Bojama drago mi je da je sve dobro i ne brini, meni su vise puta razlicite mjere rekli, a i koliko sam citala nebrojeno puta proljetnicama. Super sto se okrenula i sto mozes vaginalni porod.
Malm komoda ja imam obicnu bijelu i super mi se cini
Ja sam neki dan isla provjerit zbog tlaka i na kraju me zadrzali u bolnici, proteini iz urina su bili pozitivni i onda me hospitalizirali. Sad sve ok, doma sam, samo redovite kontrole u trudnickoj ambulanti svaki tjedan.
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ima ista novo s lucky ili sam propustila nesto??
Proljetnice bilo vas je zadovoljstvo citat, ja vas pratim i na stranici mama
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Amber, Lulu da, boli uzasno. Tolko me nije ni prvi put boljelo ko poslije toga. I trebalo je dosta dugo da se to razloha, nemrem se sjetit druge rijeci al ajmo rec da se vrati na staro, jedno 8 mjeseci sigurno. Bolio svaki odnos tak da ni volje nisam imala za to. Vrhunac mi je bio kad si nisam tampon mogla stavit, onak, ko da ni nemam pipi🤦♀️🤦♀️rekla sam nema sanse vise da to dobije, kakva je je dobra mu bude i ko god ide rodit samo vicem nedaj tatin sav. Sreca pa je ovaj put carski pa nemam tih problema😅 Amber ovo ostalo kaj si probleme nabrojala nista nisam imala osim toga da seks boli.
E sto ja ne bih sve te doktore koji fino umetnu ekstra sav i zivo im se j*** za zenu i njen oporavak i uzivanje u seksu kasnije, jooooj zatukla bih sve to u zemljicu. Nije ni cudno da se zene boje ic rodit po Hrvatskoj kad ne mozes vjerovat da doktor radi uvijek najbolje za tebe -.- jako mi je zao sto si to prosla, stvarno, drago mi je da se nekako rijesilo, ali zbilja mi se probudi neki instinkt sve te ljude nac i namlatit sto zenama rade (mozda je to nadolazeci zastitnicki majcinski instinkt :D).
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ima ista novo s lucky ili sam propustila nesto??
Proljetnice bilo vas je zadovoljstvo citat, ja vas pratim i na stranici mama
Jos nista :) nadamo se da se mazi s bebolinom!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Amber hahahaha moguce da je majcin instinkt😂😂 kak moja kuma veli lavica😅
Bojana, drago mi je da ste obje ok, da se beba okrenula i neka porod jos malo priceka da ona jos malo poraste.❤
Ovo za tatin sav sam u soku, isto prvi put cujem. Tonks, hvala puno na upozorenju - ne budem im dala da me tako zasiju!🤗
Amber hahahaha moguce da je majcin instinkt😂😂 kak moja kuma veli lavica😅
Jos i u horoskopu lavica, a jednu imam i u trbuhu... koji god su to lavovski hormoni, opako me samaraju
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Joj Bojana, bas dobro da je bio razuman lijecnik i da je sve objasnio, nek samo paze radije vise nego manje, nije tih tjedana ostalo toliko, prezivjet ce se. Moze li ti mozda netko doci na koji dan ako budes morala u bolnicu ili imas neku tetu cuvalicu za Iskru za slucaj da nesto krene, a muz jos nije natrag?
Sa mamom mi komplikovano jer iz Bosne nema prevoz, treba test i razlog dolaska (napismeno) da bi došla. Tako joj rekao prevoznik koji ide do Rijeke.
Sad se moram raspitati. Ovdje imam njih par sa kojima je Iskra ok i voli biti ali bi bilo teško za spavanje. Za sad se nadam da neće ništa biti u narednih 7-8 dana do kad je muž na putu, pa za poslije je ok 🙏🙏
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
E da, to za šav isto prvi put čujem da stvarno rade, šokirana sam. 😱😱😱
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
A mišika mala se namještala za porod ☺️ Znam da si pričala Bojana da je par sati vožnje do tvojih, pa jel se nebi mogli dogovoriti da malena ide k tvojima na par dana i da ju ti dovedeš na granicu, a s druge strane ju pričekaju tvoji? Zvuči smiješno i ludo, ali imam iskustva pješačenja preko granice 🤦♀️
.
Boobaboo, kad ti je sljedeći pregled? Ja bi isto do prije tjedan dana dala ruku u vatru da je poprečno, kad ono na uzvu glavica dole, tako da možda se i okrene još
Termin 18.06
Sortiraj odgovore
Najstariji