Bojana, sretno, držimo fige! 🤞
Bela, i tebi da se pokrene!. 😁 Ma jooojj, ja samo čekam, isto me probada u leđima i dole, ali ništa konkretno.
Cure, na javljam se cesto ali vas čitam svaki dan! Htjela sam vam poželjeti srecu 🍀 Bojani pogotovo u ovim trenucima!
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Hvala curke moje drage. 😍 Nemam loptu, jutros sam po muzu skakala 😂😂😂 nakon 5 mjeseci
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Hvala curke moje drage. 😍 Nemam loptu, jutros sam po muzu skakala 😂😂😂 nakon 5 mjeseci
Jel osjetis razliku nakon tolko vremena? Mi smo ono kad sam imala nisku posteljicu jedno 10 tjedana apstinirali i moram priznati da mi je trebalo vremena da se naviknem nakon, kao da mi je sve nekak nateklo i stislo se u tih 10 tjedana, ne znam, malo me na pocetku i bolilo, sad je bolje.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Jel osjetis razliku nakon tolko vremena? Mi smo ono kad sam imala nisku posteljicu jedno 10 tjedana apstinirali i moram priznati da mi je trebalo vremena da se naviknem nakon, kao da mi je sve nekak nateklo i stislo se u tih 10 tjedana, ne znam, malo me na pocetku i bolilo, sad je bolje.
Daaa bilo mi je bas nelagodno ko da je dolje sve skupljeno. Bas san mu rekla ko da sam ponovno djevica 🙈🙈🙈😆😆
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Daaa bilo mi je bas nelagodno ko da je dolje sve skupljeno. Bas san mu rekla ko da sam ponovno djevica 🙈🙈🙈😆😆
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Mrak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ak te slučajno budu rezali nedaj tatin šav. Vjeruj mi, tek onda budeš ko djevica ponovo🤦♀️😅
Bela stvarno nakon 5mjs? Pitam jer mi nismo od kraja treceg , znaci dva mjs, i dolazi za nekih dva i pol mjs, et to ce skoro sve skupa bit 5mjs onda da nismo, i taman cu tada biti tjedan 38 kao ti sada, pa me strah bih ili ne bih tada jer ce proc bas dugacak period haha...
Tonks dobro da znam, hvala ti na upozorenju! 😂😂😂
Mila da da nismo smjeli od 1.mjeseca jer sam bila na mirovanju zbog cerviksa i stavljala sam dolje Utrogestan. I nije mi bas bilo sad prvi put nakon toliko vremena bas bajno jer je dosta neki pritisak dole i sve je nekako nadrazeno nzn niti kako bi opisala
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji