Joj svako malo naiđem na jos nesto novo sto prvi put cujem🙈 Kakve sad nocne i dnevne dude? Sta nije duda-duda, ista pasta? Haha osim ako svijetli u mraku, onda kuzim, a inace, dajte mi pliz objasnite razliku😁😊
Meni je svaki pokusaj bio grozan! Sve stisnuto, boli, nelagoda... jednostavno ne ide i odustala sam skroz s tim da na pocetku nismo smjeli radi rizicne trudnoce.
----
Cure koje imate bijelu Malm komodicu (opet ja s tim) da li ste uzele obicnu bijelu ili visoki sjaj? Ja imam nocne ormarice koji su v.sjaj, u jysk sam vidjela slicnu bijelu komodu koja nije visoki sjaj al djeluje mi kao da se guli sa strana kako dugo stoji kod njih u izologu i bojim se da ce otici brzo. Zanima me kakav je kvalitet te obicne bijele Malm, sad se dvoumim dal da kupim v sjaj koji se meni pokazao dobar ili tu obicnu da riskiram? Jysk bijelu bih izbjegla radi tog izlozbenog artikla
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Tenks bela, razumijem, u svakom slucaju nakon 5mjs i tako visok stupanj trudnoce i ne moze biti nesta wow ocekivanje, vidjeti cemo onda kako ce meni biti :p
E da, ako bi netko kupovao ovih dana u Mulleru, vidjela sam Aventov set za bebu (ono cesljic, skarice itd...) na popustu 160 kn. Mislim da je inace cak 220. I Aventove dude na popustu, ne sjecam se tocno koliko ali dobra cijena.
Ja cu izgleda ipak skombinirati neki svoj setic u lijepi nessesser od zasebnih artikala jer nam je tako patronazna savjetovala na tecaju, jer su kao neke stvari iz seta losije (npr. aspirator- da je bolji neki plavi iz Mullera, meksa silikonska gumica za nosic) zasebno cu kupit skarice koje ljudi preporucaju (babylove dm), zasebno toplomjer (mozda beskontaktni, a vec imam alkoholni, digitalce ne volim), aspirator...itd... Vjerojatno ce me sve skupa i skuplje tako doci nego u setu 🙈🤣. Doduse, zbog putovanja je bas lijepo imati setic tako lijepo sortiran pa se mozda sutra i uputim u Muller🙈.
Cure evo me, javljam se od kuće, napokon sam legla i odmaram. Koma sam.
Uglavnom CTG uredan, bebica se pokreće normalno, sve u redu.
Pregledao me neki fini doktor, mlad i baš detaljan. Rekao je da sam zatvorena, da je sve ok. I velika vijest beba se okrenula glavicom dole. Kaže da postoji mogućnost da se okretala noćas i da su zato bile te kontrakcije. Ono što je njega zabrinulo je veličina bebe, ima oko 2.300 i kaže da joj je abdomen manji za 3 tjedna nego što trudnoća kaže. Rekao je da je vrlo vjerovatno sve ok, ali da bi me ostavio na promatranju u bolnici. Ja sam mu rekla da danas ne mogu nikako ostati zbog djeteta kod kuće i ako nije problem da dođem sutra ili neki drugi dan, da se organizujem. Onda su se konsultovali njih 2 ili 3 doktora i rekli mi da dođem sutra na UZV pa će me pratiti. Rekao je da prate zbog posteljice i protoka i vrlo vjerovatno će sve biti ok, da će beba do termina imati dovoljno kg i da će sve biti ok, ali da me moraju više pratiti.
I da se javim ako bih opet imala kontrakcije.
Hvala cure na podršci i porukama 🥰😍😘 divne ste. Nadam se da je sve ok i da je samo moja mrva manja 🥰🥰🥰
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana drago mi je da je sve ok. Mozda ju je krivo mjerio, tak je meni glavicu 4 puta mjerila jer je isto bila kao manja, a ustvari je sve ok. I nek te vise kontroliraju za nedaj boze, al vjerujem da je sve ok😊
Bas sam ti to htjela napisati Bojana, jer mi je nekako zvonilo da je kod tebe na zadak, da se mozda okretala pa da te zato tako rasturalo. Mene prije par dana isto razvaljivalo, ali se samo malo vise micala, pa sam tocno znala da me kontrakcije hvataju od tog njenog koprcanja. Inace, moja je popreko sad i cini mi se ko zacementirana u toj pozi. I dosta mi je bolan taj njen polozaj, jer me doslovno trbuh zulja koliko se gura lijevo desno.
Nisam sad provjeravala, ali uvjerena sam da je moja imala u tvojim tjednima i manje grama 🙈
Bojana 💚 drago mi je da je sve ok, da ostane curka jos malo unutra!
Malm komoda - u Ikei sam vidjela jedino onu "normalnu" bijelu, nisam vidjela visoki sjaj, imam ju 2 tjedna tako da je za sad dobra 😂 lijepa mi je i svakako bi uzela nju a ne visoki sjaj radi packi od prstiju (imam u kuhinji bijeli visoki sjaj dode mi da si pucam u glavu na dnevnoj bazi) 🤯
It's a boy! 💙
Hvala curke moje drage. 😍 Nemam loptu, jutros sam po muzu skakala 😂😂😂 nakon 5 mjeseci
Tako sam se nasmijala Belaaaa 😂😂😂
It's a boy! 💙
Hvala cure ❤️❤️
Biće to sve ok, još 2 sedmice neka je unutra, i biće sve dobro 😊😊😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji