I ovo sto Tweetyca kaze, dobar , razuman doktor stvarno zlata vrijedi.
Bojana 💚 drago mi je da je sve ok, da ostane curka jos malo unutra!
Malm komoda - u Ikei sam vidjela jedino onu "normalnu" bijelu, nisam vidjela visoki sjaj, imam ju 2 tjedna tako da je za sad dobra 😂 lijepa mi je i svakako bi uzela nju a ne visoki sjaj radi packi od prstiju (imam u kuhinji bijeli visoki sjaj dode mi da si pucam u glavu na dnevnoj bazi) 🤯
Ja nemam za bebu ali imali smo Malm prije bijeli, isto tu normalnu, bila nam je super 3 godine, onda je prodlali jer smo selili ali stvarno je i dalje bila kao nova. Sad imamo oak veneer isto to, isto nam je super. Nema tih para koje cu zaradit u zivotu a da imam vise fensi ormare od malma :D
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Joj Bojana, bas dobro da je bio razuman lijecnik i da je sve objasnio, nek samo paze radije vise nego manje, nije tih tjedana ostalo toliko, prezivjet ce se. Moze li ti mozda netko doci na koji dan ako budes morala u bolnicu ili imas neku tetu cuvalicu za Iskru za slucaj da nesto krene, a muz jos nije natrag?
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Hvala curke moje drage. 😍 Nemam loptu, jutros sam po muzu skakala 😂😂😂 nakon 5 mjeseci
Jel osjetis razliku nakon tolko vremena? Mi smo ono kad sam imala nisku posteljicu jedno 10 tjedana apstinirali i moram priznati da mi je trebalo vremena da se naviknem nakon, kao da mi je sve nekak nateklo i stislo se u tih 10 tjedana, ne znam, malo me na pocetku i bolilo, sad je bolje.
Daaa bilo mi je bas nelagodno ko da je dolje sve skupljeno. Bas san mu rekla ko da sam ponovno djevica 🙈🙈🙈😆😆
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Mrak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ak te slučajno budu rezali nedaj tatin šav. Vjeruj mi, tek onda budeš ko djevica ponovo🤦♀️😅
Ajme jel to stvarno jos rade u Hrvatskoj?!?!?!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Amber koje? Tatin šav? Meni su tak rekli prije 4 godine kad su me šivali, kao još jedan za tatu, a kak nemaš pojma kaj rade reko ok. Još se zezali da bude ko nova i tak je na kraju i bilo🤦♀️🤦♀️
Bojana - odlično, baš mi je drago! Biti će sve super 🥰 A za doktore u Puli sam čula samo riječi hvale, tako da mi je baš drago da ću i ja tamo roditi.
Sto se tiče seksa - nismo ni mi baš često u trudnoći, nije bilo medicinskih razloga, jednostavno se ja nisam osjećala, a i nekako me uvijek boljelo. Nisam se mogla opustiti. Aliiiii... Do danas ujutro, bez problema je išlo 😂 možda je to znak da se počelo nešto dešavati i otvarati 🤞
Amber koje? Tatin šav? Meni su tak rekli prije 4 godine kad su me šivali, kao još jedan za tatu, a kak nemaš pojma kaj rade reko ok. Još se zezali da bude ko nova i tak je na kraju i bilo🤦♀️🤦♀️
Tonks, stvarno?? Ja sam čula da je to užasno bolno kasnije za odnose 😢😢
Ajme :/ jel te bolilo poslije? Ja sam o tome citala kao o nekoj praksi iz sedamnaestog stoljeca, zato sam ostala sokirana kad si rekla. Navodno (ovo je sve iz citanja, nemam iskustva iz prve ruke) zene kasnije onda mogu imati povecani rizik of infekcija, pucanja pri kasnijim trudnocama, krvarenja tijekom seksa i fissures (ne znam kak se kaze na hrvatskom, ali to je ona ozljeda izmedju analnog i vaginalnog otvora koja se rijesi samo operativno i dost je opasna). A puno zena kaze da im je seks poslije beskrajno bolan i za razliku od prvih odnosa kad se rodnica s vremenom rasiri i navikne, ovo ne prodje... Nadam se da nisi imala nikakvih takvih ni drugih komplikacija.
(Sorry, nadam se da nisam ispala sva puna osude, fakat nema veze s tobom, nego sam se nekako nadala da vise nema takve prakse u Hrvatskoj s obzirom na sve moguce komplikacije za zenu...)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
U tom slucaju definitivno biram bijelu malm :D hvala curke!
Bojana, drago mi je da je sve OK, cuvaj se i prati stanje.
----
Kako nam je Lucky? Ne javlja se.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Amber, Lulu da, boli uzasno. Tolko me nije ni prvi put boljelo ko poslije toga. I trebalo je dosta dugo da se to razloha, nemrem se sjetit druge rijeci al ajmo rec da se vrati na staro, jedno 8 mjeseci sigurno. Bolio svaki odnos tak da ni volje nisam imala za to. Vrhunac mi je bio kad si nisam tampon mogla stavit, onak, ko da ni nemam pipi🤦♀️🤦♀️rekla sam nema sanse vise da to dobije, kakva je je dobra mu bude i ko god ide rodit samo vicem nedaj tatin sav. Sreca pa je ovaj put carski pa nemam tih problema😅 Amber ovo ostalo kaj si probleme nabrojala nista nisam imala osim toga da seks boli.
Sortiraj odgovore
Najstariji