikad imale problem.
    Nisam imala djete koje zaspe samo u krevetu koliko god se trudila naučiti je.
    Negativ 😊 drago mi je da je ohrabrujuće!

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    06. Lipanj 2021. 18:07

Mila, ima smisla to sto kazes, uopce si to nisam tako predocila. Mene bi i smetalo, razbudilo da mi nesto scira i bljesti i leti pred ocima kad legnem zaspati. Navikla sam se da je krevet za spavanje i cim stavim glavu na jastuk ja spavam. Nema citanja u krevetu, surfanja, nista...to se sve radi na kaucu u dnevnom, a ne u spavacoj na krevetu. A ja glupaca vec kupila mobil i to neki najskuplji s milion funkcija🙈🤣 Ok, koristit ce ga u dnevnom za zabavu. Pisi molim te jos kako si ju naucila da sama spava, znam da ima raznih metoda...  Hvala! 🤗

• Mimica2
    06. Lipanj 2021. 18:09

Mila12

O ovome sam i ja čitala, i iz istog razloga nisam kupila 🙂

Termin 18.06

Mila12
    06. Lipanj 2021. 18:27

Tincy nema na cemu ☺️
    Kiflice pa da.. ali sta sad nisi razmisljalo o tome, rijetko tko razmisla, naci ces vec negdje mjesto i za to u dnevnom 😁 
    Dok sam bila trudna s prvom, saznala sam za takingcarababies preko instagrama, tko nema instgram moze i blogove citat njene prek gugla, ima stvarno more korisnih informacija i tako sam citala to pa prakticirala. Normalno kad se tek rodila spavala je ko top svakako nisam moras nunkat a i kako tek postanes mama zelis bebu i nosat nekad kad zaspe 🤪😂 ali kako raste tako je sve vise budna mjenja se ritam, koliko moze biti budna, vrijeme podoja , dnevna spavanja, nocno, kada je najbolje da ide spavati itd. Ma svasta ima ako bih krenula pisat nebi stala 3 dana. Uglavnom i tako sve to pratis i naucis prakticirati i bas je jako vazna i komunikacija s tek rodenom bebom koliko god zvuci glupo ali kad ju uzimamo uvijek prije joj trebamo najaviti tipa sad cu te uzeti itd . Ugl ako bas netko ima netko konkretni pitanje mogu odgoviriti . ona meni spava stvarno super, bila je sa mnom u krevetu prvih mjeseci, pa skupa u sobi u svom kreveticu i sa otp 9mj sama u sobi. Imaju nekad faze te ali i to naucis unaprijed kad je otp pa se pripremim, ali sve u svemu spava mi cijelu noc oduvijek 

Mimica, pametno 😊

Mila12
    06. Lipanj 2021. 18:29

Bijeli zvukovi isto dosta pomazu ali moraju biti onda upaljeni cijeli vrijeme jer ako ugasis beba se budi. Ja nisam njih bas puno prakticirala, mozda od 2-6mjs jesam

Amber
    06. Lipanj 2021. 19:16

Mila12

Tincy nema na cemu ☺️
    Kiflice pa da.. ali sta sad nisi razmisljalo o tome, rijetko tko razmisla, naci ces vec negdje mjesto i za to u dnevnom 😁
    Dok sam bila trudna s prvom, saznala sam za takingcarababies preko instagrama, tko nema instgram moze i blogove citat njene prek gugla, ima stvarno more korisnih informacija i tako sam citala to pa prakticirala. Normalno kad se tek rodila spavala je ko top svakako nisam moras nunkat a i kako tek postanes mama zelis bebu i nosat nekad kad zaspe 🤪😂 ali kako raste tako je sve vise budna mjenja se ritam, koliko moze biti budna, vrijeme podoja , dnevna spavanja, nocno, kada je najbolje da ide spavati itd. Ma svasta ima ako bih krenula pisat nebi stala 3 dana. Uglavnom i tako sve to pratis i naucis prakticirati i bas je jako vazna i komunikacija s tek rodenom bebom koliko god zvuci glupo ali kad ju uzimamo uvijek prije joj trebamo najaviti tipa sad cu te uzeti itd . Ugl ako bas netko ima netko konkretni pitanje mogu odgoviriti . ona meni spava stvarno super, bila je sa mnom u krevetu prvih mjeseci, pa skupa u sobi u svom kreveticu i sa otp 9mj sama u sobi. Imaju nekad faze te ali i to naucis unaprijed kad je otp pa se pripremim, ali sve u svemu spava mi cijelu noc oduvijek

Mimica, pametno 😊

Ovo zvuci kao ona praksa iz knjige "Bringing up Bebe" o francuskom odgoju, meni je legla, lezi mi i ovo sto pises. Ako nekog zanima citati vise, mozda je zanimljivo :)

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.