Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hedwig.Z
    03. Lipanj 2021. 13:19

Bojana, sretno, držimo fige! 🤞
    Bela, i tebi da se pokrene!. 😁 Ma jooojj, ja samo čekam, isto me probada u leđima i dole, ali ništa konkretno. 

• Mimica2
    03. Lipanj 2021. 13:38

Weeeee Bela 🎉🎉 Želim ti sve što si i sama želiš!! 

Termin 18.06

• Vučica
    03. Lipanj 2021. 13:39

Cure, na javljam se cesto ali vas čitam svaki dan! Htjela sam vam poželjeti srecu 🍀 Bojani pogotovo u ovim trenucima! 

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

• Mimica2
    03. Lipanj 2021. 13:39

Hvala, Mila 😚

Termin 18.06

Bela23
    03. Lipanj 2021. 14:03

Hvala curke moje drage. 😍 Nemam loptu, jutros sam po muzu skakala 😂😂😂 nakon 5 mjeseci 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Amber
    03. Lipanj 2021. 14:05

Bela23

Hvala curke moje drage. 😍 Nemam loptu, jutros sam po muzu skakala 😂😂😂 nakon 5 mjeseci

Jel osjetis razliku nakon tolko vremena? Mi smo ono kad sam imala nisku posteljicu jedno 10 tjedana apstinirali i moram priznati da mi je trebalo vremena da se naviknem nakon, kao da mi je sve nekak nateklo i stislo se u tih 10 tjedana, ne znam, malo me na pocetku i bolilo, sad je bolje. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Bela23
    03. Lipanj 2021. 14:09

Amber

Bela23

Jel osjetis razliku nakon tolko vremena? Mi smo ono kad sam imala nisku posteljicu jedno 10 tjedana apstinirali i moram priznati da mi je trebalo vremena da se naviknem nakon, kao da mi je sve nekak nateklo i stislo se u tih 10 tjedana, ne znam, malo me na pocetku i bolilo, sad je bolje.

Daaa bilo mi je bas nelagodno ko da je dolje sve skupljeno. Bas san mu rekla ko da sam ponovno djevica 🙈🙈🙈😆😆

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Tonks6
    03. Lipanj 2021. 14:17

Bela23

Amber

Bela23

Daaa bilo mi je bas nelagodno ko da je dolje sve skupljeno. Bas san mu rekla ko da sam ponovno djevica 🙈🙈🙈😆😆

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Mrak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Ak te slučajno budu rezali nedaj tatin šav. Vjeruj mi, tek onda budeš ko djevica ponovo🤦‍♀️😅

Mila12
    03. Lipanj 2021. 14:48

Bela stvarno nakon 5mjs? Pitam jer mi nismo od kraja treceg , znaci dva mjs, i dolazi za nekih dva i pol mjs, et to ce skoro sve skupa bit 5mjs onda da nismo, i taman cu tada biti tjedan 38 kao ti sada, pa me strah bih ili ne bih tada jer ce proc bas dugacak period haha... 

Bela23
    03. Lipanj 2021. 14:56

Tonks dobro da znam, hvala ti na upozorenju! 😂😂😂
    Mila da da nismo smjeli od 1.mjeseca jer sam bila na mirovanju zbog cerviksa i stavljala sam dolje Utrogestan. I nije mi bas bilo sad prvi put nakon toliko vremena bas bajno jer je dosta neki pritisak dole i sve je nekako nadrazeno nzn niti kako bi opisala

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.