Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    03. Lipanj 2021. 11:25

Bojana2017

Cure u bolnici sam, čekam da me prime. Javljam kad završim kakvo je stanje 🙏🙏🙏
    Samo da je sa bebom sve ok.
    Iskru sam ostavila kod susjeda, od mojih nema niko tu blizu

Tek vidim ovaj komentar...cekamo te 🥰

url=https://lilypie.com]

Mila12
    03. Lipanj 2021. 11:44

Tweetyca meni ti tako cijelu proslu trudnocu bilo, a i ovu sada, stalno zacepljena jedna strana a iz druge ide krv 🙄

Amber
    03. Lipanj 2021. 11:48

Joj Bojana, nadam se da je sve okej i da ces jos 10ak dana izdrzati, ali nista ne brini, stvarno nema straha ni da danas rodis. Iskra ce sigurno zasarmirati susjede ;) javljaj se, drzimo ti fige! 

tweetyca - ja sam koristila sterimar, nisam ni pitala nikoga zapravo jel to okej, imala sam crknut. To je obicna salinizirana voda, cini mi se da bi moralo biti okej. Znam da se mogu koristiti i Baukove kapi jer su sigurne za trudnice, ali nisi vise doma... 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Mimica2
    03. Lipanj 2021. 11:48

Joj slatke su ti bibsice, tweetyca 🙂
    Mila, jesi ti pričala da ih otkuhavaš? Ja sam ih nedavno, u vodi i malo octa, al mi je ušla voda u samu dudu, pa sam stisla, iscjedila van, nadam se sve 😬 Imaš neki trik? Jel se stalno zavuče voda u gumu? 

Termin 18.06

mara5
    03. Lipanj 2021. 12:13

Bojana drzimo ti fige da sve prodje ok! 💪🏽💪🏽
    .
    Proljetnice bile ste super za citat!
    .
    Tweetyca  ja sam koristila sinomarin sprej.
    I super cijena za dude, ja ih jos nisam narucila.. zeznula sam se trebala sam kad su bile na akciji, ali nisam se mogla odluciti za boje 😅🤷‍♀️
    .
    Sad je svaki dan napet i ocekujem neke novosti

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    03. Lipanj 2021. 12:34

Mi smo jucer kupili icandy lime , i nocas sam sanjala da sam se zeznula da sam trebala uzet cybex balios s lux 😅😅😅
     I jutros sam muzu joooj pogrijesili smo tko zna jesu kolica dobra hahahaha

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• boobaboo
    03. Lipanj 2021. 13:05

Bojana, javi se kad stignes 😘

Bela23
    03. Lipanj 2021. 13:12

Bojana drzim fige da je sve ok. 👌🏻🙏🏻
    Ja od jutros imam stezanja u ledjima i dole, ponavljaju se. Isla sam malo sad po stepenicama u kuci tj pisem i setam. Nadam se da nece stati nego da ce se nastaviti. Vidit cemo sve 🤷🏽‍♀️

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Tonks6
    03. Lipanj 2021. 13:17

Bela ak imas pilates loptu skaci i po njoj. Kolko me Bojana brine tolko me ovo veseli😁 jos da se Lucky javi di bi nam kraj bio😊

Mila12
    03. Lipanj 2021. 13:18

Mimica, daa, kad je bila mala svaki drugi dan sam otkuhavala 🤣 sad jednom mjesecno, i svako par dana samo prelijem kuhalom i okrenim ih da je gumu unutar vode. Ude voda uvijek u njiih , nekad malo nekad malo puno, to je ok, ja samo istisnem cistom krpom i bok 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.