Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MariLove12
    06. Lipanj 2021. 10:53

Tinchy potpisujem ovo za muza, i moj ce vjv panicariti a ja flegma totalna, pokušavam ga unaprijed pripremiti da trudovi i sve to moze potrajati koji dan, a on ce me već na prvi lansirati direkt u bolnicu 😅 naravno bila bi doma sto duže, i setala bi pred bolnicom sto duže samo da ne u uđem prije vremena a opet da sam ispred ako zagusti 😃

It's a boy! 💙

• Mimica2
    06. Lipanj 2021. 10:58

Muž i panika, tu sam 😆 Do bolnice mi treba 5min, idealni scenarij bi bio da ma šarafi cijelo jutro, a on da je na poslu i nema blage veze šta se događa, pa kad dođe kući, vozi me. 

Termin 18.06

• Mimica2
    06. Lipanj 2021. 11:00

Draga Cocolina, navijamo za tebe. Izdrži, želim ti da brzo imaš svoje zlato u rukama, i još brže da ste kući ❤️

Termin 18.06

Tinchy_07
    06. Lipanj 2021. 11:55

Znaci ima vise panicnih muzeva🤭
    Ja cu morat lagat o trudovima, kao nije mi nista😉

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Mallla
    06. Lipanj 2021. 11:57

Moj je već u panici...oda za mnom po kući i pokušava me spriječit da išta radim da ne bi počeli trudovi 😄 Kaže ma muči me što ne znam kad će krenit, moram bit spreman....sve što on ima napravit je upalit auto i odvest me 😄 a ako on bude na poslu onda će njegov ćaća...uglavnom komedija....

url=https://lilypie.com]

• Mimica2
    06. Lipanj 2021. 12:00

Lucky & Bella, ima li kakvih novosti? 

Termin 18.06

Bela23
    06. Lipanj 2021. 12:22

Cocolina- samo hrabro i neka sve prodje u najboljem redu. 😊
    Mimica- kod mene nista. Jos tu i tamo se dogodi menstrualna bol, pa bole ledja al sve je neredovito i stane. Nadam se barem da ce me nesto od toga makar malo otvoriti. U srijedu sam kod doktorice pa cemo vidjeti.
    .
    Nzn tko je napisao da ga dole sijeva i meni tako zna biti kao da ona glavom se nekako gura i bas je nelagodna bol, ali kratkotrajna, nzn sta radi. 
    .
    Sto se tice muza moj je vec sad malo nervozan pogotovo sto ce biti na porodu pa nzn sta ga ceka. 😂 Niti mu ne govorim kad me nesto zaboli ili probode jer ce on odmah zafilmati da je nesto krenulo. 😅

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Mimica2
    06. Lipanj 2021. 12:53

Ovo je dobra taktika, ne reć mužu da bilo što boli 😄
    Je, ovo što spominjete bi i ja rekla da je pritisak na cervix, drugo ne znam što bi bilo.
    Ja sam se isto razveselila kiši, lakše se diše.
    Iskreno se nadam da Miška zaokupirana mažnjom i pažnjom s bebicom 🥰 Ili da je zaboravila pin 😆

Termin 18.06

Mallla
    06. Lipanj 2021. 13:00

Da da to žicanje u cerviksu je nabijanje glavom dole, samo što dodatno me sad žicnu i jajnici istovremeno tj. Pojavi se menga bol koja onda traje neko vrijeme. Taj žic traje doslovno sekund al taj sekund mi se mozak zamrzne. Da ne pričam da kad se nanerviram tada su mi menga bolovi 2 puta jači....a ova moja starija zadnja dva dana mi opako nateže živce!
    Uglavnom sutra sam na pregledu i baš me zanima jel stanje isto kao prije 2 tjedna il se što pomaklo...

url=https://lilypie.com]

Lullaby
    06. Lipanj 2021. 14:40

Ajme krenule su ozbiljne pripreme vidim! Još malko i krećemo skroz.
    Cure na babymoonu, uživajte! 🤗 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.