Bojana cuvaj se!! Nadam se da je sve oke ❤️🥰
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Ajmo ljetne bebe, mi proljetnice smo sve rodile🤗🥳 cekamo vas🥰🥰🥰🥰
Cure u bolnici sam, čekam da me prime. Javljam kad završim kakvo je stanje 🙏🙏🙏
Samo da je sa bebom sve ok.
Iskru sam ostavila kod susjeda, od mojih nema niko tu blizu
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Imamo mi bebu tj. Ona i kolica i full opremu 🤣 vec je to u upotrebi. Taman su 3-4 godine dob kad se baš igraju igračkama. Da ne kazem da je u igri stavljanje balona pod majicu i glumljenje trudnice 🤣
Komedija je s njom. Nekad me izbaci iz takta al zapravo je jako razumna i brzo zaključuje stvari, samo evo sto je sad zalipljena za mene sto nikad nije bila.
url=https://lilypie.com]
Imamo mi bebu tj. Ona i kolica i full opremu 🤣 vec je to u upotrebi. Taman su 3-4 godine dob kad se baš igraju igračkama. Da ne kazem da je u igri stavljanje balona pod majicu i glumljenje trudnice 🤣
Komedija je s njom. Nekad me izbaci iz takta al zapravo je jako razumna i brzo zaključuje stvari, samo evo sto je sad zalipljena za mene sto nikad nije bila.
Ista stvar. Lopta ide pod majicu i on ima Patrika u trbuhu (on se zove Patrik😅), a u zadnje vrijeme priljepak da nemre bit veci. I inace je mamin sin i maza, al sad kuzi da braco dolazi i koristi vrijeme dok je jedinac. I ion e rekao da bi isao sa mnom u bolnicu, al onda ipak nebi i da ce me zvat na videopoziv😂 pokusavam mu objasnit da se necemo vidjet jedno vrijeme i da ce bit sam s tatom, a kad se vratim da se vracam s bracom, a od svega toga njega najvise zabrinjava kaj mora ic u vrtic🤣🤣🤣🤣 tak su slatki kak ustvari sve kuze, al protumace na svoj djeciji nacin.
Bojana 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Bojanaaa, mislimo na tebe, saljemo dobre vibre!❤ Javi se kad ti kazu jel sve ok i ostajes li roditi mozda. 🎉 🎀
Principesa, drago mi je sto navijate za nas, i mi smo vas pomalo pratile i drago mi je sto ste sve dobro i vase bebice! 🤗
Lucky, Miska, javite se kad budete mogle!❤
Ana.b. i moj je bebač jučer i danas ekstra aktivan, jučer dvaput radili ctg jer je puls divljao kako je on skakao po trbuh, jutros ponovili ctg i konačno je bio malo mirniji ("samo" 50 pokreta u skoro sat vremena).
Bojana javi kako je prošlo na pregledu, mislimo na tebe i vjerujem da će biti sve u najboljem redu. U dobrim si tjednima čak i da porod krene😘
Principesa hvala za podršku🤗. I ja sam vas po pratila svako toliko i upijala korisne savjete i iskustva.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Bojana pametno da si isla u bolnicu,jer smo sve u visokom stupnju trudnoce i netriba se igrat.
Sretno 💝
1.8. Curetak stigao 💗
Principessa 🙏❤️ Lijepi pozdravi svim proljetnicama, bile ste super za čitanje, za dijeljenje iskustva, za davanje savjeta, za smijeh 😍
Bojana, neka si išla, sigurna sam da je sve u redu, mala je u dobrim tjednima🤗🤗
Termin 18.06
Bojana bit će sve dobro...čekamo da se javiš 😘
Olivera njima očito zabavno kod nas u stomaku 😄😄
Ili možda rade zadnji party u maminom stomaku prije nego dudu u naše ručice 🥰
.
Meni tako teško disati danas...kod mene umjesto da je sve lakše disanje kod mene sve teže 😅 to je očito znak da se još nije spustio (ja mislim) hahahh
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji