Hvala vam cure na čestitkama, uživamo kao nikada u životu. 😍
Naravno da ću podijeliti iskustvo čim malo uhvatimo vremena. Popis je presladak, požurite cure da ga povećamo 😁
Cocolina drži se, biti će sve uredu, misli samo da će ti beba brzo biti u naručju 😊
Curee, zna li koja gdje ima kupiti držač za vrtuljak/mobil na krevetiću. Imam handmade mobil ali ne znam gdje pronaći taj držač. Eto ako koja mozda zna molila bi da mi javi. 😊
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Bela23 na amazonu ima 😄
.
Evo ja tek danas u potpunosti spakirala kofer za bolnicu I torbu za radaonu 🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure samo da vas brzinski sve pozz, cocolina, malu Hana, Bojana, drzite se i brzo ozdravite! Sassy uzivaj u Sarajevu i mazni jedne cevape i za nas 😃
Ja vam saljem puse sa mora, evo i naš babymoon https://ibb.co/gVpjvy4 😍 otvorili smo sezonu kupanja wuuuuhuuu! 🎉🥳😀
It's a boy! 💙
Bela ja ga nisam nigdje uspjela naci pa sam kupila preko njuskala za 60kn zenska je prodavala onaj vrtuljak iz Ikee koji ne koristim + drzac, nije mi se dalo cekati da dode sa AliExpressa. Ana ja sam sa Aliem ko ti sa Amazonom hahahaha 😃😁
It's a boy! 💙
I cure što ste se brčkale, kakvo vam je more? Ladno/toplo?
MariLove hvala na dobrim željama...bit će Hana dobro to su tipične virozice kad se krene u kolektiv!
Kod mene danas često neka menga zatezanja, bez nekog obrasca i vrlo bolni pokreti bebe za koju dobijem dojam da pokušava izaći 🙃 A mene vrte hormoni, plačem na neko jednostavno pitanje, osjetim se ničim izazvana da sam sama za sve...i tako...točno mi se porod bliži čim me ovako šalta. Na licu mi se upalila neka bubuljica koja boli samo tako...uglavnom veselo...
url=https://lilypie.com]
Ja sam jutros opet mislila da imam temperaturu, bas mi je bilo prevruce...no onda smo otisli na izlet u sumu i tako sam se fino ohladila tamo i zivnula na par stupnjeva manje i vjetru da sam se oajecala super. Skuzila da je to sve samo od nagle promjene vremena, bas je pripeklo sunce. Cak i ljudi oko mene koji nisu trudni su rekli da im je bilo lise i tesko i glava ih je bolila zadnja 2 dana....tako da mislim da je normalno da se osjecamo malo cudno.🤗
MariLove12 hahahah neka nas 🤣 ja baš obožavam amazon, sve ima i ne moram dugo čekati 😄😄
Mallla I moj mali baš radi pokrete i baš je neugodno i pomalo bolno...čak si pomislim 'nećeš se sad valjda krivo okrenuti'. Nisu udarci nego baš to meskoljenje kao da mi sve organe istisce. A i dole isto bole kosti baš teško okretanje i ustajanje iz kreveta pa čak i hodanje. 🥵
Negativ.Ljubavi i mi smo danas kupili ananas pa ćemo vjv sutra jesti 😁
Ja ga zadnji put jela u prvom tromjesečju i onda kad sam čula da potiče trudove sam prestala da jedem 😅 ali eto sad ga napokon možemo jesti 😁😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana, ti si pisala da ces narucit EPI-NO. Jesi li na kraju? Jel ga koristis? Kako ide masaza međice? Ja odustala od kupnje tog aparata, ali krenula s masazom, nesto sitno za sada, samo 2 puta...nije bas neka spica, ali probat cu ustrajati...
Mallla, ja te potpisujem po pitanju bolova, emocija, bebinih pokreta... Danas brojila čak 3 grča i to jedan iza drugog s možda 2min razmaka i to prilično duga, pa nekad tamo prijepodne još jedan... Cmoljim na takve gluposti, uopće ni sama ne znam konkretno zašto, a muž cijelo vrijeme "ma znam ja, peru te emocije, to je normalno, čitao sam ja" 😆 A mali ko da ide sve dublje, tu i tamo me stegne dole jako neugodno 🥴 Eto nadam se da ću za tjedan dana na pregledu biti bar za prst otvorena 😄
Termin 18.06
Sortiraj odgovore
Najstariji