Bas cudno da je bol u gornjem dijelu trbuha! Jel se i malo smiriva ili je i dalje na 3min. Možda da nazoveš gin. Pa da te primi da vidi što se događa!?
url=https://lilypie.com]
Mene rastura desni kuk, bas bol kuka. Svako me jutro probude menstrualni bolovi al minimalni i naravno gimnastika. Bas je najaktivnija kroz noc. A da ne kazem da me pipi boli kao da imam modrice. Cak sam isla ogledalom gledati sta me boli.. izgleda da se stari rez zacrvenio i dole je sve nabijeno, pretpostavlham da mi je pritisak na žile i živce. Olaksanje mi je želudac, ne osjecam tegobe kao prije, tek povremeno. Bas me zanima sto ce u pon. Reci gin…gdje smo sad.
Usput jucer zatvorena tema proljetnica. Sve cure rodile pa je službeno vrijeme za nas! Ka se jedan dan mislim kako je sad brzo vrijeme Za porod, onda drugi dan kao imam vremena a pre cesto ignoriram činjenicu da je tu pred vratima i da moze bilo kad.
Jucer sam Hani pokusala pojasniti da ce doc vrijeme kad ce mamu bolit stomak jer ce seka htjet vani i da ce tada mama u bolnicu 3 dana al ce se vratit i donjet seku. A kraljica pita moze li ona samnom u bolnicu 😊 A onda je uslijedilo pitanje, mama mozemo li se dogovorit kad rodis seku da i ja budem kuci, da ne idem u vrtic? Nqravno da cu joj udovoljit u toj zelji. Al onda sam joj nastojala pojasnit da ce mama cesto bit umorna, da se nece moc igrat puno s njom i ici vani ili nanplazu jer ce hranit seku i nekad spavati. Pa ce mama nekad izgledat kao da je ljuta ali necu bit ljuta samo umorna. Sve je ona saslusala, sad koliko ce 4,5 godisnjakinja skopcat sta mama trabunja vidit cemo. Usput sam joj navela tko ce je sve voditi vani i gdje ce ona ici….Bas sam se raspisala, al htjela sam podjeliti s vama svoje stanje uma…
Meni se tvoj odnos s Hanom cini predivan iz svega sto pises, mislim da ce ona sve to shvatiti i da sve bude okej 😊 izmedu mene i brata je razlika 3 godine, veli mama da nije nikad bilo problema i da je bila iznenadena time sto sam tako mala shvacala situaciju, stoga vjerujem da i ti sa Hanom nećeš imati problema, pametna su djeca 🤗🤗🤗😊
2021. M 💗
Cure hvala na brizi, uspjela sam odspavati nekih sat vremena. Za sad su te kontrakcije ili šta već stale. Ja sam komirana. Svakako ću pratiti situaciji i planiram otići u bolnicu čim nađem ko će je pričuvati 😔
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana pa bolje da provjere da nije nista, nego da je nesto, a da ne odes. Drzim fige da je sve ok
Bojana cuvaj se <3
Kod mene je su prekjucer bila cesta zatezanja i bol u stomaku, morala sam pola dana prelezat i jucer ujutro dobijem jak proliv. To se tijekom dana smirilo, tako da moguce da je i neki virus ili prehlada posrijedi. Danas je vec bolje. Stvarno je, bar meni, tesko detektovat te razne bolove i skontat od cega je.
Doduse ti se vec blizis terminu pa valja biti oprezniji, za svaki slucaj kao sto kazu curke, savjetuj se s dr i odmaraj, probaj vode po malo piti da ne dehidriras.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Bojana samo odmaraj koliko možeš, a ako opet bude tako bolje onda svog dr pitati. Nitko od tvojih ne živi blizu? I javljaj nam situaciju 😘😘
Mallla kako lijep razgovor sa kćerkom 🥰
.
Moj mali je od jučer bas opet počeo biti aktivan, ali nenormalno aktivan...imam osjećaj salto da radi citav dan hahhah...pogotovo ako sjednem, aime majko kakvi su to pokreti...bas neda ni minute da sjednem...a trudim se ne sjediti previše jer me sve stisce onda, ali eto ni dok jedem neda mi da sjednem normalno 😅 i vidim kvgru sad na desnoj, sad na lijevoj strani, pa onda u sredini..nez sta pokušava 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bojana, drži se ❤️ Ako ti nema tko curicu čuvati, nazovi hitnu pa neka dođu po tebe.
Termin 18.06
Mallla, preslatko kako je pitala da bi ostala doma kad dođe seka. Mislim da je to nešto najbolje što možeš za nju napraviti, prvi korak da se osjeća uključenom 🥰
Ja sam baš razmišljala, da imam već mališu doma, nebitno curicu ili dečka, kupila bi im bebu ili lutku, dala im pelenu, bočicu pa nek rade na svojim bebama sve isto što i vi sa vašim. Pa hranjenje, pa kupanje, vožnja u kolicima, ili nošenje u marami😄 Vjerojatno su vaše već sve velike, i nije im više fora, ali možda kad vide vas kako hendlate budu i one motiviranije 😍
Termin 18.06
Sortiraj odgovore
Najstariji