Ana B. juče je bilo baš toplo i bile smo na pješčanoj plaži (Medulin) gdje je more plitko i toplije dosta i stvarno nije hladno.
Ona je uživala a i ja sam se osjećala bolje čim sam joj priuštila lijep dan. Nekako ova zadnja 2 dana poslije bolova, umora, odmaranja bilo mi je žao da bude samo u kući.
Malla i ostale cure i meni je počelo sa teškim namještanjem za spavanje, bolovima, težim ustajanjem. Svakako nam se bliži, još malo i bebe nam stižu.
I da, moja cura je srvarno živahna, znači stomak razvlači na sve strane, aktivnost non-stop. Iskreno mislim da nikad ne spava.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mallla istina, kad se nađemo u toj situaciji vjv ćemo zaboraviti sve što smo planirali o opustanju 😅 pogotovo adrenalin hahah jer ga već sad imamo, pogotovo ja 😄 baš nekako jedva čekam taj dan 😁😁
Da bas taj osjecaj da se raspadam...sinoć smo se ja mm sexnuli 2 puta, prvi put je bilo dobro ali drugi put mi je čak bilo bolno 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bojana bas lijepo da ste uživale i da se ti super osjećaš 🥰
Nadam se da je sve to stvarno znak da će krenuti već za koji dan hahhaa
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Cocolina, ne boj se indukcije...puno zena kaze da je drip bolniji, ali neke kazu da je isti ili blazi od njihovih prirodnih trudova...sve je to jako individualno. Moja ma je rodila inducirano, drip, bez epiduralne, sa epiziotomijom, za samo 2 sata i kaze da uopce nije nista strasno. Brzo se i oporavila, bez posljedica. Eto, nadam se da ce te jedna pozitivna prica umiriti. Moja mama je inace opustena skroz, mislim da je samo bitno da ne panicaris, i da se trudis ponavljati si da je sve dobro i prirodno i kako treba biti i dises...
Cocolina super vijesti..jos malo pa ćeš imati svoju curicu u rukama...od srca ti želim eto da se već danas samo pokrene pa da ne moraš na indukaciju 🥰
Bas mi je drago zbog tebe ❤❤❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
I meni je 10 minuta autom do bolnice, uz sav promet i guzve centra grada, tako da cu pokusati sto duze biti doma, po principu 5-1-1. Trudovi na svakih 5 minuta, trajanja oko 1 minutu, pa da tako potraje 1 sat. Onda krecemo. 😊
E tak sam i ja krenula, s tim da meni treba jedno 40ak minuta do bolnice, ovisi o guzvi naravno i stigla taman 7 prstiju otvorena 😊
I ja sam 40-45 mim od bolnice i baš nisam bila pametna kad krenut, htjela bih imat što duže mogućnost šetanja, a bojim se ako dođem rano da će me pospajat na nešto pa neću biti mobilna.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
I meni je 10 minuta autom do bolnice, uz sav promet i guzve centra grada, tako da cu pokusati sto duze biti doma, po principu 5-1-1. Trudovi na svakih 5 minuta, trajanja oko 1 minutu, pa da tako potraje 1 sat. Onda krecemo. 😊
E tak sam i ja krenula, s tim da meni treba jedno 40ak minuta do bolnice, ovisi o guzvi naravno i stigla taman 7 prstiju otvorena 😊
I ja sam 40-45 mim od bolnice i baš nisam bila pametna kad krenut, htjela bih imat što duže mogućnost šetanja, a bojim se ako dođem rano da će me pospajat na nešto pa neću biti mobilna.
Sreća da je kod nas u bolnici bežični ctg pa se uz njega možeš i kretati...ja bi poludila kad bi imala bolove a nebi se smijala kretati ili naci način na koji da si pomognem ublažiti bolove
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Cocolina super da imas nekakve informacije, vidi se odmah da si smirenija. A tko zna, mozda i samo krene
Put do bolnice bez guzve 45 min, ali s obzirom da krece sezona, jos ako se potrefi kisni dan pa se svi moraju po gradu umjesto plazama moze bit i nekih pola sata duze tako da nisam pametna na koliko otic. Moj muz ce vjerovatno panicarit i stalno me pozurivat da krenemo
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Cocolina možda je samo trema, a mozda se pokreće. U svakom slučaju otjeraj strah od indukcije. Ona je tu samo da izazove ono što i prirodno krene. Puuuno nas je izdržalo taj drip, rodilo bez problema (ja za 3h, što je za prvorotkinju odlično) i oporavak fizički mi je bio Odmah! Znači čim je beba izašla ja sam bila preporođena! Evo želim tebi isto iskustvo, okruži se pozitivnim pričama i samo hrabro...čekamo s tobom sredinu tjedna!
url=https://lilypie.com]
Super Cocolina, to su lijepe vijesti. Kao što su cure rekle samo se opusti i ne brini. I ja potvrđujem da indukcija nije uopšte strašna i moj oporavak je bio odmah 😊😊😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji