Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    03. Lipanj 2021. 10:04

Bojana cuvaj se!! Nadam se da je sve oke ❤️🥰

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

🌺Principessa🌺
    03. Lipanj 2021. 10:15

Ajmo ljetne bebe, mi proljetnice smo sve rodile🤗🥳 cekamo vas🥰🥰🥰🥰

Bojana2017
    03. Lipanj 2021. 10:17

Cure u bolnici sam, čekam da me prime. Javljam kad završim kakvo je stanje 🙏🙏🙏
    Samo da je sa bebom sve ok.
    Iskru sam ostavila kod susjeda, od mojih nema niko tu blizu

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    03. Lipanj 2021. 10:20

Imamo mi bebu tj. Ona i kolica i full opremu 🤣 vec je to u upotrebi. Taman su 3-4 godine dob kad se baš igraju igračkama. Da ne kazem da je u igri stavljanje balona pod majicu i glumljenje trudnice 🤣
    Komedija je s njom. Nekad me izbaci iz takta al zapravo je jako razumna i brzo zaključuje stvari, samo evo sto je sad zalipljena za mene sto nikad nije bila.

url=https://lilypie.com]

• Tonks6
    03. Lipanj 2021. 10:42

Mallla

Imamo mi bebu tj. Ona i kolica i full opremu 🤣 vec je to u upotrebi. Taman su 3-4 godine dob kad se baš igraju igračkama. Da ne kazem da je u igri stavljanje balona pod majicu i glumljenje trudnice 🤣
    Komedija je s njom. Nekad me izbaci iz takta al zapravo je jako razumna i brzo zaključuje stvari, samo evo sto je sad zalipljena za mene sto nikad nije bila.

Ista stvar. Lopta ide pod majicu i on ima Patrika u trbuhu (on se zove Patrik😅), a u zadnje vrijeme priljepak da nemre bit veci. I inace je mamin sin i maza, al sad kuzi da braco dolazi i koristi vrijeme dok je jedinac. I ion e rekao da bi isao sa mnom u bolnicu, al onda ipak nebi i da ce me zvat na videopoziv😂 pokusavam mu objasnit da se necemo vidjet jedno vrijeme i da ce bit sam s tatom, a kad se vratim da se vracam s bracom, a od svega toga njega najvise zabrinjava kaj mora ic u vrtic🤣🤣🤣🤣 tak su slatki kak ustvari sve kuze, al protumace na svoj djeciji nacin.
    Bojana 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kiflica
    03. Lipanj 2021. 10:48

Bojanaaa, mislimo na tebe, saljemo dobre vibre!❤ Javi se kad ti kazu jel sve ok i ostajes li roditi mozda. 🎉 🎀 
    Principesa, drago mi je sto navijate za nas, i mi smo vas pomalo pratile i drago mi je sto ste sve dobro i vase bebice! 🤗 
    Lucky, Miska, javite se kad budete mogle!❤

Olivera
    03. Lipanj 2021. 10:55

Ana.b. i moj je bebač jučer i danas ekstra aktivan, jučer dvaput radili ctg jer je puls divljao kako je on skakao po trbuh, jutros ponovili ctg i konačno je bio malo mirniji ("samo" 50 pokreta u skoro sat vremena).
    Bojana javi kako je prošlo na pregledu, mislimo na tebe i vjerujem da će biti sve u najboljem redu. U dobrim si tjednima čak i da porod krene😘
    Principesa hvala za podršku🤗. I ja sam vas po pratila svako toliko i upijala korisne savjete i iskustva. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• Toncica24
    03. Lipanj 2021. 10:56

Bojana pametno da si isla u bolnicu,jer smo sve u visokom stupnju trudnoce i netriba se igrat.
    Sretno 💝

1.8. Curetak stigao 💗

• Mimica2
    03. Lipanj 2021. 11:17

Principessa 🙏❤️ Lijepi pozdravi svim proljetnicama, bile ste super za čitanje, za dijeljenje iskustva, za davanje savjeta, za smijeh 😍
    Bojana, neka si išla, sigurna sam da je sve u redu, mala je u dobrim tjednima🤗🤗

Termin 18.06

Aneee
    03. Lipanj 2021. 11:19

Bojana bit će sve dobro...čekamo da se javiš 😘
    Olivera njima očito zabavno kod nas u stomaku 😄😄
    Ili možda rade zadnji party u maminom stomaku prije nego dudu u naše ručice 🥰
    .
    Meni tako teško disati danas...kod mene umjesto da je sve lakše disanje kod mene sve teže 😅 to je očito znak da se još nije spustio (ja mislim) hahahh

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.