Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    03. Lipanj 2021. 19:55

Bojana  nek se mala okrenula 🥰 a mjere- vjv su malo omasili, ali opet dobro da će te za svaki slučaj kontrolirati...još malo nek izdrži pa eto i vas u terminu 😘😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

ana0310
    03. Lipanj 2021. 20:24

Bojana drago mi je da je sve ok! Cuvaj se! 🤗

Tatin sav, zene drage, ja popucam i ovako nekad tokom seksa kolko sam uska dolje, ako uspijem izroditi dijete svaka meni cast, a njima bolje da tako nest ne padne na pamet 🤣

2021. M 💗

• puterica
    03. Lipanj 2021. 20:29

Bojana drago mi je da je sve ok i da ti se malena okrenula, a za mjere nemoj brinuti previse, meni su fulali za 600 grama. 
    Cula sam za tatin sav ali sam bila uvjerena da je rijec o nekoj zafrkanciji nisam mislila da to stvarno rade 

Tinchy_07
    03. Lipanj 2021. 20:55

Rodilište Pula info za cure koje namjeravaju tamo rodit. Pratnji rade brzi test koji se placa oko 150kn,posjete nisu dozvoljene, a stvari vam se mogu ostavit na trijaži s tim da ih gore nose 2 puta dnevno, u 11 i u 17h. Naravno na stvari napisat ime, prezime i odjel

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Hedwig.Z
    03. Lipanj 2021. 21:50

Tinchy_07

Rodilište Pula info za cure koje namjeravaju tamo rodit. Pratnji rade brzi test koji se placa oko 150kn,posjete nisu dozvoljene, a stvari vam se mogu ostavit na trijaži s tim da ih gore nose 2 puta dnevno, u 11 i u 17h. Naravno na stvari napisat ime, prezime i odjel

Da, čula sam za to 😊 ipak hvala!
    I trebalo bi kao za pratnju kupiti zaštitno odijelo, zaštitnu kapu i zaštitu za cipele. Iako se može i u bolnici kupiti. Ja ću za svaki slučaj kupiti sutra za muža. Imam pregled sutra, jeeejjj. Jedva čekam! 🤩

Tinchy_07
    03. Lipanj 2021. 22:06

Lulu.Lu

Tinchy_07

I trebalo bi kao za pratnju kupiti zaštitno odijelo, zaštitnu kapu i zaštitu za cipele. Iako se može i u bolnici kupiti. Ja ću za svaki slučaj kupiti sutra za muža. Imam pregled sutra, jeeejjj. Jedva čekam! 🤩

Joj da, to zaboravila spomenut. Rekla sestra da bolje kupit i donjet jer da znaju u guzvi ne imat pa dok uzmu s drugog odjela 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Hedwig.Z
    03. Lipanj 2021. 22:33

Tinchy_07

Lulu.Lu

Tinchy_07

Joj da, to zaboravila spomenut. Rekla sestra da bolje kupit i donjet jer da znaju u guzvi ne imat pa dok uzmu s drugog odjela

Etp, dobro za znati!
    I ti ćeš ići u Pulu? 😊
    Jesi bila već tamo na pregledu ili nešto? Ja sam bila u 20 tjednu na 4d pregledu? 

🌺Principessa🌺
    03. Lipanj 2021. 22:37

Bela skaci po muzu cim vise🤣 Ananas, Datulje, setnja.. pilates lopta🙈 ja sam uz sve to rodila 38+1 🥰 s tim da sam imala kolestazu i da bi me svejedno porodili do 39+0 iako se od 37+2 kolestaza smirila.. ali sam ja pozurila svoju curicu van🤣🤣🙈🙈
    .
    Drago mi je da nas pratite i da ste se nekad i nasmijale uz dogodovstine😅 nadam se da smo dale i pokoji koristan savjet🤣 zelim da vam cim bezbolnije i brze produ porodi❤️ ja vas skicnem povremeno, sad malo manje kad je Princezica tu, bas sam curala stavila link od inst i fejsa i odjavljujem se s foruma😅 posvetit cu se njoj,a popratit cu i njih i vas dok stignem❤️
    Uzivajate u zadnjim danima/tjednima spavanja i iscekivanjima bebica, kakav god porod bio,stvarno se sve zaboravi dok primite tu strucu u ruke❤️  sretno svima❤️❤️❤️❤️

Mallla
    03. Lipanj 2021. 22:46

Bojana drago mi je da je sve zavrsilo u redu i da je to ocito bilo okretanje. Sad odmaraj i za koji tjedan avantura pocinje!
    Principesa hvala na lijepim zeljama!
    Tatin šav, dakle prvi put cujem da to stvarno rade i da netko na to pristane. Znam one sisteme šivanja (mučenja) u Somaliji i to mi je bio ultra šok...al sad baš da kod nas se prakticira Tatin šav....nabijem mu šav na sred čela 😁

url=https://lilypie.com]

• Tonks6
    03. Lipanj 2021. 22:58

Kolko vidim po komentarima cudo sam prirode s tatinim savom🤣🤣🤣🤣 da sam znala da ce to tak bit i ja bi rekla ne treba mu🤣🤣🤣🤣🤣
    Vec trecu noc kad se legnem me zgaravica ubija i nista ne pomaze. Vec sam luda, a nemrem spavat na polusjedecki🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.