Kiflica nisam na kraju kupila. Jer me bilo strah da će ga kupiti pa na kraju neću puno koristiti 😅
Masažu isto nisam do sad baš redovno 🤦🏼♀️
Tek sam od sredine ovog tjedna takoreći više slobodna i imam vremena za te stvari. Nadam se da ću bar sa masažom biti redovna sad kad imam vremena.
I nadam se da ce pomoći s obzirom da sam već sad skoro punih 38tt, a do sad nisam bila redovna.
Ako popucam sama sam si kriva 😬
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
AnaB, kuzim te, a pitanje je koliko cu i ja biti ustrajna. Mislim da vecina zena pocne, pa odustane, rijetko koja nastavi. Ne budi stroga prema sebi, sve si savrseno obavila oko priprema za bebicu, a jos i stignes tu i tamo nabacit masazu. Mislim da i kad krenu trudovi, ako ne juris odmah u bolnicu, nego malo doma pricekas da se ustale trudnovi jos stignes i malo posvetit se međici, topli oblozi, bademovo ulje, masaza...nama su na tecaju savjetovali da smo sto duze doma i da uzivamo, relaksiramo se i da nam tijelo preplavi oksitocin, a ne adrenalin...vođenje ljubavi, masturbacija, orgazam, meditacija, disanje, kokice i dobar film, topla kupka... Mislim da jos ima vremena za pripremiti se za stvarno lijepi porod, nadam se bez pucanja🤗
Naravno nadam se najboljem i baš želim što duže ostati doma i opustiti se. I naravno ni te masaže nisu garancija da necu popucati tako da ne možemo sebe previše kriviti.
I nama su rekli da kod prvorotki najduže traje porod (tj. otvaranje), pa je najbolje doma se opustiti i sebi ugoditi dok je izdrzivo. Srece bolnica mi je odmah par ulica iza zgrade (autom 2min, hodom 17min) Pa mogu doma čekati pet panike dovoljno dugo 😁
Koliko vi ostale imate do bolnice, neke su već pisale, ali više ni ne znam tko šta 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Jutro curke 😊😊😊
Ja do bolnice imam između 5 i 10 minuta autom, zavisi od gužve, tako da isto planiram što duže biti kući, naročito s obzirom da mi je prvi porod bio sa prespooooorim otvaranjem.
Probiotik i dvopek su uradili svoje pa juče nisam imala proljev više, samim tim situacija se smirila 😊😊😊 kakve čari trudnoće 😊
Uglavnom bile smo na kupanju juče poslije podne i Iskra je 2 sata bila u moru, jedva sam je nagovorila da izađe van 🤣🤣🤣🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana super nek si sad bolje 😊
Ona je otvorila sezonu hahah jel hladno more? Kod nad u DE je bas bio topal tjedan i eto od jučer kiša tmurno...ali bas se osjetilo u zraku da je trebala malo kiša da popusti ovaj pritisak, odmah se lakše diše 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
I meni je 10 minuta autom do bolnice, uz sav promet i guzve centra grada, tako da cu pokusati sto duze biti doma, po principu 5-1-1. Trudovi na svakih 5 minuta, trajanja oko 1 minutu, pa da tako potraje 1 sat. Onda krecemo. 😊
I meni je 10 minuta autom do bolnice, uz sav promet i guzve centra grada, tako da cu pokusati sto duze biti doma, po principu 5-1-1. Trudovi na svakih 5 minuta, trajanja oko 1 minutu, pa da tako potraje 1 sat. Onda krecemo. 😊
E tak sam i ja krenula, s tim da meni treba jedno 40ak minuta do bolnice, ovisi o guzvi naravno i stigla taman 7 prstiju otvorena 😊
Kad smo kod ananasa ja ga baš volim, a nakačila sam se na sok od ananasa jer me rashladi a ne boli me želudac od njega.
Nocas sam sanjala trudove, pa sam se vrtila i vrtila, mozda su i bili blagina da sam mislila da sanjam 😄 Ukupno opet ista priča na leđima ležat ne mogu, bokovi mi se brzo zamore a ja tako žudim za ležanjem na trbuhu.
Cure ja vam stvarno od srca želim da uspijete doma ostat što duže pogotovo jer vam je blizu bolnica, a još više vam želim da se uspijete opustiti (taj dio je malo teži). Uglavnom svi teoriju znamo al praksa je izazovna 😁 Inače meni do bolnice sat ipo vremena vožnje, tako da mi je uvijek teško procijeniti kada ići...a najbliže malo rodiliše 45min vožnje (tu idem ako me baš zašarafi jako da ne stignem dalje ić).
Bojana drago mi je da se sve smirilo i da se Iskra nauživala u moru 🥰
Ana.b. i Mimica da mi smo slični tjedni pa nas i slične muke muče, očito je to neki slijed događaja. To "dubljenje" baš izludi, nekad imam osjećaj da će mi se kosti raspasti. I izluđuje me kad bi u jutro još spavala a probudim se jer mi je neudobno i ne mogu više ležati...
url=https://lilypie.com]
Tako I ja imam u planu...osim ako pukne vodenjak pa onda treba u roku 2 sata biti tamo.. ili ako bude prebolno i ne mognem izdržati više doma hahha
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji